Print this page
Slikari 'koji slikaju' penisom, poput cirkusnih klaunova obilaze EU države i promoviraju briselske nastranosti!
  • Posted
  • Read 3521 times

Slikari 'koji slikaju' penisom, poput cirkusnih klaunova obilaze EU države i promoviraju briselske nastranosti!

NOVA TV i ostali glavni mediji u Hrvatskoj, u vlasništvu su Židova. Zato su urednici u udarnom terminu pustili kanadskog klauna da nastupi gol pred hrvatskim gledateljima i djecom, pokazujući svoj ''supertalent'' ili umjetnost slikanja penisom, kako se izjasnilo ''naše'' Vijeće za elektroničke medije.

Pravi vlasnik Nove TV je veliki američki investicijski koncern KKR. Prošle godine, kada je Nova TV ''promijenila'' vlasnika, Jutarnji list je bombastično izvjestio da je Dragan Šolak, jedan od pet najbogatijih Srba, opisivan kao neokrunjeni kralj kabelske televizije u regiji, preuzeo hrvatsku Novu TV i POP TV u Sloveniji. No, malo tko zna da je United Group, od 2014. u većinskom vlasništvu američke investicijske kuće KKR.

Američka investicijska kuća KKR

Vlasnik koncerna KKR & Co. Inc. (Kohlberg Kravis Roberts & Co.) su trojica židova: Henry Kravis i njegova dva rođaka: Jerome Kohlberg, Jr., i George R. Roberts. Henry Kravis je član Rockefellerovog "Vijeća za vanjske odnose" (CFR) i glavnog odbora skupine Bilderberg, kao i njegova supruga Kanađanka, Marie Jose Kravis. KKR obrne svake godine nekoliko milijardi dolara i ima dionica u mnogim američkim firmama i koncernima. Kao naprimjer: Pioneer, RJR Nabisco, Hospital Corporation of America, NXP Semiconductors, Alliance Boots, Sun Microsystems, Legg Mason, a u mnogim drugim tvrtkama u Europi ima dionice. 

Prije nekoliko godina KKR je zajedno sa svojim ciožidovima iz banke Goldman Sachs kupio dionice njemačkih tvrtki Wincor Nixdorf, Linde AG, Airbus i mnogih drugih. Do 2013. KKR je bio i većinski vlasnik poznatih njemačkih privatnih kanala Pro7 i SAT1, pa ih je onda prodao drugim vlasnicima. Te takozvane "investicijske kuće" tako rade, da međusobno truguju sa dionicama velikih firmi.

Nova TV je i ranije bila u rukama ciožidova, do 2017. bila je u vlasništvu koncerna CME, čiji je vlasnik Ronald Lauder, predsjednik Svjetskog židovskog kongresa. Srpski tajkun Šolak je samo upravitelj KKR-a kao i ''naš'' premijer Plenković upravitelj hrvatske Vlade.

N1 je također u vlasništvu KKR-a- N1 je vlasništvo kompanije Adria News, u okviru tvrtke United Media, koju čine vrhunski pay tv kanali u regiji, a koja je član grupacije United Group. A grupacija United Group je u većinskom vlasništvu KKR-a. 

Dakle: N1 + Nova TV→Adria News→United Media→United Group→KKR.

Hrvatski naziv emisije "Super talent", preuzet je od naziva njemačke verzije emisije, "Das Supertalent". Njemačku verziju producira firma "UFA Show GmbH". Međutim, izvorna emisija, koja je "majka" i njemačke i hrvatske emisije i svih ostalih verzija u svim drugim državama je britanska "Britain’s Got Talent". Koju producira produkcijska firma SYCO. A vlasnik tvrtke SYCO je židov Simon Cowell. Koji sjedi i u stručnom žiriju britanske emisije. SYCO i Cowell imaju copyright, - sva autorska prava na emisiju Britain’s Got Talent i na sve ostale verzije ove emisije u 60 država Europe i svijeta, tako i na hrvatsku verziju. I na srpsku verziju, koja se zove "Ja imam talenat".

Koncept emisije je prosto rečeno dernek za zaglupljivanje narodnih masa. Tri su glavne kategorije u kojima nastupaju kandidati:

1) amaterski ili poluamaterski pjevači ili plesači

2) većinom profesionalni cirkuski akrobati, mađioničari, dreseri životinja i slični, koji se narodu prodaju, kao da su amateri

3) djeca koja pjevaju ili plešu. Iz te 3 kategorije su oni koji se natječu za pobjednika u emisiji, koja donosi novčanu nagradu. Pobjedniku se obećava velika karijera, ali naravno od toga nikada ne bude ništa. Nakon kratkog vremena, svaki pobjednik brzo padne u zaborav.

I 4. kategorija: razni frikovi, otkačenjaci, klauni, idioti i svakojaki perverznjaci koji naravno neće pobjediti u emisiji, ali njihova je uloga da šokiraju i sablažnjavaju gledatelje i javnosti. Svake godine se za emisiju prijave tisuće raznih kandidata. Koji imaju audiciju pred žirijem, i onda žiri bira, tko od njih će ići dalje u slijedeću emisiju. To se sve unaprijed snimi, i onda se od tog snimljenog materijala bira, što će se prikazati u emisijama..

Producenti su vrlo perfidni. Oni bi mogli izrezati i ne prikazati loše kandidate, ali neće, jer im takvi služe kao dvorske lude za ismijavanje, a svi kandidati prije početka snimanja potpišu ugovor, po kojemu sva prava na snimljeni materijal pripadaju producentima i tv kanalu. Tako se producenti i tv kanali osiguraju, da neće biti tuženi. Naravno da bi producenti, također mogli izrezati i ne prikazati i perverznjake kao ovog kKanađanina tzv."golog slikara", ali neće jer je to dio koncepta emisije jer bi ih inače u startu odbili.

Da sve to nije slučajno, da producenti emisije namjerno forsiraju baš ovakve perverznjake, pokazuje to, što su ovakavi "goli slikari" sa penisom, već ranije nastupali u verzijama ove emisije u drugim državama. Kao u njemačkoj emisiji Das Supertalent prije 8 godina, Tim Patch "goli slikar" iz Australije, je u njemačkoj emisji izvodio isto ovo što je sada radio i ovaj Kanađanin u hrvatskoj emisiji.

  mmu

8

https://www.rtl.de/cms/supertalent-kandidat-tim-patch-malt-sich-mit-dem-penis-in-die-naechste-runde-463453.html

https://www.promiflash.de/news/2010/09/26/das-supertalent-penis-maler-sorgt-fuer-lacher.html

https://www.castingshow-news.de/das-supertalent-2010-schafft-es-der-penis-maler-61-ins-finale-20913/

Takvih kandidata, ima iz raznih država, i oni putuju iz jedne u drugu državu, iz jedne emisije u drugu emisiju. I sve je to namješteno, kao i reakcije članova žirija, koji su navodno šokirani. Da su doista šokirani, onda bi dali otkaz i zauvijek napustili emisiju.

oiu Screenshot 13

Naša oficiruša Maja Šuput na isti način je reagirala

Posebno perfidno i perverzno je zapravo to što u emisiji Supertalent, u cijelom tom derneku, sudjeluju i djeca, čak i ona mala djeca od 5-6 godina starosti nastupaju kao pjevači ili plesači. Dakle, u istoj emisiji se namjerno miješaju djeca i svakakvi perverznjaci kao ovaj klaun 'goli slikar'. No, nisu krivi samo producenti, već i svi roditelji kojima je sujeta i gramzivost za mogućim dobitkom zatupila mozak, pa šalju djecu da nastupaju u takvim emisijama.

U Njemačkoj, emisija Das Supertalent prikazuje se već nekih 15-ak godina, a prikazuje je njemački RTL. Međutim, nakon početnih godina, gledanost emisije je sada opala. Njemački RTL je kao i hrvatski RTL u vlasništvu koncerna Bertelsmann, koji je danas, zajedno sa Sorosevom zakladom Otvoreno društvo, uključen u financiranje mnogih globalističkih organizacija.

Emisija Supertalenat i slične emisije, kao Voice of Croatia, X Faktor, Big Brother... su također dio sveopće globalizacije iza koje stoji ciožodvska elita iz duboke države. Kako se globalizacija odvija na polju politike, gospodarstva i medija, tako se odvija i na polju zabave i televizije. Tako da danas u mnogim državama postoje jedne te iste emisije, iza kojih stoje isti producenti. Te emisije su globalni treš za zaglupljivanje narodnih masa i odvraćanje pažnje od stvarnih problema. S krajnjim ciljem da se zaglupljene mase pripreme za Novi svjetski poredak u kojem će biti obični robovi.

Grafička shema vlasničkih odnosa glavnih ''hrvatskih'' privatnih medija:

shema


1) stvarna vlada SAD-a iz sjene, političko krilo ciožidovske bankomafije iz FED-a, predstavništvo “duboke države”. Iza CFR-a stoji obitelj Rockefeller

2) organizacija koja okuplja oko 400 mainstream medija u Europi. Organizaciju financira Soros. U Project Syndicate je uključena i vlasnik Večernjeg lista, austrijska Styria, sa svojim medijima u Austriji.

3) Rimski club (Club of Rome) iza kojega također stoji obitelj Rockefeller, kao i iza Trilateralne komisije i skupine Bilderberg. Rimski klub se bavi pitanjima eugenike, smanjenja svjetske populacije.

4) židov, član glavnog odbora CFR-a, šef banke BlackRock

5 židovski milijarder, suvlasnik koncerna KKR (Kolhlberg Kravis Roberts). Član glavnog odbora CFR-a i Skupine Bilderberg.

6) židov, predsjednik Warburg Pincusa. bivši ministar financija u prvom mandatu Obamine vlade (2008-12). Član glavnog odbora CFR-a.

7) šefica koncerna Bertelsmann. Udovica tajkuna Reinharda Mohna, koji je stvorio Bertelsmann. Članica Rimskoga kluba, kao što je bio i njen muž. Velika osobna prijateljica Angele Merkel.

8) velika židovska banka, najveća banka vrijednosnih papira na svijetu, drži većinu dionica njemačkog Telecoma.

9) veliki židovski koncern KKR (Kolhlberg Kravis Roberts). Vlasnici: Henry Kravis i njegova 2 rođaka Jerome Kohlberg i George Roberts. Šef upravnog odbora KKR-a je David Petraeus, također član skupine Bilderberg, bivši general i zapovjednik američkih snaga u Afganistanu i Iraku.

10) veliki koncern židovske bankarske obitelji Warburg. Obitelj Warburg je suvlasnik američke nacionalne banke FED, zajedno sa još 7 židovskih obitelji: Rotschild, Rockefeller, Goldman Sachs, Lazard, Lehman, Kuehn Loeb i Israel Moses Seif.

11) najveći medijski koncern u Europi, vlasnik RTL-a. Firma Bertelsmann osnovana je u kasnom 19. stoljeću kao mala grafička firma od strane čovjeka koji se prezivao Bertelsmann. Onda je tu firmu 30-ih godina za vrijema nacizma u Njemačkoj, preuzeo tajkun Reinhard Mohn, član Hitlerove stranke NSDAP. Mohn je uz pomoć NSDAP-a firmu Bertelsmann uzdigao do moćnog medijskog koncerna. Nakon 2. sv. rata,. Mohn postaje član ciožidovske korporativne elite umrežen sa Rockefellerom i Bertelsmann polako, postupno postaje svjetski koncern. Mohn je do svoje smrti (2008.) bio član Rockefellerovog Rimskog kluba. Njegova supruga Liz Mohn, koja danas vodi koncern je također članica Rimskog kluba.

http://www.poslovni.hr/vijesti/centrum-holding-kupio-75-postotni-udio-u-adriatic-mediji-83575

http://www.katholisches.info/2016/10/29/luegenpresse-gegen-lebensschutz-ein-katholisches-medienhaus-auf-der-falschen-seite/

'Katholisches', njemački neovisni katolički portal, koji je protiv politike Bergoglia, objavio je prije 2 godine, članak pod naslovom "Lažljivi tisak protiv zaštitnika života: Katolička medijska kuća na krivoj strani." U članku se opisuje kako je navodno "katolička" medijska kuća Styria, sa svojim medijima, kao bečki list "Die Presse", uključena u

Sorosev "Project Syndicate" i kako Die Presse i ostali mediji ove kuće sudjeluje u prljavoj kampanji protiv onih koji se bore za zaštitu života od začeća i protiv pobačaja i napadaju ih kao ekstremiste i fundamentaliste. A vidjeli smo i kod nas, bezbroj puta, kako kofol "konzervativni" Večernji list (iz kofol "katoličke" Styrie), stalno promiče globalizaciju, lihvarstvo, homoseksualce itd... a imaju i deklariranu lezbijku, Milenu Zajović, koja je novinarka Večernjega.

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(10 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved