person_outline
search
hrendeitpt
Kako se zovu političari koji jedno govore i obećavaju, a drugo rade?
pogledajte im položaj ruku
  • Posted
  • Read 7323 times

Kako se zovu političari koji jedno govore i obećavaju, a drugo rade?

'Cijenjeni zastupnici, hrvatski branitelji kao oni koji su najzaslužniji zato što danas živimo u slobodi i demokraciji imati će puno uvažavanje vlade Hrvatske što smo željeli naglasiti promjenom naziva ministarstva u ministarstvo hrvatskih branitelja. Naša vlada će bezuvjetno promicati istinu o Domovinskom ratu kao oslobodilačkom, pravednom i obrambenom ratu koji je temelj neovisne i slobodne države Hrvatske'

Andrej Plenković:

''U 25 godina stjecanja samostalnosti i neovisnosti možemo reći da smo zajedno kao država i društvo ostvarili mnoge uspjehe i znatno napredovali od države primateljice humanitarne pomoći zbog ratne agresije i Miloševićevog režima postali smo ravnopravna članica Europske unije i Sjeverno Atlantskog Saveza', započeo je svoj inauguracijski govor Andrej Plenković, nakon odlaska instaliranog premijera-masona Tihomira Oreškovića.

Prije svega želim istaknuti da će se u ostvarivanju dugoročnih programskih ciljeva koji su detaljno izloženi u dokumentu koji je pred vama, voditi najvišim vrednotama ustavnog poretka iz Članka 3. Ustava: Sloboda, Jednakost, Nacionalna ravnopravnost, Mirotvorstvo, Socijalna pravda, Poštivanje prava čovjeka, Nepovrjedivost vlasništva, Očuvanje prirode i čovjekova okoliša, Vladavina prava, Demokratski i višestranački sustav, biti će u temelju svake naše politike… 

... Obavljati ćemo vlast u skladu sa Ustavom i zakonom, a sve s ciljem osiguranja razvoja RH te na dobrobit svih njenih građana. Vlada će zajedno s partnerima predano raditi na uspostavi snažne i stabilne zakonodavne platforme koja će jamčiti pravnu sigurnost. Prepoznajući važnost vladavine prava i neovisnosti pravosuđa kao pravnik posebnu pažnju ću posvetiti osiguravanju poštivanja svih načela u svim područjima rada… 

…… U slijedeće četiri godine razvoj poljoprivrede trebao bi biti jedan od glavnih pokretača novog zapošljavanja, oporavka hrvatskog sela i slabije razvijenih dijelova Hrvatske. Ukupan broj zaposlenih u poljoprivredi od 2011-te smanjen je za 100 tisuća, a nama je cilj preokrenuti takve trendove….

I onda je počeo u svom govoru sve češće koristiti poznati masonski termin 'održivost':

... Ostvarivanje održivog gospodarskog rasta bit će ključan prioritet rada 14. hrvatske vlade….

... Ciljevi reforme su stvaranje stabilnog, održivog, jednostavnog i konkurentnog poreznog sustava kako bi se izbjegla pravna nesigurnost koja odvraća ulagače…..

... Održivi razvoj brdsko planinskih područja i otoka s kojih u novu vladu ulaze dva ministra bit će cilj rada ove vlade. Obrazovanje je preduvjet razvoja ljudskih potencijala u Hrvatskoj, javno je dobro i nedvojbeno nacionalni prioritet…..

... Obrazovanje i znanost u funkciji gospodarstva uz inovacije i kreativnost temelj su modernog i održivog razvoja. Nastaviti ćemo s reformom sustava odgoja i obrazovanja Kurikularnom reformom koja je za nas apsolutni prioritet te veliki nacionalni projekt ključan za budućnost novih generacija….

... Mirovinski, zdravstveni i socijalni sustav mora uz konsolidaciju radi njegove dugoročne financijske održivosti zadržati načelo solidarnosti te svoju zaštitnu funkciju…..

…… Cijenjeni zastupnici, hrvatski branitelji kao oni koji su najzaslužniji zato što danas živimo u slobodi i demokraciji imati će puno uvažavanje vlade Hrvatske što smo željeli naglasiti promjenom naziva ministarstva u ministarstvo hrvatskih branitelja. Naša vlada će bezuvjetno promicati istinu o Domovinskom ratu kao oslobodilačkom, pravednom i obrambenom ratu koji je temelj neovisne i slobodne države Hrvatske'', između ostalog rekao je Plenković 2016-te postavši premijer Hrvatske. 

Što smo dobili?

Komentare ostavljamo vama čitatelji:

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(10 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: