person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 10806 times

Gospodo iz duboke države (RH d.o.o.) ostavite moju bolesnu suprugu na miru...pi*da vam materina!

Više od dvije godine, razno razni policijski službenici Splitsko-dalmatinske županije, po nalogu DORH-a koji je produžena ruka duboke države, dolaze na kućni prag moje obitelji pozivajući mene i suprugu na obavjesni razgovor zbog objavljenih tekstova na portalu „Istinom protiv laži“

Uporno tražeći da kažemo tko je nakladnik portala. Na sudu sam, kao opunomoćenik bolesne supruge, izjavio (tužba Dubravka Agića protiv Udruge „ Ne govoru mržnje“ u kojoj traži 50 000kn za duševne boli zbog prenesene objave portala Istinom protiv laži da na RBA banke računu ima 1.463,000 eura ) da je nakladnik portala „Istinom protiv laži“ dragi Bog, a za portal, koji se bori se za javno dobro, pišu njegovi apostoli. 

Naravno da im se nije svidio odgovor jer njihov Bog nije naš Bog, pa su počeli proganjati moju suprugu. Imputirajući joj da je ona vlasnik portala "Istinom protiv laži".


Što je pozadina nemilosrdnog progona moje supruge?


Kao predsjednica udruge „Ne govoru mržnje“, sukladno statutu Udruge, podnijela je kaznenu prijavu protiv Milorada Pupovca i Olivera Frljića zbog govora mržnje:
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/dorh-zaprimio-kaznene-prijave-protiv-milorada-pupovca-olivera-frljica-814239/

U tri navrata, kao predsjednica Udruge „Ne govoru mržnje“, službeno je zatražila od predsjednika židovske zajednice Ognjena Krausa da se očita na citate Talmuda.
http://www.istinomprotivlazi.com/vijesti-iz-znanosti/1577-najposteniji-medu-nezidovima-imaju-se-ubiti-talmud-s-ben-johaj-406-a-zidovi-nam-upravljaju-drzavom

Podnijela je kaznenu prijavu za suučesništvo u genocide nad hrvatskim narodom protiv predsjednice Kolinde, premijera Plenkovića, ministra Krstičevića, ministra Ćorića i ravnateljice DHMZ-a Branke Picek:
http://www.istinomprotivlazi.com/component/k2/1043-kolindi-plenkovicu-krsticevicu-coricu-i-branki-picek-kaznena-prijava-za-suucesnistvo-u-genocidu-nad-hrvatskim-narodom

Važno je napomenuti da su je zvali na obavjesni razgovor i zbog tekstova o Poliklinici Gordane Buljan Flander. Njena odvjetnica Željka Pokupec traži da predsjednica Udruge demantira objave portala Istinom protiv laži !?

pok bu

Rezultat konstantnog progona moje supruge, koja nema apsolutno nikakve veza sa portalom, niti utječe na uređivačku politiku je:

- Anksioznost i despresija
- Angina pektoris
- Tumor na maternici
- Nepravomoćna presuda - 10 mjeseci zatvora uvjetno na dvije godine na koju se žalila:

jebem vam

I nakon svega cionistička bagra ne odustaje. Ponovno je pozivaju na obavjesni razgovor iako dobro znaju da se ne smije izlagati nikakvom stresu. Čak joj novi poziv nisu ni uručili, već su inzistirali da ga primi i potpiše kćerka.

zzze kopija

I na kraju: Gospodo iz DORH-a, gospodo iz duboke države HR d.o.o., ostavite moju bolesnu suprugu na miru... pi*da vam materina cionistička!

I vratite lozinku koju ste, upadom u portal "Istinom protiv laži", promijenili kako bi mogli brisati njegove objave koje vas razotkrivaju!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredjeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj

 

(15 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: