person_outline
search
hrendeitpt
Kako Kolindi rejting rapidno pada za očekivati je da će opet skoknut do udbaške Kanade i uslikati se pokraj ustaške zastave!
EASONS WHY KOLINDA E WITH 'COAT OF ARMS OF NDH'!TOOK PICTHEADLINE: THERE ARE TWO RUR .
  • Posted
  • Read 5672 times

Kako Kolindi rejting rapidno pada za očekivati je da će opet skoknut do udbaške Kanade i uslikati se pokraj ustaške zastave!

Kolinda je tipična Mesićeva škola koji je za lovu bio i ustaša i komunjara i antifašista. Za zadnjeg Kolindinog posjeta u Kanadi, leglu udbe, slikala se sa ''ustaškom'' zastavom. Kako joj rejting rapidno pada zbog preminulog humaniste, ne bi bilo zgorega da opet skokne do svojih udbaša u Kanadi i slika se s ''ustaškim'' grbom. Udbaški Index će je razapeti, a naivni narod slaviti

Naime, u provedenom istraživanju prije otprilike godinu dana predsjedničina se popularnost pala na 11,7 posto, što je pokazalo rekordnu nepopularnost nekog hrvatskog predsjednika od vremena uspostave hrvatske države. Predsjednica je to prokomentirala rekavši kako Hrvati pretjerano provode istraživanja koja se u drugim zemljama, barem ne u onima u kojima je ona živjela, ne provode tako često.

Zašto joj je pala popularnost?

Podsjetiti ćemo na njene izjave i ono što znamo, koje potvrđuje navedenu 'popularnost':

- HDH je bila najmanje nezavisna i najmanje je štitila interese hrvatskog naroda', a ustaški režim bio je zločinački režim.
- Antifašizam je u temeljima hrvatskog Ustava.
- Amerikanci su ti koji će odlučiti tko će biti naš slijedeći predsjednik, pa se ispravila.
- Zviždači moraju biti ne samo zaštićeni nego i nagrađeni za svoju građansku hrabrost, a ne progonjeni i otpuštani kao do sada. Zviždači će biti 'branitelji u miru' za Hrvatsku i narod.

Hrvatsko-srpske 'igre bez granica'

Izjava na presudu Međunarodnog suda pravde u Haagu kojom se odbacuje tužba Hrvatske za genocid protiv Srbije:

- Sud je utvrdio da su na teritoriju Hrvatske počinjeni teški zločini, teška kršenja ljudskih prava i međunarodnog humanitarnog prava, koje su počinile srpske snage i JNA, no da opseg tih zločina nije dovoljan da se zločin proglasi genocidom. Ova presuda upućuje na potrebu kažnjavanja svakog zločina te privođenja pravdi svih počinitelja, onih koji su naredili zločine ili ih nisu spriječili.

- Posebno ću ustrajati na pronalaženju nestalih osoba, a jednako tako ustrajat ću i na povratu kulturne baštine.
- Hrvatska je danas članica EU i NATO saveza i okrenuta je budućnosti. Željela bih da se i sve države jugoistoka Europe okrenu prema europskim vrijednostima i budućnosti. I sama ću kao Predsjednica Republike Hrvatske biti inicijator i predvodnik takvih vrijednosti.

Dva komentara čitatelja na ove izjave:

- Ova se žena predstavlja predsjednicom svih Hrvata, a član je najozloglašenije udruge na svijetu koja ubija djecu diljem svijeta. Njihov član može biti samo onaj tko jede iz njihove krvave ruke i pseću vrijednost im pruža.

- Uistinu dobro govori, iza nje i NATO-a stoje rezultati. Pogledajte na što sliči Irak, Libija,Sirija, Ukrajina… kojoj su donijeli slobodu i demokraciju. Sad je red da na isti način Kolinda i NATO 'usreće' i našu Hrvatsku!

Reakcije na Jokićevu Kurikularnu reformu

Prisjetimo se i dijela otvorenog pisma predsjednici od Vinka Vukadina, oca troje djece, na njeno otvoreno podržavanje Jokićeve kurikularne reforme:

- Poštovana gospođo predsjednice, činjenica da ste majka Vam ne daje ama baš nikakvu dodatnu kvalifikaciju, jer ima majki koje su pametne i majki koje su glupe... U svojem pismu se obraćate naciji kao nekoj nakupini male djece, uzimate si ona prava koja nemate kao predsjednica, jer se izravno miješate u političke odluke ministara, što nikako nije Vaša kompetencija. Dodatno prozivate sve druge da ništa ne rade, očito želite odaslati poruku da ste Vi ta koja radi na dobrobit djece, nacije, države i naroda. Usput koristite nekritički riječi koje uopće ne postoje u hrvatskom jeziku, izmišljotina bivše vlade, a govorite o školskoj reformi. Mogli ste se posavjetovati što znači ta fantastična riječ 'kurikuralna'.

Obraćam Vam se kao Vaš birač koji Vas je birao misleći da ćete zastupati one svjetonazorske smjernice o kojima ste govorili u kampanjji. No, čovjek se uči dok je živ, a nama nije potrebno dugo da shvatimo da ste Vi još jedna od obmana hrvatskog puka željnog konačnog prestanka jugofašističke i liberalno ljevičarske religije na svim područjima - napisao je razočarani i zabrinuti roditelj.

Zaključak

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović sve više podsjeća na omražene bivše predsjednike, Mesića i Josipovića (o mrtvima sve najbolje). Ono što su veleizdajnici Mesić i Josipović započeli Kolinda će, kako stvari stoje, završiti.

Pantovčak je definitivno HDZSDP-ov kazamat u kojem su bestidni licemjeri godinama krojili i skrojili scenarij uništenja hrvatskog bića. Kolindina domoljubna retorika iz predizborne kampanje u očima njene vojske birača, počela se razvodnjavati onog trenutka kada je osudila fašizam nazvavši ga najvećim povijesnim zlom, a usput se žestoko obrušila na ustaštvo, a ustaštvo asocira na nevine žrtve Bleiburga, odnosno pokolj Hrvata u režiji Tita i Churchilla? Ne bi nas iznenadilo da to jednog dana nazove humanitarnom eutanazijom Hrvata!

Nedolazak na obljetnicu pogibije 12. hrvatskih redarstvenika u Borovo Selo dalo je naslutiti da sa predsjednicom nešto nije u redu, a to je ubrzo i potvrdila. Umjesto u Borovom selu otišla je na sastanak sa Vučićem.  U istom danu kada je Srbima 'pružila' ruku pomirenja, Kolinda je domoljubima priuštila još jedan šok. Dala je punu podršku kurikularnoj reformi i dr. Borisu Jokiću kojeg je doslovno molila da nastavi sa radom.

Što je napisala u otvorenom pismu za Jokićevu pedofilsku reformu koju financira nacista Soros?

'Kurikularnu reformu potrebno je nastaviti pripremati i provesti. To je utoliko važnije što je Stručna skupina za njezinu pripremu na čelu s dr. sc. Borisom Jokićem do sada učinila velik posao. U tome smislu treba izraziti zahvalnost dr. Jokiću i njegovu timu na dosadašnjem doprinosu. Demokratski izražena potpora njihovu radu utoliko je dobrodošla i ja joj se pridružujem, no unaprijed, kao što su i oni učinili, otklanjajući bilo kakve politikantske manipulacije'.

A rezultat Kolindine promašene politike stigao je uskoro:

- Srbija ne razmišlja o ukidanju Zakona o organizaciji nadležnosti državnih organa u postupcima za ratne zločine-, izjavio je Milan Petrović, rukovoditelj Tužilaštva Srbije za bratne zločine Petrović. Nedavno su stigle i optužnice i iz , od nikoga priznate Republike Srpske, u vidu uhićenja hrvatskih branitelja iz Orašja. Sprema ih i Tužiteljstvo BiH. Petrović je još kazao je da je od 2003. do 2011. godine taj zakon primjenjivan bez ikakve primjedbe od strane hrvatske države, a dokaz je slučaj Veljko Marić.

Zato odgovorno tvrdimo: Nisu hrvatski problem Srbi, već su problem hrvatska politička oligarhija koja se podijelila u dvije korporativne organizacije, HDZ i SDP sa ciljem da po planu svojih cionističkih pokrovitelja i zaštitnika, potpuno opljačkaju i unište hrvatske građane. Kolinda je danas na čelu tog 'tima' koji radi usklađeno i točno po programu cionista - krojača Novog svjetskog poretka. Kolindin tim odrađuju ono što im se dostavi na stol, a krajnji cilj je isprovocirati rat (kao i devedesetih) između Hrvatske i Srbije koji bi se kasnije proširio na cijeli Balkan. 

U međuvremenu će dolaziti izbjeglice i Balkan će postati glavni multikulturalni 'hot spot' koji će nakon toga eksplodirati što će inicirati treći svjetski rat. Ne zaboravimo da su sve ratove inicirali Englezi i Amerikanci, a danas su im se pridružili izraelski cionisti. Svi su se žicom ogradili, Srbija i Crna Gora i Makedonija nisu članice EU-a, samo se mi nismo ogradili. Izbjeglice neće imati gdje?

U međuvremenu će Kolinda opet skoknuti do svojih udbaša u Kanadi i slikati se s ''ustaškim'' grbom. Udbaški Index će je razapeti, a naivni narod slaviti

Jer, domoljublje je najvažnije, a što nas truju, ubijaju... nebitno, to su samo, kako kaže gremijeva predsjednica Kolinda, kolateralne žrtve. 

NAPOMENA: FACEBOOK NAM BLOKIRA DIJELJENJE OVE OBJAVE! PODIJELITE VI!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice' 

 

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: