person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 4075 times

Pedofilija je neizlječiva bolest, zato je hvale vrijedna akcija Splićana koji su oblijepili grad porukom: 'Traži se - Neka mu Bog oprosti mi nećemo'!

Nakon desetljeća otkrivanja seksualnih zločina unutar najbolje organizirane svjetske religije, Katolička crkva na svojoj duši, nosi veliki 'križ', izjavu nadbiskupa St. Louisa koji je na suđenju tvrdio kako nije znao da je seksualni odnos s djecom zlodjelo zbog kojeg se počinitelji osuđuju na zatvorske kazne. U Hrvatskoj trenutačno mirno obitavaju nekoliko poznatih katolika svećenika pedofila, a vrh je učinio sve kako bi te 'dušobrižnike' nagradio mirovinama, ugodnim životom u svećeničkim domovima.

A razotkrivanje je počelo davne 1975. godine kada su dva irska dječaka otvorila su poklopac septičke jame napravljene u dvorištu ustanove za 'posrnule žene' i ugledali na stotine malenih skeleta. Mrtve bebe bacale su se u septičku jamu u periodu od 1925. do 1961., a izjava vrha irske crkve je dodatno raspalila gnjev javnosti jer su se branili nebulozom kako nekrštena djeca žena koje su zatrudnjele izvan svetog sakramenta braka ne mogu biti pokopana na posvećenoj zemlji katoličkog groblja.

Forenzičkim ispitivanjem je ustanovljeno da su sve bebe umrle od pothranjenosti, upale pluća, tuberkuloze, gastrointestinalnih smetnji i boginja. Dodatna istraga je otkrila kako su uvjeti za život u toj ustanovi bili grozni. Sve majke 'posrnule žene'i nesretne bebe bile su gladne i bose, mnoga djeca su bila fizički i psihički zlostavljanja, a majke su redovno proglašavale mentalno nestabilnima i bolesnima zbog 'grijeha' kojeg su nosile.

Sestre koje su vodile tu ustanovu izjavile su da s tim nemaju ništa i da su šokirane s istragom koja je istražila deset sličnih domova po Irskoj i ustanovila smrti preko 3200 beba i dojenčadi. Irska policija je, nažalost, pokazala jako malo zanimanja za rješavanje problema u okrilju Katoličke Crkve, osim problema s kosturima iz septičke jame. Javnost je tražila da se otkrije zbog čega nisu procesuirani i osuđeni redovnici koji su desetljećima sistematski mučili i izrabljivali dječake neudatih majki koje su pred zakonom proglašavane ludima i maloumnima te su prisiljavane na težak fizički rad u poznatim 'Magdalenskim praonicama' gdje su bile i stalno psihičko ugnjetavanje kako bi postigle okajanje za svoje grijehe.

Ovi slučajevi iz Irske nisu usamljeni, diljem Afrike, Južne Amerike, pa čak i kontinentalne Europe, mogu se pronaći slučajevi u kojima se Katolička Crkva ponašala kao moralni lider dok je žene i djecu, koja nisu bila u skladu s religijskim stanovištima, svrstavala na dno društvene ljestvice tretirajući ih kao ljudski otpadak i prijetnju društvu.Pedofilija unutar Katoličke Crkve Teško je reći koliko je slučajeva pedofilije koje su počinili svećenici unutar Katoličke crkve. Matrix World je pisao u brojnim tekstovima o pedofilima u mantijama i načinu na koji Vatikan brani svoje zločince. Pregledamo li Internet lako se otkriva da je pedofilija u Katoličkoj Crkvi iznimno raširena, a žrtve se mogu brojati u milijunima.

U jednom od najvećih suđenja za pedofiliju u američkoj povijesti, optuženi nadbiskup St.Luisa Robert Clarson – vatikanski princ po rangu 'proslavio' se antologijskom izjavom: 'Nisam siguran da sam znao da je to (seks s djecom) kriminalno djelo. Danas znam da je to zločin.' Ako pogledamo unatrag nitko zapravo nije ni znao za pojam pedofilija. Nisu to znali niti psihoterapeuti, niti administratori javnih škola. Tek danas znamo koje zlo izvire od ove opake bolesti.

Naučno je dokazano kako je mozak pedofila drugačije 'ožičen' od mozga normalnog ljudskog bića. Objavljeno je istraživanje znanstvenog tima sa sveučilišta Christian-Albrechts u Kielu u kojemu su detaljno objasnili što se događa u mozgu pedofila dok promatra dječje lice. Naime, životinje imaju moždane mehanizme s kojima se blokira aktivacija seksualnih nagona s kojima bi životinje seksualno napastvovale svoje mlade. Kod pedofila takvi neuroblokatori ne postoje, njima se pri pogledu na lice bebe ili djece okida moždana lančana reakcija koja na kraju izaziva lučenje feromona i seksualnu pohotu.

Znanstvenici su zaključili da razlog nastajanja pedofilije, između brojnih drugih psihofizičkih faktora, treba potražiti u anomalijama za vrijeme razvoja ljudskog mozga od rođenja do 12 godine života. 'Povrede mozga' za vrijeme rođenja ili nakon rođenja uglavnom okidaju stvaranje brojnih karakternih poremećaja, naročito ako su te povrede nastale u područjima koja reguliraju seksualne funkcije i funkcije prehrane. Naime, u slučaju da se nenormalno povežu centri za seksualni nagon i prehranu (dojenje) tada mozak u kasnijem životu anomalijski reagira na bebe i djecu.

Znanstvenici su detaljno istraživali koktel hormona koji se pojavljuje u tijelu pedofila nakon gledanja lica djece, te su laboratorijskim miševima ubrizgali istu mješavinu kako bi otkrili hoće li se nakon toga poremetiti životinjski evolucijski mehanizmi. Rezultat tog testa je bio iznimno uznemirujući ali očekivan, naime laboratorijski muški miševi s ubrizganim pedofilskim koktelom hormona su se trenutačno pokušali pariti čak i s tek rođenim miševima!

Nitko ne može opravdati silovanjem djece jer je 'pao na glavu' kao mala beba, no i te kako može pokazati da pedofilija nije samo društvena tekovina kako je to pokušao opravdati bivši papa Benedikt, već ozbiljan moždani poremećaj koji se treba liječiti, a ako se ne može liječiti tada se treba spriječiti. Potpuno je jasno da se ovdje ne radi o pojedinačnim slučajevima psihopatije, kako Vatikan želi prikazati, već se radi o već uspostavljenom stožeru patokratskih psihopata koji imaju za cilj uništiti sve kršćanske vrijednosti, a nakon toga i cijeli svijet.

Njihovoj bolesti nema lijeka, a ta bolest se može jednostavno usporediti sa nagonom životinja koje se protiv konkurencije moraju boriti i do smrti da bi dobili pravo na parenje. Konkurencija pedofilima su normalni muškarci.

woman sets husband on fire caught raping 7 year old daughter 30817

Kada je uhvatila supruga da siluje svoje dijete zapalila ga je...preko 2 tisuće komentara je odobrilo ovaj čin majke   

Dakle, da bi mogli zadovoljavati svoje, zakonom zabranjene, nagone, moraju uništiti konkurenciju. Jasno, fizičkom snagom ne mogu pobijediti ''konkurenciju', ali mogu drugim nekonvencionalnim sredstvima. ''Konkurenciju'' planiraju uništiti cijepljenjem, trovanjem iz zraka-chemtrailsom i trovanjem hranom-sadnjom Monsantovog sjemena zla, koji čeka spreman u posebnim spremištima na tajnoj lokaciji.

Cijeli normalni svijet se mora udružiti i iskorijeniti ovo zlo kao i sve one koji im služe. Vatikan je njihovo utočište i skrovište, hot spot za ''odabrane'' psihopate, krojače Novog svjetskog poretka u kojem planiraju u prvoj fazi prepoloviti stanovništvo, a u drugoj svesti ga na, kako kažu, 500 milijuna održivih, što su i zapisali na 6 metarski visokim  kamenim ploćama u Georgiji.

A 'Konkurenciju' uništavaju trovanjem iz zraka-chemtrailsom, trovanjem GMO-om, sadnjom Monsantovog sjemena zla koji je patentirao i zaštitio gotovo sve sadnice, cjepivima, vodom... Zar nisu?

Zato treba pohvaliti ovu akciju - javnog proskribiranja splitskog fratra Gracijana G. za čije zlostavljanje djece su znali mnogi svećenici: ''Tražen zbog pedofilije, seksualnog zlostavljanja, silovanja i izazivanja doživotnih trauma desecima splitskih dječaka. Neka mu Bog oprosti, mi nećemo!"

Važno je reći i to da je Hrvatska prava oaza za pedofile jer ih naše krivosuđe ne osuđuje na zatvorske kazne ili izolaciju, već ih upućuje na rad za opće dobro, ne rijetko u ustanove u kojima su počinili zločine!!

Izvor: Ljubica Šaran

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama kako bi nas učinili neozbiljnima! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: