person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 7072 times

HDZ, SDP, HNS... Zar ćemo im opet dati glas?

Masoni su u Hrvatsku donijeli Doktrinu rasprodaje državne imovine gdje su nas godinama uvjeravali da je dobro sve rasprodati jer će stranci ‘strateški partneri’ (masonski termin star preko tristo godina) bolje raspolagati sa našom imovinom nego mi sami i nastavljaju sa nebulozom ‘bit ćete bogatiji’.

Hrvatsku su nezakonito utrpali u Europsku Uniju, totalitarnu organizaciju u kojoj javnost ne zna tko njome upravlja. Još davno je Međunarodna Financijska Oligarhija, MFO pokrenula plan Novus Ordo Seclorum (Novi Svjetski Poredak). Plan stvaranja jedne jedine svjetske države na čijem vrhu sjedi MFO.'Demokratsko' biranje vlasti u EU U takozvanoj demokratskoj tvorevini Europskoj Uniji, članovi Europske Komisije (čitaj EU Vlade) pažljivo se godinama prate, analizira se njihovo ponašanje, navike, političko djelovanje, sklonosti, izvršavanje zadanih zadataka i najvažnije poslušnost.

Nakon svih mogućih provjera članovi Komisije se odabiru na tajnim sastancima MFO-a i tek tada budu predloženi na tu visoku funkciju. Demokratska floskula zastupljenosti i donošenja odluka svih država članica u EU Parlamentu, u stvarnosti, se svodi samo na dizanje ruku parlamentaraca za pripremljene gotove odluke Europske Komisije. Praktički parlamentarci ne mogu utjecati na nikakvo donošenje odluka.Isto tako 12 naših parlamentaraca u EU parlamentu će samo primati plaću od oko 15.000 eura, a njihova aktivnost će biti manja nego u Hrvatskom Saboru gdje je za vrijeme sjednica gotovo uvijek prazna dvorana.

Jedna od prvih integracijskih tvorevina MFO je Europska Unija. Nakon završetka Drugog svjetskog rata MFO je provela plan stvaranja pod parolom mira u Europi i cilja da se onemogući novi rat između Britanije, Francuske i Njemačke putem integracije industrija koje su u stvarnosti bile ključne za vođenje rata, što je bilo upereno protiv starog neprijatelja carske Rusije, a sada novog neprijatelja koji je iz rata izašao znatno snažniji i jači a pod čijom dominacijom se od 1945. g. našla cijela Istočna Europa.

Dokaz za drugu masonsku laž je eklatantna činjenica da su tek nakon raspada SSSR-a i Varšavskog pakta 1991. g. sve Europske Zajednice dobile nalog MFO i najedanput se vrlo brzo udružile u Europsku Uniju i pokušale donijeti 2005. g. Europski Ustav, što im nije uspjelo zbog Francuza pa su brzo pronašli modus u rješenju Lisabonskog ugovora kojeg zovu Mali ustav EU.

Taj sporazum su u ime Hrvatske nezakonito potpisali Jadranka Kosor i Ivo Josipović, a da nisu , što je bila ustavna obveza kada se udružuješ s drugom asocijacijom, prethodno održali narodni referendum i pitali narod! U tom Malom ustavu ukinuli su konsenzus (što znači, ako se i ne slažete oni će izglasati) a belgijski premijer Herman van Rompuy izabran je za predsjednika Europskog Vijeća, a britanska barunica Chatherine Ashton za predsjednicu Službe za vanjsku i sigurnosnu politiku Europske Komisije.

Podržavljenja ‘Društvene imovine’, koja je bila privatna imovina svih Hrvatskih građana, pod izgovorom da nije bilo titulara vlasništva je velika masonska prijevara jer je ‘Privatno vlasništvo’ u kapitalizmu ‘Svetinja’. Masoni su u Hrvatsku donijeli Doktrinu rasprodaje državne imovine gdje su nas uz pomoć svojih medija uvjeravali da je dobro sve rasprodati jer će stranci ‘strateški partneri’ (masonski termin star preko tristo godina) bolje raspolagati sa našom imovinom nego mi sami i nastavljaju sa nebulozom ‘bit ćete bogatiji’ što je i predsjednica obećala: 'Biti ćemo jedna od najbogatijih zemalja svijeta i ne postoji nijedan razlog da to ne budemo'.

Tako su za 25 godina samostalnosti uspjeli provesti Doktrinu deindustrijalizacije i uništiti 90% privredne proizvodnje, tvornice zatvoriti, a imovinu rasprodati odabranim komunističkim kadrovima. Tisuće radnika ostalo je na cesti, a taj proces se dalje nastavlja nesmiljenom žestinom, a nakon prodaje samostalnosti ova nova vlada na čije čelo je MFO instalirao Tihomira Oreškovića imala je zadatak da nas rasturi do kraja , što znači da sve rasproda upravo kako je Orešković najavio,a nakon rasprodaje imao je zadatak privatizirati Vode, uvesti porez na nekretnine i zakon o obveznom čipiranju.

Srećom, vlada je pala! Uskoro će biti izvanredni parlamentarni izbori. Nadam se da znate za koga ne smijete glasati?

Autor: Dinko Bartulović

(1 Vote)

Leave a comment

Donirajte

Amount: