person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 3183 times

Soros i EU nastoje dovesti milijun migranata godišnje na stvaranje imigracijske sile EU koja bi potkopala nacionalni suverenitet država članica. Ključne osobe Katoličke crkve na platnom spisku Georgea Sorosa!

Katolička crkva infiltrirana je s dubokim državnim operativcima i koristi se kao pijun radi radikalnog mijenjanja kršćanskih korijena Europe. Migrantska kriza je plan globalista kojim dugoročno, orkestrirano i radikalno, žele promijeniti kršćanski i nacionalni identitet naroda  Europe

Vatikanski zviždač otkriva da je kriza migranata u Europi orkestrirana od Deep State, a ključne osobe Katoličke crkve su na platnom spisku Georgea Sorosa i rade na promicanju globalističkih planova porobljavanja svijeta. Prema riječima vatikanskog biskupa Athanasiusa Schneidera, milijarder Soros i njegovi kupljeni crkveni dužnosnici rade na iskorjenjivanju kršćanstva na Zapadu, poplavljivanjem europskih zemalja s migrantima. Izjava biskupa Schneidera, tijekom razgovora s talijanskim dnevnikom Il Giornale, izazvala je pravu pomutnju u redovima vatikanskih dužnosnika, točnije sotonista. 

On tvrdi da je Katolička crkva infiltrirana s dubokim državnim operativcima i koristi se kao pijun radi radikalnog mijenjanja kršćanskih korijena Europe. Govoreći novinarima prošlog tjedna, Schneider je rekao: "Migrantska kriza je plan globalista kojim dugoročno, orkestrirano i radikalno, žele promijeniti kršćanski i nacionalni identitet naroda Europe".

Liberalni papa Francis glavni je promotor svijeta bez granica. Zbog ogromnog utjecaja Katoličke crkve nad svojim kršćanima širom svijeta, razlog za Schneiderovim tvrdnjama treba svakog kršćanimana itekao zabrinuti.U WikiLeaksovom izdanju e-pošte Johna Podesta održana je rasprava o Dubrovačkoj državi koja je stvorila lažne katoličke skupine kako bi utjecala na javnost, u kojoj je upravitelj Hillaryeve predsjedničke kampanje nazvao "katoličkim proljećem ".

Da bi postigli svoje ciljeve, zloupotrebljuju "pravi koncept humanizma, pa čak i kršćanske zapovijedi ljubavi", rekao je Schneider, iskorištavajući moralni autoritet crkve za antikršćanske svrhe. Zahvaljujući ogromnim ovlastima "koriste golemi moralni potencijal crkve i vlastite strukture kako bi učinkovitije postigli svoj anti-kršćanski i antieuropski cilj", kazao je.

Razgovor je objavljen nakon niza inicijativa Pape Franje kako bi se donijela "promjena načina razmišljanja" o imigraciji usredotočivši se na pozitivne doprinose imigranata, a ne na negativne posljedice iz masovne migracije. Upitan za svoje mišljenje talijanskog populističkog političara Matteo Salvinija, koji sada služi kao ministar unutarnjih poslova, biskup je izjavio da je bezuvjetno govoriti o talijanskoj političkoj situaciji, ali je pohvalio opći smjer koji Italija sada poduzima, osobito prema Europskoj uniji ( EU).

Biskup je rekao da će pozdraviti vladu bilo koje europske nacije koja "pokušava naglasiti vlastitu suverenost i njegov povijesni, kulturni i kršćanski identitet i oduprijeti se svakom totalitarizmu.

Soros i EU nastoje dovesti milijun migranata godišnje na stvaranje imigracijske sile EU koja bi potkopala nacionalni suverenitet država članica, zaključio je vatikanski biskup Schneider.

Izvor: http://www.neonnettle.com/news/4485-top-bishop-george-soros-pays-catholic-church-officials-to-promote-eu-migration

A koga nam Soroš dovodi možete vidjeti na ovim slikama i u videu, ako ga ne blokiraju! 

lkmjuScreenshot 4

1ppiuScreenshot 4

ppoiScreenshot 5

Nažalost ozloglašenim židocionistima (fašistima 21. stoljeća) Rockefelleru, Rothschildu, Sorošu... služe i ''naši'' političari: Kolinda, Plenković, Božinović, Krstičević..... 

0098Screenshot 4

ooiuz

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike na objavama, riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru...Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(13 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: