person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2032 times

Thompsone, zar te novac toliko zaslijepio da ne vidiš političku pozadinu tvog angažmana u Splitu?

Kolinda, uzalud ti trud, nećeš proći, narod je odavno prepoznao tvoje „domoljublje“. A tebi Thompsone savjetujem da pozdrav „Za dom spremni“ s kojom si najavio Čavoglave, odstaviš za drugu prigodu i ne dozvoliš makjavelistima, mizantropima i drugim opskurnim snagama da još jednom likuju i smiju se našoj naivnosti

„ Naša“ predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja želi još jedan mandat, bila je na dodatnim konzultacijama u Izrael odakle i polazi svo zlo koje se događa hrvatskom narodu. Ona je, za razliku od Josipovića koji je nakon posjeta Izraelu vidio ustaške zmije, vidjela militantni islam koji kontrolira Bosnu, naglasivši da su oni povezani s Iranom i terorističkim organizacijama koje diktiraju politiku te zemlje.

Tek da spomenem. Iran nije ratovao zadnjih 200 godina, a Kolindin Izrael uz suport Amerike i Britanije stalno je u ratu, sa ciljem otimanja zemlje, prirodnih resursa i porobljavanja naroda, pri tom ne libeći se ubijati i djecu.

Za sutrašnju predstavu, proslavu Oluje, urednici i novinari režimskih ili židomedija naoštrili su svoja cionistička pera, kako bi skriptirano poslali već spremne tekstove i još jednom svijetu potvrdili fašisoidnost hrvatskog naroda. Spavači „Za dom spremni“ također su spremni, izlaštili su uniforme, kape i istale rekvizite, a Thompson je sve to garnirao, svjesno ili nesvjesno, najavom da će otpjevati izvornu verziju Čavoglava koja počinje sa pozdravom „Za dom spremni“.

Naravno, tu je uvijek spremni i nezaobilazni Zuroff koji i dalje po svijetu traži vremešne, stogodišnje ustaše. A tu će biti i „naši domoljubni“ HDZ-ovi političari kako bi uveličali ovu unaprijed osmišljenu predstavu i još jednom okrenuli pilu naopako, jednokratno nahranivši naivni, hrvatski narod, skloniji opraštanju nego osuđivanju. 

Spremni su i s „naše“ strane dežurni političari Pupovac, Puhovski, Ostojić.. posvuduša iz stranke Pametno, razno razni Stazići, Pusići,Teršeličke..., a s druge strane Drine dežurni srpski političari i njihovi mediji Vučić, Dačić, Vulin... jednom rječju plaćeni emisari za održavanje ustaša, četnika i partizana. I to rade zajedno, usklađeno i vrlo uspješno, godinama trujući hrvatski, srpski i bošnjački narod.

A sve ih je davno trebalo procesuirati i osuditi, a Zuroffa i njemu sliočne proglasiti nepoželjnim osobama.

Kolinda, uzalud ti trud, nećeš proći, narod je odavno prepoznao tvoje „domoljublje“.

A tebi Thompsone savjetujem da pozdrav „Za dom spremni“ s kojom si najavio Čavoglave, ostaviš za drugu prigodu i ne dozvoliš makjavelistima, mizantropima i drugim opskurnim snagama da još jednom likuju i smiju se našoj naivnosti.

A to si dužan hrvatskom, srpskom i muslimanskom narodu kojima je nametnut bratoubilački rat. A možda ovi emisari spremaju i još jedan.

Nadam se da nisi jedan od onih koji ne vide šumu od stabla!

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj facebook stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: