person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2919 times

Ruska televizija okrivljuje Židove za Titanik, Černobil i 11. rujna!

Arapski ''teroristi'' nepravedno su okrivljeni za napade. Židovi su odgovorni za potonuće Titanika, nuklearnu katastrofu u Černobilu i terorističke napade u SAD-u 11. rujna 2001., prema nedavno objavljenom dokumentarcu na televiziji REN

Dokumentarac je ažurirana verzija ranije verzije emitirane 2012. godine, u kojoj se tvrdilo da je skupina "300 Židova, Iluminata i Slobodnih zidara" stajala iza potonuća britanskog broda prije 100 godina kako bi izazvala međunarodnu krizu i osvojila svijet.

Noviji film koji je prikazala REN TV ( prati je preko 100 milijuna Rusa) prelazi iz prošlosti u sadašnje vrijeme i proširuje dokaze za katastrofu Černobila, propast SSSR-a 1991. i napad na blizance 11. rujna, navodeći da su “arapski teroristi nepravedno okrivljeni za napade”.

Godine 2015. rusko Ministarstvo prosvjete i znanosti opisalo je dokumentarce kanala kao "najštetniji pseudoznanstveni projekt (za širenje mitova, zabluda i praznovjerja)" i kritizirao REN TV za širenje teorija zavjere i nepovjerenja u znanost.

Komentatori su rekli da je dokumentarac pokušaj oživljavanja popularnosti Protokola Sionskih mudraca, antisemitske krivotvorine iz 19. stoljeća koju je stvorila carska tajna služba, Okhrana, kako bi se potaknuo antisemitizam u Rusiji.

Unutar nekoliko minuta od objavljivanja dokumentarca, moć teorija urote - i naizgled nezasitna glad nekih ljudi za njima - bila je demonstrirana nizom komentara na društvenim medijima koji su pozdravljali ovu objavu hvaleći ruski kanal, REN TV, za uzorni istražni rad. 

Kad govorimo o Židovima riječ je o cionističkoj kabali s njihovom Archonskom krvlju.

UPDATE: U utorak smo postavili gornji članak na internetsku stranicu i Facebook stranicu JC-a.

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: