person_outline
search
hrendeitpt
Zamjenica općinske državne odvjetnice Barbara Volf Volčanšek: 'Ne postoji govor mržnje već samo umjetnička sloboda'!
Headline:The speech of hate doesn't exist but the freedom of art:says judge Volcansek who discarded Criminal charges against Frljic!
  • Posted
  • Read 8066 times

Zamjenica općinske državne odvjetnice Barbara Volf Volčanšek: 'Ne postoji govor mržnje već samo umjetnička sloboda'!

Terminom 'umjetnička sloboda za marginalne skupine', zamjenica riječkog općinskog državnog odvjetništva Barbara Volf Volčanšek oslobodila je daljeg progona Olivera Frljića nakon kaznene prijave za govor mržnje koji je protiv njega podnijela predsjednica udruge udruga 'Ne govoru mržnje-istinom protiv laži'

U Hrvatskoj ne postoji govor mržnje, postoji samo laž i istina. Laž koju koriste oni koji lihvare i pljačkaju hrvatski narod, odnosno  nad njim vrše depopulaciju, sukladno Agendi 21 i Agendi 2030 koju su potpisale HDZ-ova i SDP-ova vlada (truju ga chemtrailsom i GMO-om). 

Istina svih onih koji su opljačkani, istina koja smeta i lažljivim političarima i njihovim režimskim medijima, istina koju njihov DORH, zamjenom teza, naziva govorom mržnje, a korumpirano pravosuđe presuđuje po diktatima DORH-a.

A da ne postoji govor mržnje već samo umjetnička sloboda najbolje je ''objasnila'' zamjenica općinske državne odvjetnice Barbara Volf Volčanšek koja je odbacila kaznenu prijavu protiv Olivera Frljića koju je, uz sve relevantne dokaze i opravdanost navedenog, podnijela Željana Vrkić, predsjednica udruge 'Ne govoru mržnje-istinom protiv laži'.

Dok s druge strane Istu tu predsjednicu udruge, u svojstvu osumnjičenika, poziva Splitsko-dalmatinske policijska uprava zbog, citiramo: kazneno djelo ''Javno poticanje na nasilje i mržnju''.

Zbog tekstova koje je objavio portal 'Istinom protiv laži, imputirajući joj da je udruga vlasnica portala 'Istinom protiv laži', iako imaju podatak o nakladniku kod sudkinje koja vodi predmet u kojem predsjednik sindikata Dubravko Agić tuži udrugu (traži 50 tisuća kuna zbog duševne boli) zbog prenesene IPL objave u kojoj je navedeno da Agić ima ''ušteđeno'' 1.463,000 eura na RBA računu.

Ovo su tekstovi zbog kojih su predsjednicu udruge 'Ne govoru mržnje-istinom protiv laži' pozivali na obavjesni razgovor. I na kraju prije nekoliko dana nepravomoćno osudili na 10 mjeseci zatvora s kušnjom na dvije godine.

http://istinomprotivlazi.com/component/k2/1963-na-znanje-ivi-goldsteinu-i-jutarnjem-listu-jasenovac-je-komunisticka-laz-holokaust-najveca-svjetska-prijevara-a-bleiburg-stratiste-na-kojem-su-partizanske-zvijeri-izvrsile-genocid-nad-golorukim-hrvatskim-naro

http://istinomprotivlazi.com/regija/2031-rosensaf-zuroff-maknite-se-od-hrvata-i-hrvatske-holokaust-se-dogodio-na-bleiburgu-a-ne-u-auschwitzu

http://istinomprotivlazi.com/regija/2111-zidokonvertiti-krenuli-donom-na-hrvatskog-branitelja-roberta-tonju

 A ovo je zaključno objašnjenje (slučaj Frljić)  Barbare Volf Volčanšek:

popieu, svijet

 Komentar predsjednice udruge Željane Vrkić na našoj fb stranici:

kkiom

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: