person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2480 times

Ivan Đakić je ustaša koliko i Milorad Pupovac hrvatski domoljub!

Nezavisna Država Hrvatska (NDH) nije genocidna tvorevina, kako tvrdi Pupovac i njemu slični, već želja hrvatskog naroda, kao što je bila želja i 19. svibnja 1991. kada se 94,17 % hrvatskog naroda izjasnilo za neovisnost Hrvatske, a cijeli svijet je priznao.

Kako ''hrvatski'' političari gledaju na Domovinski rat?

 

- Zašto svi bivši i sadašnji predsjednici i premijeri Hrvatske toleriraju medije koji HOS-ovce, samim tim i hrvatski narod, uporno etiketiraju ustašama ili fašistima? (Podsjetimo, Siniša Glavašević je izjavio da nije bilo HOS-ovaca Vukovar bi pao za 7 dana. Tako bi se sve potrpalo pod tepih i nikada se ne bi saznalo za vukovarski genocid).
- Agresori abolirani, branitelji progonjeni?
- Branitelji vrše suicide! Agresori preuzimaju državne funkcije!
- Nestali branitelji nisu pronađeni ni nakon 28 godina!
- Branitelji ne smiju napuštati Hrvatsku jer će biti uhićeni!
- Lažni branitelji se dočepali mirovina, pravi branitelji ostali bez ičega.
- Vučić, Nikolić, Vulin, Dačić…dolaze u službene posjete Hrvatskoj, uredno etiketiraju hrvatski narod ustašoidnim i fašisoidnim, uredno pljuju po Oluji i Domovinskom ratu….

I nitko ih od ''hrvatskih'' političara nikada nije proglasio nepoželjnim osobama (Persona non grata).

Nažalost, Srbi i dalje Hrvate etiketiraju ustašama, a Hrvati Srbe četnicima, što su negativne konotacije na 45-u (negativci ustaše) i 90-u (negativci četnici)!

Nisu negativci ni ustaše ni četnici. Pravi negativci su današnji samoproglašeni antifašisti, njihove uhljebe, odnosno prikrivreni židokonvertiti, čiji očevi su 45-e, a oni 90-ih, ubijali 'ustaše i četnike', koji su mirno i zajedno živjeli u Hrvatskoj. Židokonvertiti su zajednički neprijatelji hrvatskog i srpskog naroda, a ovaj mali zgubidan Ivan Đakić samo odrađuju debelo plaćenu dionicu kako bi se hrvatski narod još jednom etiketirao kao genocidni narod.

Život treba razumijeti unazad, ali se mora živjeti unaprijed. Ne živi se da bi se jelo već se jede da bi se živjelo. Ivan Đakić sa 22 godine živi na visokoj nozi, posjeduje hotel, apartmane, vozni park najluksuznijih vozila i tko zna koliko novaca skrivenih na raznoraznim računima. Zar je toliko glup da se na pravoslavni Božić slika u ustaškoj kapi i zaklanom glavom četnika.

Potpuno je jasno da mu je otac odradio i ovaj prljavi posao za duboku državu koja nas godinama pljačka, truje GMO-om i chemtrailsom i preko svojih židomedija drži u zavadi i mržnji, potencirajući pojmove ustaša i četnik, negativne konotacije za klanje, ubijanje djece, nemoćnih staraca, pljačku…

1945-e su nam prvi put srušili državu, sada je ruše i drugi put protustavno je pretvorivši u privatnu korporaciju d.o.o., iako se 1991. godine 94,17% hrvatskh građana izjasnilo za neovisnu Republiku Hrvatsku.

Ustaše i četnici, Hrvati i Srbi, nemaju i nikada nisu imali ništa sa zločinima na Bleiburgu, Jasenovcu, Hudinim i drugim jamama, Vukovaru, Ovčari, Škabrnji…, a ovaj mali kauboj Ivan Đakić je ustaša koliko i Pupovac hrvatski domoljub.

Genocidom nad hrvatskim i srpskim narodom izvršili su židokonvertiti (partizani). Njihova himna 'Geni krvavi' (Partizani), čiji je video sa originalnim židovskim tekstom blokiran na svim društvenim mrežama, sve govori! Pročitajte orginalni prijevod:

'Geni krvavi' (Partizani)

Mi smo bezimeni vojnici, Mi nemamo odore.
U sjenci smrti i njenom teroru, marširamo mi!
Dragovoljno služimo sve do kraja naših dana.
Samo nas smrt može odriješiti dužnosti.

Kroz dane, crvene od klanja, uništenja i krvi.
Kroz noći crne od bola i očaja.
Iznad gradova i sela, vijoriti će se naša zastava,
OBRANA I POROBLJAVANJE JE ONO ŠTO PROPOVIJEDAMO.

Nismo kao roblje odvedeni u borbu,
već za svoj rod prolijevamo krv u TUĐIM zemljama.
Naš je san da zauvijek budemo slobodni,
a naša želja je umrijeti za svoj DOM.

Kroz dane crvene od klanja, uništenja i krvi.
Kroz noći crne od boli i očaja.
Iznad gradova i sela vijoriti će se naša zastava,
OBRANA I POROBLJAVANJE JE ONO ŠTO PROPOVIJEDAMO

Niti prepreke koje se podižu da nam blokiraju put,
niti sudbina okrutna poslana da nas zarobi
Niti zatvor, niti neprijatelj,
niti bijedni špijun, neće nas moći skrenuti s puta!

Kroz dane, crvene od klanja, uništenja i krvi.
Kroz noći od boli i očaja.
Iznad gradova i sela vijoriti će se naša zastava,
OBRANA I POROBLJAVANJE JE ONO ŠTO PROPOVIJEDAMO.

Uz plač i suze majki koje oplakuju sinove,
naša tek rođena djeca ŽELJNA SU KRVI!
S našim tijelima uzidat ćemo temelje zida naše domovine.

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

 

(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: