person_outline
search
hrendeitpt
Predsjednice, nećete proći! Završiti ćete kao i Vaš prethodnik, veleizdajnik Josipović!
Kakva koincidencija!? jedini predsjednici (josipović i kolinda) koji su bili u službenoj posjeti ovom opskurnom liku, predsjedniku, od nikoga priznate genocidne tvorevine, Republike Srpske!
  • Posted
  • Read 16286 times

Predsjednice, nećete proći! Završiti ćete kao i Vaš prethodnik, veleizdajnik Josipović!

Predsjednice, pročitajte što misli i govori Vaš narod o Vašem (ne)djelu! A narod nikada ne laže!

Kolindina pobjeda na predsjedničkim izborima prije nepunih godinu i po dana bila je pravi melem za dušu građana Hrvatske nakon izdajničkog mandata Ive Josipovića. Veliko euforično slavlje nakon Kolindine pobjede na predsjedničkim izborima nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Bili smo ponosni vjerujući da imamo ponovno svoju Hrvatsku.

Tada ste obećali: "Bit će Hrvatska među najrazvijenijim zemljama Europske unije i svijeta, to vam obećavam ovdje večeras!"

A što smo dobili?

EU je odradio svoju ulogu uništenja nacionalnog identiteta gotovo svih EU država dovodeći korumpirane političare pomoću uhodanih izbornih prijevara na vlast. Paralelno NATO nas, zahvaljujući otvorenim granicama, odnosno Vama i Vladi koji im to dozvoljava, truje chemtrailsom iz zraka, a Monsanto GMO-om. Predsjednice, građani Vam sve manje vjeruju, bolje reći ništa ne vjeruju. Kažete-lažete da je hrvatski narod prihvatio novu UN-ovu Agendu 2030. Nismo je prihvatili, ne želimo je prihvatiti! No, Vi i bivši intslirani premijer građevina Orešković ste je podmuklo, narodu iza leđa, potpisali, ignorirajući da vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu! A ne Vama i Šeksovim gremijima! 

A što misle građani o rezultatima Vašeg dosadašnjeg 'rada' može se najbolje iščitati iz bezbroj komentara, manje više istih ili sličnih, za cijelog Vašeg mandata.

Komentari:

'Gospođo Kolinda Grabar Kitarović obećali ste sve i svašta prije nego ste zasjeli na tron, bolju ljepšu i bogatiju Hrvatsku. Što ste do sada od obećanog učinili? Ništa! Lagali ste i obmanjivali ovaj narod koji vam je dao istinsko i iskreno povjerenje, vjeru u nadu da dolaze bolji dani za našu domovinu, no sada smo svjesni da smo kao nacija Hrvata prevareni i da se Vi ni malo ne razlikujete od svojih prethodnika, crvenog veleizdajnika Josipovića i starog lopova, lažova, dilera transkripata veleizdajnika Mesića. Pitanje je samo dana kada će te i Vi izdati ovaj narod do kraja. U vama političarima čuči domoljublje dok ne osvojite vlast, a kad je 'osvojite' onda pokažete svoje pravo lice'.

'Mrzite pozdrav 'Za dom spremni' , pozdrav s kojim su mnogi poginuli u obrani Hrvatske. Ne smeta Vas kada SDP-ova zastupnica Ingrid Antičević Marinović u Saboru viče ' Smrt fašizmu, sloboda narodu'! Pitamo se kome to Ingrid želi smrt, a kome želi slobodu kada je Hrvatska napokon slobodna'?!

'Hrvatski narod je 30- tih godina bio u ropstvu kralja Aleksandra i Srbije. Hrvatski narod je u to vrijeme ubijan i progonjen samo zato što su Hrvati. U beogradskoj skupštini ubijeni su braća Radić, a 6. siječnja 1929. godine kralj Aleksandar uveo je diktaturu.

"Nećete uspjeti uništiti Hrvatsku preko Trilateralne komisije i Novog svjetskog poretka. Kako smo znali obraniti Hrvatsku 1990. godine tako ćemo je znati braniti ponovno'…

"Narode, pa vi ste joj pljeskali.... plavuša voli društvo bogatih.. jebe se njoj za sirotinju

" Zagazila u mrak i ne misli izać iz njega"

"Pametna je i inteligentna.....pripadnica ELITE....odrađuje zadatak što joj je dao gospodar....

" Ja sam mislio da je ona nešto drugacij a od drugih"

"Evo i pijan je mrzim"

"Pravi se predsjednica! .... ja ju zovem Kita"

"Ja nju uopće ne smatram NAŠOM predsjednicom....a njezina djela govore o njoj sve..niti riječi nisu potrebne"

"Ona je pijun u sluzbi elite"

"Mozda joj je dobro placeno da se pravi glupa?"

"Masonka"

" Karijeristica"

"Zar se to uopće treba pitati..njeni postupci sve govore.."

"Ona se ne mora praviti glupa već je u orginalu."

"Tu smo samo mi glupi narod Hrvatski koji sve to trpi"                                                       

"Ona je samo jedna od ekipe koja se opredjelila biti kao namjesnik koji ce ostavljati u najlonu na kantama za smece hranu za siromasne a nezaposlenost smanjiti novacenjem u vojsku"...

Itd...itd... nema kraja.

Predsjednice, ovo govori Vaš narod. Komentari na Facebooku su 90% stav bilo kojeg naroda prema aktualnim političarima. Istinu o Vašem (ne)djelu ne mogu više kriti režimski i žido mediji! Iz ovih komentara pametna osoba može učiniti samo jedno. Otići! A Vi hoćete još jedan mandat? Zašto? Da završite započeto?

Neće proći! Završiti ćete isto kao i vaš prethodnik, veleizdajnik Ivo Josipović koji po "popularnosti" ne može sakupiti ni bijednih dvjestotinjak glasova! A svojevremeno je zahvaljujući lažljivim anketama Promocije Plus i Ipsos pulsa imao popularnost hrvatskih građana i preko 70%!

Danas, pred nadolazeće predsjedničke izbore, Promocija plu  i Ipsos puls i dalje varaju hrvatski narod napumpavajući Vama (HDZ) i Zoranu Milanoviću (SDP) lažnu popularnost! A tko laže taj i krade, kaže narodna poslovica!

Predsjedice, trebali ste se časno povući i zahvaliti svom narodu na dugogodišnjem strpljenju!

Završiti ćemo sa Senekom: 'Komplimente i uvrijede treba jednako primati, prve nek te ne vesele, a druge ne vrijeđaju'. 

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

(20 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: