person_outline
search
hrendeitpt
U srpnju 2016-te 20 ministara (i naš Kovač) potpisalo je novu EU prijevaru - stvaranje EU SUPER DRŽAVE!

U srpnju 2016-te 20 ministara (i naš Kovač) potpisalo je novu EU prijevaru - stvaranje EU SUPER DRŽAVE!

Prije nešto manje od dvije godine 20 ministara vanjskih poslova, među kojima i naš Kovač, potpisalo je u tajnosti sporazum, najnoviju EU prijevaru, kojim se brišu granice, ukida svaki suverenitet zemlje i uvodi vojska koja će prisilno dodjeljivati izbjeglice stvarajući jednu umjetnu EU SUPER DRŽAVU, a sve sa krajnjim ciljem da ministri vanjskih poslova 20 članica te 'super države' potpišu sa Amerikom TTIP sporazum.

Provala i objavljivanje 248 stranica tajno ispregovaranog teksta TTIP-a je šokirala javnost diljem Europe. Izazvala je proteste, revolt, peticije, demonstracije. Samo u Hrvatskoj i ostalim republikama bivše Jugoslavije ni riječi o tome. Najavljeni marš protiv TTIP-a i Monsanta koji je održan u 30 zemalja svijeta ( u Hrvatskoj je održan u Zagrebu i Osijeku ) nije uopće najavljen niti spomenut u mainstream medijima, ali je zato na isti dan održan 'Hod za život' sponzoriran od Bandića i Oreškovića.

Potpuno marginaliziranje skupa 'Marš protiv Monsanta i TTIP-a' kao i medijska šutnja (avionsku snimku HRT nije smio objaviti) potpuno je razotkrio ''Domoljubnu koaliciju'' i instaliranog premijera Oreškovića! Bilderberg grupa (vladari u sjeni) na svom je sastanku u Shantilly, pokraj Washingtona, 2008 godine, nakon dugog analiziranja psihološkog profila odlučila investirati u predizbornu kampanju Baracka Obame uvjerivši se da je elastičan i bez kralježnice i da će provesti sve što se od njega traži.

Tako je preko Wall Street-a u njegovu predizbornu kampanju uložila 740 milijuna dolara, dva puta više nego u drugi mandat George-a Busha. Na kraju svog mandata, prije napuštanja ureda predsjednika, Barack Obama je, pritisnut prihvaćenom obvezom prije izbora, odlučio ispuniti svoje obećanje: Sklopiti Ugovor o trgovinskom partnerstvu i investicijama mega korporacija TTIP s Europskom Unijom, a može ga potpisati jedino na ovaj način da se 20 država pretopi u jednu 'super državu'.

Ministar Kovač nije glup, a nije ni predsjednica Kolinda. Glupi smo mi što šutimo. Kovač nije imao nikakvo pravo potpisati ovaj Sporazum ili Ugovor bez suglasnosti referenduma naroda - vlasnika države. Europska Komisija koja je mistično neizabrano, nikome odgovorno tijelo, je odabrala tajne pregovarače koji su u najvećoj tajnosti, čitali predložene dokumente koje su napisali odvjetnici američkih korporacija.

Njima je zabranjena pratnja eksperata, bio im je zabranjen međusobni razgovor, pričati s drugima o tekstu i komentirati ga. Europska komisija se obvezala da tajnost tako ispregovaranog ugovora neće otkriti 30 godina. Svaki normalan čovjek bi se upitao o valjanosti jednog takvog dokumenta čitanog u najvećoj tajnosti, a koji se tiče sudbine 508 milijuna europskih građana.

Slušajući u radio emisijama naše europarlamentarce nismo čuli ništa što bi narod diglo na noge, na uzbunu, a radi se o uništenju države, nacije, zdravstva, školstva, poljoprivrede, nacionalnog pravosuđa. Ulaze američke mega korporacije na europski teren i ne priznaju europsko i druga nacionalna pravosuđa nego samo profit. Neograničeno dolazi Monsanto s najstrašnijim otrovom glyphosate-om koji prelazi u pitku vodu, bilje, životinje, koji se nalazi u mokraći i u kruhu. Nema zaštite. Dolazi meso sa steroidima, hormonima.

To je kraj pravosuđa, kraj civilizacije, kraj svijeta kakav smo poznavali. Najtragičnije je što su naši europarlamentarci - masoni Stier, Picula, Tomašić i drugi oduševljeni TTIP-om! Ugovor između Amerike i EU će se potpisati iako je Trump izjavio kako ga TTIP ne zanima. Samo je potpisivanje prolongirano jer su hrabri ljudi iz Greenpeace-a Nizozemske objavili istog dana 248 stranica teksta kad je Obama trebao oglasiti Ugovore koji najavljuju Korporativno ropstvo cijelom čovječanstvu, osim Rusiji i Kini. CETA, koju su ratificirali korumpirani Rothschildovi zastupnici u hrvatskom saboru, samo je prvi čin monstruoznog sotonskog plana porobljavanja nacionalnih država.  

Katherine Frisk najbolje sažima što će TTIP značiti za Europu: 'Međunarodni ugovor o „slobodnoj trgovini“ TTIP će pogaziti Nacionalni Suverenitet svake države koja ga potpiše, pogazit će Ustav svake države, njihove Ustavne sudove i svaki zakon bilo koje države koji se tiču zdravstvenog osiguranja, reguliranja minimalne plaće ili zahtjeva za očuvanje okoliša. To je daleko od kapitalizma koji traži i uravnotežuje monopole restrikcijom. Ovdje se radi o čistom korporacijskom fašizmu hegemonijskom kolonijalizmu i izgradnji korporativnog carstva, odnosno ukidanju bilo koje konkurencije u korist monopola. Drugim riječima, raditi ćeš i jesti ono što ti mi dozvolimo!

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama kako bi nas učinili neozbiljnima! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28

 

Donirajte

Amount: