Print this page
Ne bježimo iz Hrvatske!
Karla Vrkić Karla Vrkić
  • Posted
  • Read 1956 times

Ne bježimo iz Hrvatske!

Što danas, za nas mlade, znači biti istinski Hrvat? Slušati narodnu muziku, bolje rečeno “cajke” i “uživati” u svim ostalim porocima kao što radi, većina srednjoškolaca i tako “krasti Bogu dane”, ili se izdignuti iznad primitivizma i svega onoga što se kosi sa svim Božjim zakonima vjerujući da je to pravi put za bolji svijet, za bolju Hrvatsku? Ima li u Hrvatskoj za takve mjesta?

I moja je priča samo jedna od mnogih u kojima se poglupljuju i degradiraju svi oni koji smatraju da je rad, odricanje i znanje smisao života i življenja., ali ne želim o njoj govoriti jer u svijetu ima ipreviše ovakvih I sličnih priča. Prepreke, smicalice, namještanja, laži mnogih koji u društvu, uz pomoć režimskih medija, kotiraju kao moralne vertikale. No, lažni sjaj blijedi i vara, ispod “zlatne maske” ostaju ljudi koji su iznutra prazni i koji će ostati zabilježeni u povijesti kao nečije sluge, plaćenici i veleizdajnici.

Nažalost, veliki broj mladih i pametnih ljudi, umornih od čekanja boljeg sutra odlaze iz zemlje svjesni da se u svakoj uljuđenoj i naprednoj zemlji znanje itekako cijeni. S takvim razmišljanjem većine mladih počinje i završava zatvoreni krug pakla u Hrvatskoj. Na vlasti su manipulatori koji ruše sve one koji im ne služe, paralelno ih trujući sa nekakvim fašistima, ustašama, antifašistima za koje mladi nikada nisu ni čuli.

Zato Hrvatska trune, zatrovane jabuke truju i druge i svi se polako bližimo kraju. Ovim ritmom za par godina ćemo pasti u ruke moćnika, koji će zemlju gospodarski iscrpiti i ona će postati samo “ostatak ostataka”.

No, pomisao da je ovdje moj dom, da je ovo moja Hrvatska koju su kroz dugu povijest, od 1102-te pa do njene konačne samostalnosti, branili krvlju i životima znani i neznani junaci, budi u meni inat da ne budem samo statistički broj više koji će nakon školovanja napustiti Hrvatsku, već prionem još većem znanju, jer je znanje moć, moćnija od najmoćnijeg oružja.

900 godina je trebalo proći da Hrvatska konačno postane samostalna i svoja.

oi556202461533c16857a46ed5bfb7c21c S

Nažalost, mnogi ne znaju da nam je jedino bilo dobro kada su Hrvati bili na vlasti. Današnja vlast i oporba nisu Hrvati već obični plaćenici bjelosvjetskih hohštaplera koji su se pojavljivali kroz cijelu hrvatsku povijest i pritom je pljačkali i eksploatirali. Tako rade i danas!

Zato poruka za sve mlade, historia est magistra vitae, nema bježanja, budimo mi oni koji će ustati i svojim znanjem udahnuti Hrvatskoj novi i zdravi duh života, pritom je znanjem i domoljubljem braniti kao što su je nekad davno, krvlju i mačem, čuvali i branili hrabri i čestiti hrvatski knezovi i kraljevi, Trpimir, Branimir, Tomislav, kao što su je branili i obranili naši branitelji u Domovinskom ratu.

Ne dajmo našu Hrvatsku, jer ako nam je ukradu ostajemo siročad, bez doma i majke!

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike na objavama, riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru...Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(4 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved