Print this page
10.02.2019. 15 i 30 sati / Kolinda, Plenkoviću, Bozaniću, zastupnici…prestanite nas više trovati chemtrailsom!
  • Posted
  • Read 2697 times

10.02.2019. 15 i 30 sati / Kolinda, Plenkoviću, Bozaniću, zastupnici…prestanite nas više trovati chemtrailsom!

Danas, 10. 02. 2019 u 15 i 30 sati ponovno nas praše chemtrailsom. Naravno, sutra će Haarp, smješten u Tušiloviću kod Karlovca' proizvesti kišu koju su idioti, tzv. meteorolozi iz DHMZ-a, već najavili

Više nije nikakva tajna da geoinženjering uzrokuje porast globalnih neuroloških bolesti. Zemljina klima se mijenja. Svake godine se sve više pojavljuju rekordne temperature, izumiranje vrsta i nestabilni vremenski obrasci. Umjesto rješavanja temeljnih uzroka klimatskih promjena, provode se tajnoviti veliki projekti geoinženjeringa u nastojanju da namjerno modificiraju Zemljin klimatski sustav. Geoinženjering ili kako ga najčešće nazivamo prskanje chemtrailsom, mnogo je više od teorije zavjere.

Svjetski zločinci provode velike eksperimente vremenskih modifikacija koji uključuju snimanje lasera i nanočestica koje znanstvenici koriste za stabilizaciju klime uključuju visoke koncentracije toksičnog aluminija. Neki od najčešćih izvora aluminijske izloženosti uključuju vode, hranu, konzervirana pića i lijekove na recept.

Laički rečeno, fašisti iz zraka nemilosrdno nas tamane uz pomoć ''naših'' političara na vlasti i lažnoj oporbi, uz blagoslov crkve i hrvatskih zastupnika tzv. predstavnika cijelog hrvatskog naroda!

Predsjednicu Kolindu smo više puta upozorili da zaustavi genocid nad hrvatskim narodom. Udruga 'Ne govoru mržnje' podnijela je kaznenu prijavu za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom, protiv predsjednice, premijera, ministra okoliša, ministra obrane i ravnateljice Državno hidrometeorološkog zavoda Branke Picek. No, svi javno prozvani uporno šute, ali ne šuti DORH i policija koji umjesto da zatvore odgovorne, diskretno proganjaju predsjednicu udruge i to za govor mržnje, jer se, zamislite, drznula napraviti kaznenu prijavu protiv najodgovornijih za genocid nad hrvatskim narodom!

Potpuno je jasno da Kolinda, Plenković, Krstičević, Ćorić i tzv. hrvatski zastupnici (čast iznimkama) bolesno mrze hrvatski narod, a pojam za bolesnu mržnju dao je Harry Emerson koji je rekao da je mrziti ljude ili neistomišljenike isto kao i spaliti svoj dom da bi se riješili štakora.
 lk

54vvg

eer32

Snimljeno u 15 i 30 sati / nedjelja 10.02.2019. Splitsko-dalmatinska županija

Još ćemo jednom spomenuti što sadrži ovaj otrov s kojim nas i danas, u nedjelju, 10. veljače 2019-te u 15 i 30 sati prskaju, a koji će sutra Haarp iz Tušilovića spustiti na zemlju:

Chemtrarils u sebi sadrži nano čestice, aluminijev oksid, stroncij, barij, sumper heksa-klorid, mangan i arsen.

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(3 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved