person_outline
search
hrendeitpt

Ubio majku, raskomadao tijelo na 1000 komada, skuhao ga i podijelio sa psom!

Španjolske novine El Mundo izvijestile su da je majčino tijelo izrezano na više od 1.000 komadića, nedostaju joj vitalni organi, a dio njezinih crijeva pomiješan s kućnim otpadom u stanu

Čovjek je uhićen od strane španjolske policije nakon što je priznao da je ubio svoju majku i iskidao joj tijelo na više od 1.000 komada prije kuhanja i jela. Ostatke dao svom psu. 

26-godišnji Alberto Sanchez Gomez priznao je brutalno ubojstvo svoje 66-godišnje majke Marije Soledad Gomez, nakon što su detektivi došli u njegov stan u Madridu kako bi se raspitali o ženi koja je nestala prije mjesec dana, piše španjolski list El Mundo ,
Navodno je priznao da je ubio i raskomadao svoju majku, kuhao dijelove tijela i odlagao organe u kantu za smeće.
Izvješće o zrcalu : Šokirana policija pronašla je dijelove tijela 66-godišnje majke u najmanje šest velikih plastičnih kontejnera u stanu u blizini poznate arene za borbu s bikovima - Las Ventas.
Sanchez je navodno svoju majku raskomadao nakon što ju je ubio, a zatim je skuhao dijelove tijela i bacio joj crijeva u kantu s otpadom.
Španjolske novine El Mundo izvijestile su da je majčino tijelo izrezano na više od 1.000 komadića, nedostaju joj vitalni organi, a dio njezinih crijeva pomiješan s kućnim otpadom u stanu.
Prve fotografije Sancheza pojavile su se danas kada su bivši prijatelji tvrdili da je postao problem za svoju obitelj nakon što je postao ovisnik o drogama. Bio je dobro poznat policajcima zbog niza prijašnjih uhićenja.
Sanchez, jedno od troje djece, podvrgnut je psihijatrijskoj procjeni, očekuje se kako će biti zadržan u zatvoru nakon što se pojavi na sudu.

(Foto: SOLARPIX.COM) 25. veljače 2019 Niamh Harris Vijesti , Svijet

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Last modified on Tuesday, 26 February 2019 07:39
(1 Vote)

Leave a comment

Donirajte

Amount: