person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1641 times

Hrvatima, ma gdje bili, čestitamo Dan Neovisnosti!

Što više promjena datuma to je više zbunjivanja naroda. Zato se mnogi pitaju što se to danas slavi. Dan državnosti 25 lipnja, zatim Dan državnosti 30 lipnja, nakon toga Škrabalov Dan neovisnosti 8.listopada, a kako je počelo doći ćemo do proslave, ujedinjenja Dana neovisnosti i Dana državnosti, 29. novembra (studenog).

Pita me susjed koji je to danas praznik?

Hrvatska je u prvom desetljeću Dan državnosti obilježavala 30. svibnja. I taj datum smo prihvatili i najviše nam je ostao u sjećanju. U drugom i trećem desetljeću svoje samostalnosti Dan državnosti obilježava se 25. lipnja. To je jedan od praznika koji je unio potpunu pomutnju u kalendar praznika, posebno kada se ima na umu da se danas 8. listopada obilježava Dan neovisnosti.

8. listopada obilježava se u Hrvatskoj Dan neovisnosti od 2001. godine kada je uveden na inicijativu zastupnika Ive Škrabala. Sjećamo se te rasprave i bijesa koji smo osjećali prema zastupniku Škrabalu. Rezultat vidimo. Mnogi hrvatski građani se pitaju što to danas slavimo!

Mislite da i ovo nije planski napravljeno? Naravno da je. Što više promjena datuma to je više zbunjivanja naroda. Dan državnosti 25 lipnja, zatim Dan državnosti 30 lipnja, nakon toga Škrabalov Dan neovisnosti 8.listopada, a kako je počelo doći ćemo do proslave, ujedinjenja Dana neovisnosti i Dana državnosti 29. novembra (studenog).

Nijedan glavni medij, na svojim naslovnicama hrvatskom narodu nije čestitao Dan neovisnosti. Još jedan dokaz da to nisu hrvatski mediji.Tek su se prenijele čestitke nekih političara.

kjScreenshot 13

obvScreenshot 13

iScreenshot 13

 oxScreenshot 13

vScreenshot 13

Da bi slika svečanosti 'Dana neovisnosti' bila potpuna, citirati ćemo licemjernu čestitku ''našeg'' premijera Plenkovića:

"Prije dvadeset i sedam godina Hrvatski sabor donio je odluku o raskidu svih državnopravnih sveza s bivšom državom. Dan neovisnosti slavimo kao ponosni građani samostalne i slobodne Hrvatske. Stoga se s posebnom zahvalnošću prisjećamo herojstva hrvatskih branitelja, osobito onih koji su svoje živote položili u obrani domovine. Hrvatska je danas moderna i demokratska država, članica Europske unije i NATO-a. Pred nama su i dalje mnogi izazovi, poput jačanja pravne države i vladavine prava te osnaživanja institucija koje svojim djelovanjem moraju ulijevati povjerenje svim građanima. U Europskoj uniji, naši sljedeći ciljevi su ulazak u Schengenski prostor i europodručje. Tako će, uz potporu razvojnih projekata i europskih fondova, Hrvatska postati još sigurnija i prosperitetnija".

''Ponosni građani samostalne i slobodne Hrvatske''…. koja je na prijevaru utrpana u EU protustavno potpisanim Lisabonskim ugovorom, a nakon toga potpretvorena u privatnu korporaciju Republika Hrvatska d.o.o.

''Stoga se s posebnom zahvalnošću prisjećamo herojstva hrvatskih branitelja osobito onih koji su svoje živote položili u obrani domovine''…. čije ubojice slobodno šetaju Hrvatskom ili su na važnim državnim poslovima, a hrvatski branitelji vrše suicide, nestali branitelji Vukovara ni nakon 27 godina nisu pronađeni kako bi ih majke mogle oplakivati.

''Jačanje pravne države i vladavine prava''… u kojoj isti taj premijer kaže da bi nas referendumska pitanja vratila 50 godina unazad… pravne države u kojoj se za dug od par stotina kuna šalje baka od 70 godina u zatvor, a oslobađaju političari, ili osuđuju na rad za javno dobro, koji su opljačkali hrvatske porezne obveznike.

''Članica Europske unije i NATO-a''…zločinačkih tvorevina koje nas od 2000-te intenzivno truju chemtrailsom i GMO-om zbog čega smo prvi u Europi, a deseti u svijetu po broju smrtnosti od malignih bolesti…

Plenkoviću, poštedite nas muke i nemojte nam nikada više čestitati Dan neovisnosti, jer hrvatski narod nije neovisan već je, iako toga još nije potpuno svjestan, debelo ovisan i u još debljim lancima svezan.

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Istina i vjera naše su oružje protiv zajedničkog neprijatelja - političara koji otvoreno rade kako protiv interesa hrvatskog naroda tako i svih naroda bivše države!
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: