person_outline
search
hrendeitpt
NATO, POP*ŠAM SE NA VAS I VAŠU ZAŠTITU! /VIDEO/
Headline: NATO,i urinate on you and your protection!
  • Posted
  • Read 5075 times

NATO, POP*ŠAM SE NA VAS I VAŠU ZAŠTITU! /VIDEO/

Zahvaljujući korumpiranim hrvatsko-srpsko-bosanskim političarima, NATO još uvijek 'dobro pliva' i sprema gadni cušpajz na bivšim opljačkanim Yu prostorima.

"NATO je spreman operativno intervenirati kad to bude potrebno kako bi spriječio međuetnički sukob i promovirao sigurnost i stabilnost, piše u tajnom dokumentu NATO-a o situaciji na zapadnom Balkanu.

Dokument, u koji je Večernji list ekskluzivno imao uvid u Bruxellesu, raspravljen je i usvojen na razini ministara vanjskih poslova ovaj mjesec, a u njemu se podrobno opisuju dvije vrsta prijetnji s kojima su suočene države u jugoistočnom hrvatskom susjedstvu: destabilizirajuće ponašanje Rusije i rastući ekstremizam i radikalizacija kao posljedica povratka stranih boraca iz Sirije i Iraka", piše režimski Večernji list.

Popišam se na sve režimske medije i NATO zaštitu! To isto misli i bivši američki marinac i ratni veteran Kenneth O'Keefe NATO-ov vojnik- promotor 'sigurnosti i stabilnosti' od rastuće radikalizacije i ekstremizma!

Što je sasuo u lice O'Keefe predstavniku Washingtona u direktnom sučeljavanju:

„Kako je moguće da netko tko je psihički zdrav može misliti da SAD i Velika Britanija mogu biti u poziciji da kažnjavaju bilo koga?
Odakle im pravo da kažnjavaju bilo koga za bilo kakve ilegalne radnje? Irak, sa dva milijuna mrtvih, a nismo se čak ni ispričali za to, sjetimo se Vijetnama gdje smo bacili 20 milijuna bombi, što je više nego što je bačeno u oba svjetska rata, Libija, Sirija, Jemen…. Mi smo uništili puno zemlja, osakatili i silovali po cijeloj planeti.

Mi danas živimo po drugom zakonu, zakonu džungle gdje bogati i moćni određuju što se može, a što ne.
Zašto Tony Blair i George Bush nisu na doživotnoj robiji?
Zato što se zakon ne primjenjuje. Oni su ratni zločinci i trebaju bit u zatvoru do kraja života. Na njima treba primijeniti njihova pravila, za zločine koje su učinili. Ne samo to, već mi moramo shvatiti što je istina.

Prije svega, sve ove vođe, svi ti političari su samo marionete jer oni ne rade za ljude niti za demokraciju, oni su najobičnije sluge bogatih i moćnih koji vladaju svijetom, a to su bankari koji kontroliraju zalihe novca.
Obama, May, Merkel, Hollande… su samo marionete koji čitaju isti dostavljeni scenarij, a to je da nam uvijek treba novi rat.

Pobunjenici u Siriji su koristili sarin-gas, a ne Assad!

Od bankara instalirani političari zapravo provode AGENDU 'Projekt Veliki Izrael'!
A ona se zasniva na destabilizaciji nacija koje okružuju Izrael gdje oni žele ostvariti zacrtani san, Veliki Izrael od Eufrata do Nila i sve do Istočnog mediterana.

Ovo je davni san psihopata, a plan provode na način da destabiliziraju vlade i kreiraju međuvjerske sukobe.

Više nije ni tajna. Amerika daje oružje za rat, direktno preko AL-Qaide, koja zamislite, predstavlja Ameriku!
Ova najgora vrsta psihopata, radi samoubilačke napade, truju ljude plinom, to znamo. Pobunjenici u Siriji su koristili sarin-gas, a ne režim Bashar al Assad-a.

Mi znamo da su i predsjednik Obama i bivša državna tajnica Hillary naoružavali ljude koji su na listi terorista SAD. Zato ih treba osuditi za pomaganje i podržavanje terorističkih organizacija. Nitko se ne pita zašto ISIL nikada ne napada Izrael!

SAD, Izrael i Velika Britanija su najveći teroristi na planeti!

SAD, Izrael i Velika Britanija su najveći teroristi na planeti.Oni financiraju sve nametnute ratove i na oružju, pljački nafte i prodaji heroina zarađuju.
Naši 'mlađi partneri' u AL-Qaidi su samo grupa terorista koji surađuju sa nama, svako igra različitu ulogu, ali zajedno rade za isti cilj, a to je da bi se stalno održavao rat jer rat za bankare je veliki i nepresušni biznis.

Rađaju se generacije strašila degenerika, ljudi umiru mladi, ali nikoga od njih za to nije briga. Amerika nikada nije bila zainteresirana ni za što drugo osim za ratove.
Projekt Veliki Izrael traži da se destabilizira svaki arapski režim koji ima neku vrstu autonomije i samo opredjeljenje. Svaki režim u arapskom svijetu koji nije marioneta ne smije se tolerirati.

A koje nacije napadamo? Upravo one koje nisu marionete.
Mi ne napadamo Saudijsku Arabiju koja je najveći prekršitelj ljudskih prava u toj regiji, javno odrubljuju ljudima glave, sijeku šake. Mi tom režimu dajemo oružje!

Dvoličnost i licemjerje SAD i zapada ne može se izmjeriti jer je ogromno. Činjenica da će američki sinovi i kćerke ponovno biti korišteni za ratove. Ovi koji nikada ne idu u rat, a pretvaraju se da su zabrinuti za ljude iz Sirije, neće žrtvovat svoju djecu“, kaže ogorčeni Kenneth O'Keefe koji sebi nikada neće moći oprostiti što nije odbio naredbu odlaska u druge zemlje nego je nasjeo, kao i mnogi drugi, na medijske priče o svjetskom terorizmu.

Treći svjetski rat nije nikakva šala jer NATO zločinci i dalje nastavljaju igrati svoju prljavu igru a jedna od njih je 'briga' za balkanske zemlje zbog opasnosti od sve veće ruske agresije. Jens Stoltenberg i ostala NATO žgadija očito nas i dalje smatraju idiotima i bolesnicima!

Zahvaljujući korumpiranim hrvatsko-srpsko-bosanskim političarima, NATO još uvijek 'dobro pliva' na ovim opljačkanim bivšim Yu prostorima.

Zašto i dalje šutimo? Nema više muškaraca u Hrvatskoj?

(14 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: