person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 15796 times

Miletiću, ako nisi na koki, odgovori: je li grb na krovu crkve sv. Marka, koji počinje sa prvim bijelim poljem hrvatski grb ili ustaški grb?

Istarski demokratski Sabor (IDS) svojevremeno je najoštrije osudio, nazvao neprimjerenom, neprihvatljivom i nedopustivom inicijativom uvođenja pozdrava „Za dom spremni“ u službenu uporabu u oružanim snagama RH smatrajući da je to inicijativa koja promovira simbole zločinačkog ustaškog režima. Danas, redovito napušeni predsjednik stranke Miletić, traži zatvorsku kaznu do dvije godine. 

Kolike drskosti od Istrana, koji su ratovali 90-ih u dnevnom boravku gledajući TV, tražiti da se uvede zatvorska do dvije godine za javno iskazivanje pozdrava 'Za dom spremni. Nije tajna da Istrani nikada nisu voljeli Hrvate, ne dozvoljavaju Thompsonu nastup u Areni, u kafićima stišavaju ton kada netko ubaci novac u džuboks i hoće poslušati Thompsonovu pjesmu, a više pijani nego trijezni pjevač Vitasović javno je izjavio da čeka dan kad će njegov sin na Učkoj okrenuti pušku prema Hrvatskoj.

Zašto im ustaški pozdrav, kako ga Istrani etiketiraju, nije smetao u Domovinskom ratu, a mogli su iz svojih toplih dnevnih boravaka na televiziji vidjeti mnoge postrojbe koje su na svom logu koristile taj pozdrav. Tada im nije smetalo prvo bijelo polje na šahovnici koje je vezano, kako tvrde, za ustaški pozdrav.

Mnogi hrvatski povjesničari, za razliku od 'sklepanih' jugoslavenskih, krajnje drskih i nekorektnih povjesničara, tvrde da to nije ustaški pozdrav nego stari hrvatski pozdrav. 

Miletiću, ako nisi na koki, odgovori nam je li grb na krovu crkve sv. Marka, koji počinje sa prvim bijelim poljem hrvatski grb ili ustaški grb?

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru.. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(16 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: