person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1964 times

HDZ, SDP, HNS, GLAS i SDSS glasovali protiv referenduma o Istanbulskoj konvenciji! Kome još nije jasno da ovo nisu stranke već fašističke (cionističke) korporacije, taj je uistinu glup i slijep!

One nisu nikakve stranke već privatne korporacije koje nad hrvatskim narodom provode Agendu 21 i Agendu 2030 koju su potpisali svi HDZ-ovi i SDP-ovi predsjednici (Tuđman, Mesić. Josipović, Kitarović) i premijeri (Račan, Sanader, Milanović, Orešković i Plenković)

U petak, 15. veljače Hrvatski sabor prihvatio je izvješće Vlade o provjeri vjerodostojnosti i broja potpisa građanske inicijative Narod odlučuje, a kojim je ustvrđeno kako građanska inicijativa nije prikupila dovoljno potpisa, odnosno nisu ostvareni uvjeti za održavanje referenduma o pravednijem izbornom sustavu. Zanimljivo je pri tome kako su prisutni zastupnici SDP-a i HDZ-a zajednički podržali Vladino izvješće, osim zastupnika HDZ-a Steve Culeja koji se izuzeo od glasovanja.

Od 151 zastupnika u Hrvatskom saboru, u glasovanju su sudjelovala 123 zastupnika, te je njih 105 prihvatilo Vladino izvješće, 16 ih je odbilo, a 2 su bila suzdržana. IDS i Beljkov HSS zbrisali. A zbrisao je i Vilibor Sinčić!

Vladino Izvješće temeljilo se na izvješću ministra uprave Lovre Kuščevića čije je Povjerenstvo bez nadzora ustvrdilo kako je oko 40.000 potpisa nečitko čime je smanjio broj valjanih potpisa na 99,12 posto od potrebnih 374.740 za prvo te 367.169 valjanih potpisa, odnosno 97,98 posto od potrebnih 374.740 za drugo referendumsko pitanje.

Građanska inicijativa Narod odlučuje mjesecima je isticala kako su ispunjenje sve pretpostavke Zakona o referendumu (čl. 8f i 8h) – građanska inicijativa je pregledala i prebrojala sve potpise, a odbacila one za koje se moglo utvrditi da su dupli ili nepotpuni te je Hrvatskom saboru predano 405.342 valjanih potpisa za prvo referendumsko pitanje, odnosno 407.469 valjanih potpisa za drugo referendumsko pitanje, što znači da se referendum treba raspisati.

GI Narod odlučuje više je puta ponavljala kako je provjera vjerodostojnosti i broja potpisa izvršena bez potrebnog nadzora, a sumnje u samu vjerodostojnost provjere potpisa pojavile su se kada je javnost doznala da su kontrolne liste s navodno nevažećim potpisima uništene. Ministar uprave Lovro Kuščević tvrdio je da to nije točno, da su one pohranjenje u aplikaciji te da ih je u svakom trenutku moguće isprintati i omogućiti uvid u njih saborskim zastupnicima i referendumskim inicijativama.

Unatoč, zahtijevanju saborskih zastupnika da se to i učini, Ministarstvo uprave do glasovanja o izvješću Vlade nije omogućilo uvid u kontrolne liste budući da je, kako je tvrdila državna tajnica ministarstva uprave Josipa Rimac, za tako nešto potrebna privola osoba čiji su potpisi proglašeni nevažećima – unatoč činjenici da te osobe, kao i saborski zastupnici, ali i referendumske inicijative, niti ne znaju da im je potpis proglažen nevažećim i zbog čega.

Komentar je uistinu suvišan. Navedene stranke (korporacije) već 28 godina (intenzivno od 2000-te) rade na depopulaciji hrvatskog naroda. Truju nas iz zraka chemtrailsoim, truju nas GMO-om nakon što je Milanović i njegova Kukuriku koalicija ukinula Uredbu o obveznom ozanačavanju GMO proizvoda na prodajnim policama. Truju nas vodom jer su nepoznatim koncesionarinma (Saudijskoj Arabiji…) dali naša izvorišta voda, uskoro će nas trovati-ubijati i cjepivima kada ove korporacije izglasaju obvezno cjepljenje.

Samo glupe osobe, uhljebi i lažni branitelji mogu dati i dati će glas ovim ''strankama'' koje se nazivaju domoljubnim, antifašističkim, demokratskim ili kako već.

One nisu nikakve stranke već privatne korporacije koje nad hrvatskim narodom provode Agendu 21 i Agendu 2030 koju su potpisali svi HDZ-ovi i SDP-ovi predsjednici (Tuđman, Mesić. Josipović, Kitarović) i premijeri (Račan, Sanader, Milanović, Orešković i Plenković).

Izvor: Narod.hr

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: