person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 4290 times

Bayer-Monsanto / Nije go*no nego se pas po*rao!

Cijeli nas život uče da su bakterije uzročnici opakih boleština, no bakterije su kao i ljudi: ima ih dobrih i zlih. Tako se i u ljudskom društvu uvijek nađe pokoji izrod – patogena bakterija.

Dakle, glavni uzročnik bolesti je uvijek hrana i onaj tko je proizvodi gospodar je naših života. Usput rečeno, u Americi zbog trovanja hranom godišnje u bolnici završi oko 325 tisuća, a umire oko pet tisuća ljudi. Od toga 80% oboljenja prouzročeno je virusima ili drugim patogenima koje znanost danas nije u stanju niti identificirati, a blizu 75 tisuća slučajeva trovanja godišnje uzrokuje E. coli soj O157:H7.

Osim ovog soja, po čovjeka su patogeni i sojevi E. coli O121 i O104:H21, od kojih je ovaj posljednji uzročnik trovanja hranom 2011.-te u Njemačkoj, koje se za sada polako širi na Dansku, Holandiju, Španjolsku i Veliku Britaniju. Prema prvim vijestima izvor zaraze bilo je ekološki proizvedeno povrća porijeklom iz Španjolske, a danas se za ovu epidemiju okrivljuje ekološka farma klica u Njemačkoj. Zdravstvene vlasti Njemačke preporučaju građanstvu da ne jede sirovo povrće.

Simptomi bolesti su: proljev, često krvav, povraćanje, nešto povišena temperatura (oko 38°C), smanjena učestalost ili volumena urinacije i osjećaj umora. Bakterija proizvodi toksične supstance koje razaraju crvena krvna zrnca i izazivaju oštećenje bubrega. Znanstvenici instituta Robert Koch u Njemačkoj utvrdili su da je soj E. coli O104, otporan na gotovo sve poznate antibiotike.

Neupitno je da je ovaj soj E. coli stvoren genetičkim inženjerstvom, pa potom nenamjerno ispušten (pobjegao) u okoliš, ili čak – što je monstruozno – namjerno ispušten s određenom svrhom. Danas znamo da je namjerno ispušten sa svrhom depopulacije stanovništva!

Model rada psihopata Novog svjetskog poretka: Problem - Reakcija - Rješenje

Prvo je kreiran problem: patogena E. coli u ekološki uzgojenom povrću iz Španjolske/Njemačke. Potom nastupa reakcija: prestrašeni kupci izbjegavaju kupnju 'zaraženog' povrća, a kao odgovor na to dolazi rješenje: totalna kontrola nad globalnom opskrbom hrane; stavljanje van zakona sirovog mlijeka i sirovog povrća.

Ako se narod uplaši prehrane svježim povrćem – ili se takva prehrana čak stavi van zakona – tada se cijela ljudska populacija može usmjeriti na prehranu mrtvom procesuiranom, zračenom i GMO hranom, tretiranom pesticidima i hormonima, koja, s jedne strane izaziva degenerativne bolesti, a s druge uvećava profit moćnim korporacijama koje kontroliraju proizvodnju pesticida, hrane i lijekova.

Recept je jednostavan: drži narod bolesnim, onemogući mu korištenje ljekovitog bilja i suplemenata, a potom ostvari profit na njihovoj patnji. Pohlepa farmaceutskih korporacija je neizmjerna. Farmaceutska industrija ne želi da znate kako postoje djelotvorni prirodni biljni antibiotici (bijeli i crveni luk, đumbir i dr.) i probiotici koji pomažu održavanju ravnoteže flore probavnog trakta. Zdrav imuni sustav i funkcionalni probavni trakt mogu se uspješno nositi i 'nadigrati' ovu patogenu E. coli.

Zahvaljujući Wikileaksu u ruke javnosti dospio je telegram u kojem američki ambasador u Parizu - Craig Stapleton, savjetuje Washington da u vojnom stilu započne trgovinski rat sa svakom članicom EU koja se protivi sjetvi genetski modificiranih usjeva.

Ova ideja globalne kontrole hrane rodila se u glavi sada pokojnog kemičara Fritz ter Meera, nacističkog zločinca, koji je nakon odsluženja zatvorske kazne (1951.) postao predsjednik Nadzornog odbora firme Bayer – vodeće europske kemijske i farmaceutske korporacije, koja se među ostalim djeluje i na kreiranju GM usjeva. Ima li ona veze s ovom epidemijom E. coli?

Podsjetimo se, korporacija Bayer je upletena u niz međunarodnih skandala i sudskih procesa – spomenimo samo neke:
• Američka riža dugog zrna kontaminirana je 2006. GM-rižom Liberty Link (LL 601) firme Bayer. EU prekida uvoz riže iz SAD-a, a američko udruženje proizvođača riže Riceland Foods zbog ogromnih gubitaka pokreću tužbu protiv korporacije Bayer.[3]
• Imidacloprid – sredstvo za zaštitu sjemena kukuruza firme Bayer i pesticidi neonikotinoidi (2011.) odgovorni su za pomor pčela. Američki pčelari podižu tužbu protiv korporacije Bayer.
• Od Bayerovog insekticida metil paration u substitutu za mlijeko u prahu otrovano 24. djece, a 15. je teško oboljelo u Peruu 2001. godine.
• Nakon 1978. korporacija Bayer odgovorna za smrt tisuća hemofiličara zbog puštanja u promet lijeka zaraženog HIV-om i/ili HCV.

U službi globalne kontrole hrane pored po zlu glasu čuvenog Codex Alimentariusa, početkom 2011. u SAD na prijedlog Administracija za hranu i lijekove (FDA) usvojen je "Food Safety Modernization Act", koji među ostalim, u interesu snažnog lobija industrije mlijeka, zabranjuje i promet sirovim nepasteriziranim mlijekom. Ovaj je Akt u američkoj javnosti izazvao veliki revolt.

Tim je aktom FDA dobila neograničene ovlasti u odlučivanju o tome koja je hrana opasna, a odluka o zabrani prometa sirovog mlijeka između saveznih država, temelji se na vjerojatnosti da takvo mlijeko može prenositi opasne bakterije kao Salmonellu, E. coli i Listeriju.

Pod pritiskom industrije i mi smo zaboravili neke bitne činjenice o sirovom mlijeku: sirovo nepasterizirano mlijeko sadrži encime i bakterije koji jačaju imunitet čovjeka, pomažu množenju čovjeku korisnih bakterija u crijevnom traktu, te umanjuju mnoge opasnosti, od respiratornih bolesti pa sve do pretilosti. Pasterizacija mlijeka uništava ove po zdravlje čovjeka dragocjene encime i bakterije (korisne i patogene). Ne zaboravimo da je samo u SAD-u dozvoljen promet mlijeka proizvedenog pomoću rekombinantnog (GM) hormona rasta. Takvo mlijeko nije posebno označeno, a dokazano je da može izazvati brojne zdravstvene tegobe, rak dojke, rak prostate, rak debelog crijeva.

Moramo se svi zapitati: Ako više nismo slobodni da odlučujemo o temeljnim potrebama kao što je hrana, koliko nam još slobode ostaje? Amerika je postala policijska država. Sljedeće na listi zabrana bit će povrće i ljekovito bilje iz našega vrta. Izraz sloboda je druga riječ za stanje kad više nemaš što izgubiti... Koliko se Amerika približila Njemačkoj iz 1938.? Zajedno rade. Zato je Bayer 'kupio' Monsanto'.

No, ostavimo se Amerike i Njemačke. Nas više dira ono što se događa u vlastitoj kući. Znamo li mi koje su institucije odgovorne za nadzor zdravstvene ispravnosti hrane u nas? Koliko su one pod utjecajem globalnih trendova? Zastupaju li one interese hrvatskog naroda ili interese stranih korporacija. Znamo li tko su 'prodane duše' u njima? Ako ne znamo, vrijeme je da saznamo i da djelujemo.

Bayer je kupio Monsanto! Gotovinom! Odakle mu gotovina svi se pitaju? Nema tu gotovine, to je samo nastavak dogovorene zločinačke igre krojača novog svjetskog poretka, dogovor između ove dvije dijabolične korporacije u kojoj Bayer preuzima ulogu Monsanta koji je razotkriven i nigdje više ne 'prolazi'.

Monsanto-Bayer- Nije govno nego se pas po*rao, to je naš komentar na ovu dogovorenu zločinačku transakciju koju će 'popiti' naši glupi ili kupljeni političari.

Zato budimo ispred njih i ne dozvolimo im da uvedu Bayer u Hrvatsku.

Imamo mi svoju Slavoniju, žitnicu Europe koja nas može zdravo hraniti i sve prehraniti.

 

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: