Print this page
Dubokoj državi smetaju IPL-ove objave! Sutkinja Barbara Volf Volčanšek: 'Ne postoji govor mržnje već samo umjetnička sloboda'!
Headline:The speech of hate doesn't exist but the freedom of art:says judge Volcansek who discarded Criminal charges against Frljic!
  • Posted
  • Read 6344 times

Dubokoj državi smetaju IPL-ove objave! Sutkinja Barbara Volf Volčanšek: 'Ne postoji govor mržnje već samo umjetnička sloboda'!

Terminom 'umjetnička sloboda za marginalne skupine', sutkinja riječkog suda Barbara Volf Volčanšek oslobodila je daljeg progona Olivera Frljića nakon kaznene prijave za govor mržnje koji je protiv njega podnijela predsjednica udruge udruga 'Ne govoru mržnje-istinom protiv laži'

Svojevremeno Ravnateljica Hine Branka Gabriela Valentić rekla je za N1 da će podnijeti Kaznenu prijavu za govor mržnje protiv generala Glasnovića koji ju je nazvao 'hodajućim dokazem zašto je Hrvatskoj nužno potrebna lustracija.' Valentić je Glasnoviću poručila je da ga drži osobno odgovornim za prijetnje koje je primila ili će tek primiti:

''Dragi generale, nema problema, moji zločini iz razdoblja Juge su golemi. Morala sam na misu svake nedjelju, onu u devet i po, pjevanu, nekad mi je bilo teško čitat sve one silne poslanice Korinćanima, nije mi se dalo, dvaput sam izostala s vjeronauka, u četvrtom srednje su me zvali u Partiju ali nisam htjela, na božiće sam ostajala doma i dobivala neopravdane. Ćaća mi je bio u zatvoru kao politički zatvorenik... tako da, što se mene tiče - može. Odmah! krenite od svojih redova...ima vas... i da, tužit ću vas za govor mržnje... vidimo se na sudu.

A za svaku buduću prijetnju, držat ću vas osobno odgovornim. i objašnjavat ćete vi meni, a ne ja vama. I zovem se Gabriela - bez j! (ovo j bi vuklo na jugu). I još - 45. je vaša generacija, ja sam ipak nešto mlađa...plus, pripazite malo na svoj fejsbuk zid i poruke u kojima se spominje moje pogubljenje. Nije vam ovo legija stranaca...''

''Ja ću njega kazneno prijaviti u ponedjeljak za govor mržnje i poticanje na nasilje, s obzirom na prijeteće pismo koje sam već zaprimila i hrpu komentara ispod njegovih statusa, koji pozivaju na to da me se ubije. Mislim da je cijela ta priča sa Odborom za medije pokazala otkud dolazi sve što se događa novinarima i stvarno očekujem da Vlada i premijer, ne Europa, netko ozbiljan nešto napravi. Sve je gore i gore, jer nitko ništa ne poduzima. Policija je sjedila na tom istom odboru gdje se predsjednika Hrvatskog novinarskog društva, Sašu Lekovića, kojemu su nedavno prepiljeni vijci na kotačima automobila, optuživalo da se služi miloševićevskim rječnikom. Na Odboru su davali izjavu o tome koliko su prijava novinara zaprimila - i nitko od njih nije trepnuo", napisala je..

Gospođo, Gabriela Valentić, u Hrvatskoj ne postoji govor mržnje, postoji samo laž i istina. Laž koju koriste oni koji su i koji dalje pljačkaju Hrvatsku i Istina svih onih koji su opljačkani, istina hrvatskog naroda koja smeta i koju lažljivi političari i njihovi režimski mediji nazivaju govorom mržnje. 

A da ne postoji govor mržnje već samo umjetnička sloboda najbolje je ''objasnila'' sutkinja Barbara Volf Volčanšek koja je odbacila kaznenu prijavu protiv Olivera Frljića koju je, uz sve relevantne dokaze i opravdanost navedenog, podnijela Željana Vrkić, predsjednica udruge 'Ne govoru mržnje-istinom protiv laži'.

Istu tu predsjednicu udruge, u svojstvu osumnjičenika, temeljem članka 208.a 1 i 2 poziva Splitsko-dalmatinske policijska uprava zbog, citiramo: kazneno djelo ''Javno poticanje na nasilje i mržnju''. Zbog tekstova koje je objavio portal 'Istinom protiv laži, imputirajući joj da je udruga vlasnica portala 'Istinom protiv laži', iako imaju podatak o nakladniku kod sudkinje koja vodi predmet u kojem predsjednik sindikata Dubravko Agić tuži udrugu (traži 50 tisuća kuna zbog duševne boli) zbog prenesene javne objave u kojoj je navedeno da Agić ima ''ušteđeno'' 1.463,000 eura na RBA računu.

Ovo su tekstovi zbog kojih pozivaju predsjednicu udruge 'Ne govoru mržnje-istinom protiv laži' na obavjesni razgovor...već drugi put! 

http://istinomprotivlazi.com/component/k2/1963-na-znanje-ivi-goldsteinu-i-jutarnjem-listu-jasenovac-je-komunisticka-laz-holokaust-najveca-svjetska-prijevara-a-bleiburg-stratiste-na-kojem-su-partizanske-zvijeri-izvrsile-genocid-nad-golorukim-hrvatskim-naro

http://istinomprotivlazi.com/regija/2031-rosensaf-zuroff-maknite-se-od-hrvata-i-hrvatske-holokaust-se-dogodio-na-bleiburgu-a-ne-u-auschwitzu

http://istinomprotivlazi.com/regija/2111-zidokonvertiti-krenuli-donom-na-hrvatskog-branitelja-roberta-tonju

 A ovo je zaključno objašnjenje (slučaj Frljić) sutkinje Barbare Volf Volčanšek:

popieu, svijet

 Komentar predsjednice udruge Željane Vrkić na našoj fb stranici:

kkiom

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(3 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved