Print this page
Osnivač SILENSOFTA Anto Jukić ponudio ministru okoliša Ćoriću besplatno digitalno zbrinjavanje komunalnog otpada. Ćorić ne reagira!
  • Posted
  • Read 2437 times

Osnivač SILENSOFTA Anto Jukić ponudio ministru okoliša Ćoriću besplatno digitalno zbrinjavanje komunalnog otpada. Ćorić ne reagira!

Ponuđeni model podrazumijeva 100 % zbrinuti komunalni otpad. Kontejneri po ulicama nisu potrebni; kamioni za otpad nisu potrebni; reciklažna dvorišta, sortirnice, deponiji i centri za gospodarenje otpadom nisu potrebni.

Organizacija: SILENTSOFT 

Prima: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Poštovani ministre ĆORIĆ,

''Prošle godine sam ponudio digitalno zbrinjavanje komunalnog otpada. Prva ponuda je bila B E S P L A T N A, a kako nisam ostvario kontakt, dizao sam cijenu do 10 milijuna eura. Sada je moja cijena 30 milijuna eura.

Ponuđeni model podrazumijeva 100 % zbrinuti komunalni otpad. Kontejneri po ulicama nisu potrebni; kamioni za otpad nisu potrebni; reciklažna dvorišta, sortirnice, deponiji i centri za gospodarenje otpadom nisu potrebni. Dakle, sva komunalna infrastruktura je suvišna, a za nju je prošle godine uloženo preko milijardu eura, a prema mojim saznanjima potrebno je uložiti još nekoliko milijardi eura i 2-3 puta poskupljenje zbrinjavanja otpada, ali nikakvo zbrinjavanje komunalnog otpada neće se ostvariti.

Dakle, odbili ste moju ponudu, potrošili milijardu eura i namjeravate potrošiti još nekoliko milijardi eura, te će za građane dvostruko i više poskupjeti usluge, a ono što je najvažnije sve je to uzalud, jer će se ogromni novci potrošiti i onda će država morati plačati p e n a l e, a mi građani trostruko skuplji otpad. Zaprljali ste sve ulice otpadom, a i prirodu. Drugim riječima, potrošite će milijarde eura da nam zagadite ulice i prirodu, umjesto da se od gradova besplatno napravi ambijent potpuno ekološki čist'', stoji u dopisu osnivača SILENSOFTA, upućenom ministru okoliša i energetike Tomislavu Ćoriću.

Tomislav Ćorić zanimljiv je 'hrvatski' političar. Bio je ministar rada i mirovinskog sustava, isticao se kao 'stručnjak' za financije, sada je ministar okoliša i energetike. Do kraja mandata zasigurno će promijeniti još koju ministarsku fotelju.

Anto Jukić je najavio kaznenu prijavu protiv Ćorića zbog trošenja milijardi novaca poreznih obveznika jer nije zbrinut otpad, zbog čega ćemo plaćati penale. Čeka nas i poskupljenje zbrinjavanja otpada, koji nikada neće biti zbrinut.

Potpuno je jasno da je Tomislav Ćorić ignorirao besplatnu ponudu zbog k o r u p c i j e i depopulacije hrvatskog naroda. Protiv Ćorića je i udruga 'Ne govoru mržnje-Istinom protiv laži', podnijela kaznenu prijavu za suućesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom zbog trovanja chemtrailsom.

 loiScreenshot 14

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(8 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved