Print this page
Zoran Milanović i Domagoj Milošević su ovlašteni gremijevi upravitelji privatizirane hrvatske vlade!
zoran Milanović i Domagoj Milošević su ovlašteni gremijevi upravitelji privatne hrvatske vlade!
  • Posted
  • Read 8379 times

Zoran Milanović i Domagoj Milošević su ovlašteni gremijevi upravitelji privatizirane hrvatske vlade!

Domagoj Ivan Milošević (primary executive, D-U-N-S Number 552646457, Registered address 2 Trg Sv. Marka, telephone number 1 4569222, Fax number 1 63903019) i Zoran Milanović (Hauptverantwortlicher, D-U-N-S Number 552646457, Geschaftssitz 2 Trg Sv. Marka, Telefon Nummer 14569222, Fax Nummer 1 63003019) su od gremija ovlašteni upravitelji ili šefovi hrvatske privatne vlade! HDZ i SDP su dvije ćelije iste cionističke ili fašističke partije, a nabrzinu instalirani Plenković samo odrađuje zadanu dionicu hrvatskog premijera!

Milošević i Milanović su zapravo izvršni upravitelji hrvatske vlade koja je u vlasništvu privatne, englesko-njemačke židobankarske korporacije! Sada je potpuno jasno da HDZ i SDP rade sve u dogovoru, dogovorno pljačkaju Hrvatsku i hrvatski narod enormno ga zadužujući, a u garanciju daju resurse koje smo godinama stvarali. I tko zna što su još zadužili, jer kredite nikada neće, niti mogu vratiti! Vraćaju se samo kamate.

o20170306 183007

20170306 183002

Instalirani Tihomir Orešković preuzeo je ulogu dvorske lude - završiti ovaj HDZSDP cirkus, rasprodati sve preostale resurse, privatizirati Vode, Šume, Putne koridore, Zdravstvo, provesti pedokurikularnu reformu, uvesti Porez na nekretnine i ozakoniti čipiranje! Kada je pala vlada povukli su iz Bruxellesa Andreja Plenkovića koji bi po gremijevom planu trebao završiti nezavršeno. A plan je i čipiranje hrvatskih ovca.

oo20170306 183205Hrvatska vlada je privatna korporacija u vlasništvu gremija! Nažalost, to HDZ-ovi glasači ne mogu ili ne žele shvatiti   

Kada su židobankari odredili Miloševića i Milanovića  za svoje povjerenike?

To se dogodilo nakon što su Jadranka Kosor i Ivo Josipović 9.12 2011.godine potpisali kapitulaciju Hrvatske, Lisabonski sporazumom (sličan Rapalskom). Tada su imenovani  Ivan Domagoj Milošević koji ima i dečka (tadašnji član Kosorićene vlade) kao engleski izvršni predstavnik (primary executive) i židokonvertit Zoran Milanović (Milanovići su 1941. godine sa židovlja prešli na Islam, zatim postali ateisti) kao njemački izvršni predstavnik (Hauptverantwortlicher).

Ustav RH jasno kaže: Republika Hrvatska je određena kao jedinstvena, nedjeljiva, demokratska i socijalna država, u kojoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu! Suverenitet RH neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv.

Sve što su vlade HDZ-a i SDP-a napravile potpuno je protuustavno! Potpisivanje Lisabonskog sporazuma znači odricanje od neovisnosti i pridruživanje drugoj asocijaciji, a to Ustav RH ne dozvoljava bez narodnog referenduma! Narod se 1991. (94.17%) izjasnio za neovisnost. Sada je potpuno jasno zašto su HDZSDPHNS-ovi i saborski i parlamentarni zastupnici debelo plaćeni a ne moraju ni dokaziti na posao. Osim kada dižu ruke (uvijek imaju ili dogovore većinu) za ratificirati gremijeve zakone!

Oni su zapravo demokratski dekor ili ovrhovitelj nelegalnih vladinih odluka. Jedan i drugi ministar uprave, Davorin Mlakar (HDZ) i Arsen Bauk (SDP), su nas varali sa brojem birača na izborima. Podignute su i kaznene prijave protiv obojice (Davorin Mlakar je za nagradu postao i ustavni sudac)!

HDZ i SDP potpisali su AGENDU 21, najprije HDZ-ova vlada 1992. na svjetskom samitu zemalja u Brazilu, a 2012.godine na samitu RIO+20, Neven Mimica u ime SDP-a. Glavni cilj AGENDE 21 je uništenje ljudi, odnosno depopulacija stanovništva jer 'Komitet 300', stanovništvo smatra 'beskorisnim potrošačima resursa'.

Ministri poljoprivrede Čobanković (HDZ) i Jakovina (SDP) uništili su poljoprivredu i poljoprivrednike popalivši stotine milijuna kuna, sredstava iz EU poticaja. Hrvatski porezni obveznici uplaćuju puno više novaca nego što ga povuku, a ono što su povukli HDZ i SDP hijene su popasle!

SDP vlada je ozakonila homoseksualne brakove, a predsjednica Kitarović (HDZ) podržavala je Jokićev pedokurikulum. Jokićevu Kurikularnu reformu možemo definirati iz jednog od bezbroj citata iz Kurikuluma: ….'napravila je facu kao da vidi duh svog oca kako jebe petogodišnju djevojčicu'!

Milanović (SDP) je ukinuo Uredbu obveznog obilježavanja GMO-a na Monsantovim proizvodima i tim činom dozvolio legalno trovanje građana, a HDZ 'oporba' nije to pokušao spriječiti ili ukinuti Uredbu. Ona je i dalje na snazi!

Milanović, a ni prethodni premijeri Sanader, Kosor, Orešković  i predsjednici Mesić, Josipović, Kitarović nijednom nisu reagirali zbog konstantnog zaprašivanja chemtrails-om – smrtonosnim smećem koji sadrži nano čestice,aluminijev oksid, stroncijum, barijum, sumper heksa-klorid, mangan i arsen. O posljedicama na ljudsko zdravlje, pomoru pčela, uništenju izvornog sjemena i voćaka u Slavoniji više puta smo pisali. 

HDZ i SDP su potpisali CETU i podržavaju TTIP partnerstvo ( TRANS-PACIFIC I TRANS ATLANTIC ) ugovor kojim Washington i globalne korporacije žele uništiti sve nacionalne države.

Šeks (HDZ) i Grbin (SDP) su iz Kaznenog zakona izbacili kazneno djelo 'dovođenje države u podređen položaj', a doveli su je bivša premijerka Jadranka Kosor(HDZ) i bivši predsjednik Ivo Josipović (SDP).

Bošnjaković (HDZ) i Grbin (SDP) dogovorno su utrpali svoje političare u Ustavni sud kako bi imali majoritet kod odlučivanja i na taj način su se zaštitili od bilo kakvog progona.

Da rekapituliramo:

HDZ i SDP su dvije zločinačke ćelije u vlasništvu bankarske korporativne oligarhije. Njihove vođe, domaće veleizdajnike, trebamo lustrirati, suditi i osuditi kao pripadnike udružene zločinačke organizacije koja nas je opljačkala, uništila i zadužila, a uz sve to truju nas chemtrails-om iz zraka i Monsantovom GMO hranom koja se i dalje ne označava na prodajnim policama. Zbog čega je Hrvatska na prvom mjestu u Europi po broju umrlih od malignih bolesti.

Svi predsjednici i premijeri su nelegalni i nelegitimni, kao i svi sazivi Sabora jer su na vlast došli pomoću izbornih prijevara. Svi zakoni doneseni od 2000-te godine su nevažeći.

Sve nenarodne i protuustavne zakone možemo poništiti, otetu Hrvatsku vratiti hrvatskom narodu, ako na slijedećim izborima izaberemo hrvatske zastupnike u hrvatski sabor.

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, usporavaju, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju linkove! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera naše oružje protiv zajedničkog neprijatelja – židocionista koji otvoreno rade protiv svih naroda bivše države! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

(14 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved