Print this page
Židovi (cionisti) su autori AGENDE 21 i AGENDE 2030!
  • Posted
  • Read 4543 times

Židovi (cionisti) su autori AGENDE 21 i AGENDE 2030!

Toliko su se HDZSDP-ovi političari - guzičari uživjeli u Novi svjetski poredak da se ponašaju kao da je to nešto najnormalnije i da tako mora biti. I sada kažu da je za Hrvatsku spas u njihovom braku, a vanbračno nas je*u u zdrav mozak već 28 godina

Židovi (cionisti) i homoseksualci (pedofili) autori su AGENDE 21 i AGENDE 2030!

AGENDA 21 ili nova verzija Agenda 2030, plan je iluminata za preuzimanje svih resursa na zemlji, upravljanje njima, stvaranje jedne svjetske vlade, jedne svjetske banke i ostalih institucija preko kojih će kontrolirati sve procese u svijetu.

AGENDU 21 daleko od naše javnosti i bez da se pita narod, i bez referenduma, potpisala je najprije HDZ-ova vlada 1992. na svjetskom samitu zemalja u Brazilu, a 2012.godine na samitu RIO+20, u ime Kukuriku koalicije agendu je potpisao Neven Mimica. Potpisom su se obvezali i sprovoditi agendu.

Što je AGENDA 21?

Glavni cilj AGENDE 21 je uništenje ljudi, odnosno smanjivanje stanovništva za najmanje 50% , a neki govore i preko 90%, jer njeni autori stanovništvo smatraju najvećim neprijateljima zemlje, odnosno 'beskorisnim potrošačima resursa'. Vatikanski 'generali' (Židovi hazari) kontroliraju bijele pape i sam Vatikan. Oni su kupili sve glavne medije da bi mogli skrivati istinu, oni financiraju ratove i rade na uništenju kršćanstva, odnosno istrebljenju bjelaštva koje javno propagira i Noel Ignatiev.

Njihova banka je Rothschildova banka, a batina NATO homoseksualci ili kako se još vole nazivati heteroseksualci, Bush, Obama, Clinton, Beiden...koji odrađuju zamišljeni NOVI SVJETSKI POREDAK porobljavajući narode prethodno kupivši korumpirane nacionalne političare. Kako kažu, balkanske je bilo najlakše kupiti i gurnuti ih u rat.

roš14523027 1393772650640392 527423096930027972 n

Prvi cilj im je srušiti obitelj, a to su postigli zakonom o istospolnim zajednicama i rodnim ideologijama Koliko su moćni najbolji je dokaz uvođenja istospolnih brakova u Španjolskoj (97% katoličke vjere), Meksiku (93% katolika)….. nažalost i u Hrvatskoj (preko 90 % kršćana).

Cilj uništenja država se ostvaruje ekonomijom u kojoj se koriste alati kao što je blokada Narodne banke (naš NBH ili HNB su izvlastili prije nego je Hrvatska postala neovisna država, što je i Vujčić priznao), pljačka ostalih banaka (opljačkali su ih Luković i ostali partizani), zatim kamatarenjem građana putem ovrha, nakon čega slijedi porez na nekretnine, samim tim i otimanje domova. Kada ostanemo bez doma i posla prepušteni smo doslovno ulici i skitnji.

Za skitnju će uvesti kazne koje se neće moći platiti nakon čega slijedi novi dom-sabirni centar ili logor, odnosno HOT SPOT! Da bi mogli kontrolirati i one koji neće izgubiti domove, uvesti će se obvezno čipiranje kako bi kontrolirali sav novac, a svakoga koji se pobuni i ne bude 'poslušan' jednostavno će 'isključiti' , kako se slikovito pohvalio prijatelju jedan od psihopata Nikolas Rockefeller.

Taj zacrtani scenarij jako dobro provode „naši“ multi-kulti političari, a započeo je instaliranjem Stipe Mesića za predsjednika. Sa Mesićem je stigao i MMF i Monsanto. Mesiću se pridružio heteroseksualac Sanader i ostala veleizdajnička ili sluganska politička kasta: Josipović, Kosor, Milanović, Kitarović, Plenković i ostali.

Datum 9.12. 2012. treba zapamtiti jer su tada Jadranka Kosor kao premijerka i Ivo Josipović kao predsjednik Hrvatske potpisali kapitulaciju Hrvatske, odnosno Lisabonski sporazum nakon čega nismo više suverena država. Oni to nisu smjeli potpisati bez da se prethodno održi narodni referendum, jer tako piše u Ustavu.

k i j184395

Kosor, Josipović, Mesić, Jovanović... veleizdajnik do veleizdajnika... više ih ima u Hrvatskoj nego u cijeloj Europi

Drugim riječima, mi smo nezakonito u Europskoj uniji i trebamo što prije izaći iz nje jer je Europska unija produžena ruka glavne svjetske zločinačke organizacije, zvučnog imena Ujedinjeni narodi (UN).

Sabirni logor ili hot spot (piše u AGENDI 21 ) je naziv zatvora za političke protivnike, pripadnike pojedinih etničkih ili religijskih grupa, civila ili bilo koju veću ili manju ' opasnu' grupu ljudi. Za planirani i izvršeni ekonomski kolaps, kako piše u AGENDI 21 neće biti krivi oni koji su ovo sve i osmislili, već izbjeglice.

Strah kojeg tajne službe siju lažnim (isplaniranim) napadima na stanovništvo (false flag) omogućiti će uvođenje još veće presije na stanovništvo pod okriljem 'antiterorističkih zakona'. Da je terorizam plan AGENDE 21 dovoljno je reći da teroristi napadaju samo Muslimane i Kršćane, a ne Židove!

Kao finale ekonomskog kolapsa osmišljeno je čipiranje

Čipiranje ima jedinu svrhu kontroliranja ljudi uvođenjem digitalnog novca, ukidanjem gotovine, što predstavlja korak do cilja planiranog masovnog bankrota ljudi.

Zašto to rade kad ima hrane i mjesta za cijeli Svijet?

Zato što ne žele dijeliti bogatstvo s ljudima (dovoljan primjer su naši političari i tajkuni i njihovo ponašanje prema narodu), već žele povratak na feudalno društvo (feudalci i kmetovi), kako je opisao dr. Quigley.

HDZ i SDP uredno ispunjavaju obveze koju su potpisale!

Kako na globalnom planu tako i u državama potpisnica AGENDE 21, provodi se korporativni fašizam, odnosno stvaranje malog broja bogatih, budućih feudalaca i ostatka, kmetova ili robova. Toliko su se HDZSDP političari uživjeli u Novi svjetski poredak da se ponašaju kao da je to nešto najnormalnije i da tako mora biti. I sada kažu da je za Hrvatsku spas u njihovom braku, a vanbračno nas je*u u zdrav mozak već 28 godina. Danas smo svjesni da su HDZ i SDP zapravo dva zla od iste majke!

hdz kolinda kopija

Kolinda: "Hrvatska će biti najbogatija zemlja u Europi...i u svijetu"... "Hrvatska se brani i u Afganistanu"...

Što znači porezni obveznik?

Mnogi građani ne razumiju što uopće znači porezni obveznik. Političari, administratori ili uhljebe nisu porezni obveznici nego konzumenti, doslovno oni žderu proračun, odnosno novac koji porezni obveznici stvaraju svojim radom. Dakle, postoje porezni obveznici koji rade i stvaraju novu vrijednost - novac i konzumenti koji ne stvaraju novac (vlada, sabor, državni službenici, administratori, uhljebe) već ga konzumiraju i to kako se kome prohtije i bez ikakve odgovornosti. 

Posao vlade je da upravlja novcima poreznih obveznika i stvara bolji život svojim građanima. Oni rade upravo suprotno!

uhlj33aecb3aa43f6b7b4294

Puhovski, Pupovac ii Pusić zaduženi za održavanje ustaša, četnika i partizana

Možemo li izaći iz ovog, očito planiranog, kaosa?

Ekonomskim putem ne možemo jer njih rješenja ne zanimaju (svi instalirani premijeri su pravnici, a nijedan ekonomista), demokratskim putem također ne možemo jer nas varaju na svim izborima. Sve prijevare su dokazane, što znači da bi se morali svi zakoni od 2000-te pa nadalje poništiti, a odgovorne strpati u zatvor. Zato se HDZ-u i SDP-u žuri što prije sklopiti brak i zabetonirati ovo stanje - sra*e. 

Tim brakom potvrditi će ono što mnogi neovisni novinari godinama tvrde da su HDZ i SDP jedna te ista politička oligarhija koja nas 28 godina vanbračno je*e u zdrav mozak.

I to je jedina istina! Sve drugo je najobičnija laž, godinama servirana i stalno ponavljana od režimskim medija, zahvaljujući kojima su ove dvije političke ćelije HDZ i SDP, stalno na vlasti ili u oporbi. Nema lustracije, nema istine, nema pravde, nema budućnosti, svi politički kriminalci i tajkuni biti će oslobođeni i nastaviti će se po planu AGENDE 21 i Agende 2030, a to znači daljnju depopulaciju hrvatskog naroda.

Dakle, ovo dugogodišnje ludilo može se zaustaviti NARODNIM VETOM, REFERENDUMOM ili izlaskom na ulice, odnosno RUŠENJEM antinarodne vlade i gremijevih zastupnika koji donose sve zakone!

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj facebook stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(14 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved