person_outline
search
hrendeitpt
Predsjednica je zasluženo pos*ana. Šprajc je udvornički pokušao oprati!
Headline:President deserved shit from Šprajc not washed
  • Posted
  • Read 1823 times

Predsjednica je zasluženo pos*ana. Šprajc je udvornički pokušao oprati!

Samo građani, birači BiH imaju pravo odlučiti treba li BiH biti federalna ili tronacionalna država.

Nakon što je vlasnik Face TV-a Senad Hadžifejzović iznio niz seksističkih komentara na račun predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, stigao je kontraudarac Zorana Šprajca, piše T.P.
Je li stigao Šprajcov kontraudarac ili je tek udvornički ćorak, prosudite vi čitatelji.

Što su rekli Hadžifejzović i Šprajc:

Senadova poruka iz vjeronauka za hrvatsku predsjednicu, drugaricu Kolindu.

„Osoba može, ali ne može religija postati radikalna. Tumačenja vjera su vam banalna. Ne pristaje vam biti manijakalna niti antiklerikalna. Greška vam je kardinalna, pitajte bosanskog kardinala. Tek poneka plavuša je banalna. Vi morate biti ličnost intelektualna. Vi ste osoba senzualna, naša stanja prema vama su veoma emocionalna. Glede nas Bosanaca, vi ste gospođa fatalna, dapače, što više, žena idealna.

Ne kvarite naša osjećanja, doduše, muški orijentalna prema vama, abnormalna i maksimalna. Drugarice predsjednice, za mene bi jedna komunikacija s Vama verbalna, u intervju formi bilateralna bila zadovoljština nenormalna. Ako vam je politička namjera kolonijalna onda znajte da ova zemlja ne smije biti federalna, već zajednička tronacionalna. I poruka finalna, u stresu ste, prijala bi vam terapija fizikalna i to zaista vrlo, vrlo radikalna”, rekao je Hadžifejzović.

Šprajcov odgovor kolegi Hadžifejzoviću koji se obrušio na predsjednicu zbog izjava u kojima 'samo govori ono što svi vide i Bosni želi isto ono što si Bosna i sama želi'.

'Nema što, voditelj i pjesnik, duhovit kao stećak, fin kao Trump, a kad se drugi put požalite na loš humor u ovoj emisiji, kojeg nekad stvarno ima, sjetite se kakav humor moraju gledati Bosanci, inače čuveni po humoru na svoj račun. Ali kako ni Bosna nije što je bila nekad, što bi humor bio.

Željno sada iščekujemo kakvim će seksizmom ovaj vrckavi vjeroučitelj počastiti Angelu Merkel koja se na stranačkom kongresu u Essenu otvoreno založila za zabranu nošenja burki i prekrivanja lica u Njemačkoj”, ispalio je Šprajc.

Naš stav:

….'Osoba može, ali ne može religija postati radikalna' potpuno je ispravan stav Hadžifejzovića. Je li religija u BiH postala radikalna, treba provesti referendum pa neka se narod izjasni.

….'Tumačenja vjera su vam banalna. Ne pristaje vam biti manijakalna niti antiklerikalna', ispravna je konstatacija Hadžifejzovića, a najbolji dokaz su nesuvisli da ne kažemo manijakalni službeno-prijateljski susreti naše predsjednice sa predsjednikom i premijerom Srbije, Nikolićem i Vučićem, nakon čega su nastale kardinalne implikacije sa još većim produbljenim jazom između dvaju naroda.

Antiklerikalizam je pokret protiv nadmoći crkve i svećenstva. Zar to ne zagovara Novi svjetski poredak čiji je istaknuti zagovornik naša trilateralka ili NATO predsjednica. Oni žele spojiti sve vjere u jednu-vjeru, jednoga Boga kojeg nazivaju LJUBAV. Bog nije ljubav već izvor ljubavi. Sotona ili Lucifer je LJUBAV kod kojeg je sve dozvoljeno: homoseksualni brakovi, pedofilija, rodna ideologija, općenje sa životinjama, mrtvacima, prirodom....

I na kraju tko je doveo teroriste u 'naše krajeve'?

Zahvaljujući alternativnim medijima 'jučer' nismo znali, danas znamo: plavušin NATO i gremiji (Rockeffeler, Rothschild, Soros, Bush, Clintoni, Obama... ) su doveli izbjeglice a sa njima planski i teroriste kojima je posao unositi nemir kako bi nas, oni koji su sve osmislili, kasnije 'zaštitili'!

Je li politika naše plavuše intelektualna ili manijakalno- senzualno banalna, zaključite vi čitatelji?

'Ako vam je politička namjera kolonijalna onda znajte da ova zemlja ne smije biti federalna, već zajednička tronacionalna', dalje kaže Hadžifejzović.

Poznato je da naša predsjednica zagovara bankarske korporacije koje su porobile i osiromašile pola svijeta i koje žele uvesti kolonijalno uređenje.
Koliko građana Hrvatske podržava kolonijalno uređenje najbolje će odgovor dati oni svojim komentarima.

....Fatalna, senzualna, orijentalna, maksimalna su komplimenti, a ne seksistički komentari kako kaže Šprajc, na koje su mnogi 'pali' kada su joj dali glas na predsjedničkim izborima.

Da zaključimo:

Samo građani, birači BiH imaju pravo odlučiti treba li BiH biti federalna ili tronacionalna država.
Naravno, to je nemoguće sve dok u BiH postoji još jedna, od nikoga priznata, Republika Srpska koju su jedino naši predsjednici, Mesić, Josipović i Reiner pohodili dajući joj legitimnost i legalitet.

Je li predsjednica zasluženo pos*ana ili od Šprajca oprana, presudite vi čitatelji

(1 Vote)

Leave a comment

Donirajte

Amount: