person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 3201 times

Bravo za Grmoju! Tako se trebaju ponašati svi hrvatski zastupnici!

Grmoja je rekao ono što cijeli hrvatski narod misli! Da Hrvatskom upravlja politički HDZSDPHNS ološ!

U Hrvatskoj je sve moguće! Moguće je pobijediti na predsjedničkim izborima, a da narod glasa za drugog kandidata, moguće je utrpati građane u tvorevinu EU, a da to većina naroda ne želi, moguće je dokazati sve izborne prijevare i podnijeti kaznene prijave protiv odgovornih, a da DORH odbaci kaznene prijave, moguće je da žila kucavica hrvatske države HNB nije vlasništvo hrvatskog naroda već Rothschilda, moguće je da Mesić 2001-e dovede ozloglašeni Monsanto, a da nijedan glavni medij o tome ne smije pisati, moguće je da se imenuje zajednički hrvatsko-srpski-direktor Monsanta Petrović, sa sjedištem u Zagrebu, a da to nitko u Hrvatskoj ne zna, moguće je da se preko Konzuma godinama prodavalo argentinsko GMO smeće, a da tu informaciju nije smio objaviti ni jedan glavni medij, moguće je da se hrvatskom narodu instalira premijer Orešković za kojeg nitko nije glasovao.

Vidjeli smo prije par dana da je moguće i da nestanu kontrolni listići kako bi se spriječilo održavanje referenduma o Istanbulskoj konvenciji. Zato veliko bravo za zastupnika Grmoju koji je rekao ono što cijeli hrvatski narod misli! Da Hrvatskom upravlja politički HDZSDPHNS ološ! 

Kratko: u Hrvatskoj je sve moguće, i nemoguće je moguće

Uz sve navedeno odavno postoji još nešto gore. Mržnja. Patološka mržnja prema svemu hrvatskom, prema Hrvatima, hrvatskom narodu koji je topao narod, skloniji opraštanju nego osuđivanju. A mrziti svoje građane ili neistomišljenike je isto što i spaliti svoj dom da bi se riješili štakora. Neupitno, Hrvati su za ''naše'' političare na vlasti (HDZ), u lažnoj oporbi (SDP, HNS, IDS) i Pupovćeve manjinc, najobičniji štakori koje se od 2000-te godine intenzivno praše (truju) chemtrailsom. Što prije to shvatimo prije ćemo se probuditi i zaustaviti vlastiti pomor!

A sve se to radi po Agendi 21 i Agendi 2030, koje su potpisale HDZ-ova i SDP-ova vlada… i to u ime hrvatskog naroda, koji o tome ništa nezna.

Hrvatski narod je već dugo zabrinut, nakon što su alternativni mediji probili blokadu i razotkrili CIA-u koja nas uz blagoslov Pantovčaka, Banskih dvora i Kaptola, truje chemtrailsom, smrtonosnim smećem koje sadrži nano čestice, aluminijev oksid, stroncijum, barijum, sumper heksa-klorid, mangan i arsen. Gotovo svakodnevno chemtrailsove tragove vidimo nad našim nebom, ali o tome ne smiju pisati mainstream mediji koji su u vlasništvu ciožidova ili pod kontrolom komunističkih recidiva. Da tragedija bude još veća, o tome ne smiju govoriti ni tzv. predstavnici naroda - saborski zastupnici,

A iz raznih dijelova svijeta stižu uznemirujuće vijesti o povećanju infekcija dišnih putova, bolesti i patologija koje pogađaju upravo populacije najizloženije ovim zračnim zaprašivačima. Također stižu izvještaji o čudnim meteorološkim fenomenima s opservacijama neobičnih oblika oblaka.

Kombinacija zločina: zrak, hrana, sutra i voda!

Paralelno, dok nas CIA truje chemtarilsom, u zadnje vrijeme i naša aviokompanija koja po milji i naplačuje 237 eura, širom su otvorena vrata Monsantu koji preko Pionira sije GMO sjeme u Slavoniji. Todorić je godinama uvozio argentinsko GMO smeće, za hranu jer je Kukuriku vlada izmijenila Uredbu i omogućila Monsantu da ne mora označavati GMO na svojim proizvodima. Drugim rječima, 2012. je dala zeleno svijetlo Monsantu da krene sa trovanjem (depopulacijom) hrvatskog naroda. Zato smo prvi u Europi po broju umrlih od malihgnih bolesti.

Nažalost, Monsantov nelegalni rad u Hrvatskoj legalizirali su dva izroda ili kukavičja jaja: Bojan Glavašević i Ivica Mišić, 2 presudna glasa protiv Buljova prijedloga koji bi Monsantu zabranio prodaju ili sijanje svog GMO sjemena u Hrvatskoj.

I naša mladost sve više obolijeva i umire zbog raznoraznih tumora. A to nije slučajnost. Mađarski kontrolori su među sjemenjem pronašli Pionir-Mosantovo GMO sjeme i nasade. Prema Zakonu krenulo se u uništavanje prije nego se počne nekontrolirano širiti državom, a ne i naša vlada. Prisjetimo se kako se, na temu GMO-a, lažljivi HDZ-ov štakor Bačić iz petnih žila trudio uvjeriti hrvatski narod da je Hrvatska GMO Free.

Potpuno je jasno zašto je Slavonija ukinuta stavka ekološke poljoprivrede u proračunu?
Nema ekološke poljoprivrede gdje se pojavi Monsanto! Drugim riječima nije nam dozvoljeno proizvoditi vlastitu hranu, nameće se prodaja Monsantove frankenstein hrane koja je genetski promijenjena tako da se ne može sjeme reproducirati pa se mora ponovno kupovati kod iste - trgovačke mafije!

Ni jednom mediju nije bilo čudno zašto je jedan Charles sa svojom devom posjetio Slavoniju! Slavonija, buduće polje smrti ili novi hrvatski Bleiburg, osigurati će korporativnoj hrvatsko-srpskoj političkoj zločinačkoj organizaciji vječni mir od ustaša. Jer, plodna i nepregledna slavonska polja odavno su planirana za sijanje Monsantovog sjemena zla.

Kako nas režimski mediji zatupljuju?

Stalno pišu o ustašama od kojih je najmlađi 'ustaša', ako je živ, star preko 90 godina. Evo i djeca u osnovnoj školi igraju se ustaša. Od kojih umire od straha i jedan hrabri i veliki 'hrvatski domoljub', Milorad Pupovac. Gadljivo! A Pupovćev veliki Srb prijatelj, neuništivi Stjepan Mesić 90-ih je pjevao ustaške pjesme! S jednom rukom na srcu,a drugom trpao dolare i čekove u džep.

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: