person_outline
search
hrendeitpt
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 723
  • Posted
  • Read 1929 times

Nakon uhićenja u Orašju zaštitimo hrvatske nacionalne interese u regiji!

Hrvatskom narodu moramo otvoreno reći da je dosta podaničke proeuropske politike premijera Plenkovića, ministra MVP Stiera i predsjednice Grabar Kitarović.

Konačno jasno moramo reći dokle je Hrvatski narod dovela sluganska i politika šutnje. Nemilice Hrvatsku napadaju svi susjedi kojima je Hrvatski narod pobjedom u domovinskom ratu osigurao i miran život. Zato su Hrvatski branitelji najzaslužniji, a danas su žrtve prljave politike susjeda.

Uhićenja desetorice bivših pripadnika HVO-a u Orašju (BiH), koji su ujedno i hrvatski državljani prevršila su sve mjere dobrosusjedskih i diplomatskih odnosa dva dana poslije posjete premijera Plenkovića, čime su pokazali koliko cijene Hrvatsku.

Otvoreno treba reći „DOSTA” i zaštititi vitalne nacionalne interese Republike Hrvatske.
Stoga poduzmite hitne mjere, a ne dodvoravanje predsjednice i Vlade koji po nalogu iz Bruxellesa provode proeuropsku politiku.

Hitne mjere:

1. Nepriznavanje Republike Srpske kao države, kako se predstavlja, jer je stvorena u krvi i protjerala Hrvatske građane te otela Hrvatsku zemlju.

2. Zabranu ulaska u Hrvatsku svih građana sa putovnicom Republike Srpske.

3. Prekid svih diplomatskih odnosa sa Republikom Srpskom, jer primanjem njihovih predstavnika Hrvatska daje legitimitet državi koji su stvorili u krvi.

4.Ukidanje abolicije Republike Hrvatske, svim sudionicima agresorskih vojnih i paravojnih snaga koji su se borili protiv Hrvatske na njezinom i BiH teritoriju za vrijeme domovinskog rata.

5. Prekid proeuropske politike po nalogu Bruxellesa i davanja podrške Srbiji i BiH za ulazak u Europsku uniju.

6. Pokretanje pravnih i ekonomskih poteza, a ne kakofonija MMF-a kao papagaji o reformama tipa Plenković - Marić –Dalić, dam ti 5% povišenja plaća bogatima, a narodu namet novih davanja 12% poreza.

7. Konkretne mjere koje će pokrenuti proizvodnju, zaposliti građane, zaustaviti odlazak u inozemstvo, osigurati normalna primanja građana da mogu živjeti i uzdržavati svoju obitelj, a ne kopati po smeću i skupljati boce da bi platili komunalije, a sada će plus toga plaćati i porez na nekretninu to su njihove nove mjere Dužničkog ropstva kojima se nastavlja pljačka Hrvatskog naroda.

Hrvatska Vlada ima svojih ekonomskih problema koje treba rješavati, to je siromašni standard i ekonomski položaj Hrvatskih građana, a ne pomagati Srbiju i BiH na njezinom putu u EU.

Takva politika je kršenje jednog od osnovnih principa Ujedinjenih Nacija, miješanje u unutrašnje poslove drugih država i to po nalogu Europske Komisije, umjesto da se brinu kako zaštititi prava Hrvatskih građana u BiH.

Politika BiH i Srbije.

BiH i njezina islamska Vlada imaju svoje planove panislamizma i panturkizma, a Srbija planove panslavizma, pa ih pustite da se sami opredijele što žele i što će izboriti njihov narod.

Neka predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, premijer Andrija Plenković te cijela Vlada gledaju u svoje dvorište i ne rasipaju Hrvatske potencijale na vođenje proeuropske i svjetske politike koja se već 26 godina razbija o glavu Hrvatskih branitelja i naroda.

Ugledajte se na Njemačku poslije Drugoga svjetskog rata, kako je radom a ne izvozom politike brzo postala članica najrazvijenijih država.

(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: