person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 10463 times

Breaking news! Po nalogu Interpola 25. 08. 2018., za vrijeme posjeta Dublinu, ponovno će se pokušati uhititi papa Franjo!

Katolički kardinal Raymond Burke: 'Molim se svaki dan da Bergoglio umre. On je najveća prijetnja Crkvi u njezinoj povijesti'. Ratzinger Putinu nudi opljačkanu valutu za povratak na papinski tron! Nigerijac Francis Arinze novi papa!

U subotu, 25 kolovoza 2018. šerifi sa nalogom Interpola ponovo će pokušati uhapsiti Bergoglia. Ako suradnja šerifa sa izvorima iz Vatikana i irske policije urodi plodom, možda će Bergoglio konačno biti uhapšen i priveden pravdi. Vjerojatno će, kao i prošlog puta u Švicarskoj, doći do fizičkog obračuna između šerifa i papinog osiguranja.

Naravno da naši kontrolirani mediji uopće ne spominju ove ključne događaje, da se ni ne bi srušio „autoritet“ Vatikana i cijele glumačke ekipe svećenika koji iza toga stoje. Portal Dnevno, koji je kupio HNS, čak je objavio tekst u kojemu kažu da je Bergoglio poljubio djevojčicu u glavu i da je ona misteriozno ozdravila od tumora:

Bruxelles, Rim, Dublin

Sud u Bruxellesu traži presudu protiv Jorge Bergoglia (papa Franje) i drugih članova 9. Kruga. "Palace Coup" u Vatikanu može poremetiti papinski posjet Irskoj 25.-26. kolovoza 2018., jer tim šerifa uobičajenog prava za uhićenje dolazi u "militarizirani" Dublin. Sud je objavio sažetak presude protiv dvanaest optuženih članova žrtvenog kulta iz devetog kruga nakon što nitko od optuženih nije osporio krivične prijave protiv njih. Jorge Bergoglio (papa Franjo), imenovan je u presudi Međunarodnog uobičajenog Suda pravde u Bruxellesu od 10. kolovoza, koja glasi:

"Odbijajući odgovoriti na poziv Suda, optuženi su izjavili da im se podrazumijeva krivnja, kao i da priznaju optužbe protiv njih. U skladu s tim, donesena je presuda koju su tražili tužitelji, a svih dvanaest optuženika proglašeni su krivima za monstruoznu zločinačku urotu otimanja, trgovinu, ritualno mučenje i ubojstvo djece. Izdaje se nalog za neposredno uhićenje i zatvaranje optuženika prije njihovog konačnog izricanja presude."

iScreenshot 17

Pored Jorge Bergoglia, osuđeni članovi kulta uključuju irskog katoličkog kardinala Sean Bradya i nadbiskupa Diarmuid Martina, državnog tajnika Vatikana Pietro Parolina, istaknute europske političare i poslovne ljude, te dva vrhunska dužnosnika Svjetskog vijeća crkava, uključujući anglikanskog biskupa Mark MacDonalda iz Kanade. Za potpuni popis krivaca pogledajte objavu 12. srpnja 2018. na www.itccs.org

 n0Screenshot 30

Trojac koji ubija djecu - članovi kulta devetog kruga Jorge Bergoglio (lijevo) i dužnosnici Svjetskog vijeća Crkava Olav Fykse Tveit i anglikanski biskup Mark MacDonald iz Kanade 

Odluka Suda, koja je u veljači 2013. godine uspješno osudila i uklonila bivšeg papu Benedikta zbog zločina protiv čovječnosti, odmah je šokirala Vatikan. Izvor u Kuriji, Rimskom fakultetu kardinala, tvrdi da je kardinal Francis Arinze iz Nigerije sada kandidat za papu u predstojećim izborima koji će ukloniti Papu Franju u narednim tjednima, unatoč nadolazećem papinskom posjetu u Irsku 25. kolovoza 2018.

Napetosti u Dublinu

U Dublinu raste napetost između dvije zasebne ekipe uobičajenog zakona, jer se Šerifi pripremaju za provođenje naloga za hapšenje pape Franje. Gardajska policija blokirala je cijeli grad kao odgovor na to. Promatrači opisuju "militariziranu" atmosferu u Irskoj, zatvaranje obitelji s niskim prihodima u policijskim postajama nakon što su ih izbacili njihovi stanodavci, koji se nadaju da će profitirati od turizma, te policijsko uznemiravanje prosvjednika i aktivista, uključujući i izdavanje takozvanog "popisa terorista".

 998š Copy

Izvješće središnjeg ureda ITCCS-a, koji koordinira akciju uhićenja Jorge Bergoglia od strane šerifa:

"Unatoč ogromnim sigurnosnim mjerama oko Bergoglia, uvjereni smo kako ćemo provesti njegovo uhićenje. Srećom, imat ćemo pomoć elemenata unutar same papinske stranke, kao i simpatizera dužnosnika iz Gardai policije. Koristimo punu prednost tekuće frakcijske borbe između kampova Ratzinger i Bergoglio u Kuriji."

Neke od reakcija na vijest o ponovnom pokušaju uhićenja Bergoglia:

„Molim se svaki dan da Bergoglio umre. On je najveća prijetnja Crkvi u njezinoj povijesti“, Katolički kardinal Raymond Burke s članovima Vitezova Malte.

''Poput mitskog prokletstva, nasilno ludilo se spustilo na moju domovinu. Od sela Knock do dublinskog proširenja uz Liffey, Irska se militarizira i regimentira kao da se vratio građanski rat. Više od tisuću siromašnih obitelji i njihova djeca ugurani su u policijske zatvore, ceste su zatvorene i domovi su pretraženi od strane Gardai policije, a mreža za „promatranje terorista.. Zašto? Očigledno zato što osuđeni zločinac, koji misli da je Bog dolazi u grad, na trošak od 32 milijuna eura već osiromašene zemlje'', izjava je jednog, za policiju, sumnjivog disidenta.

''Ulična predstava Pape Franje stiže u Irsku 25. kolovoza 2018., sa svim uobičajenim medijskim cirkusom i lažnom ekstazom Vatikanske karnevalske rutine. Svi policajci oko Pape štitit će ga od štovatelja, a ne od prosvjednika. Mnogo katolika prezire tog tipa. Zašto bi Papa trebao takvu zaštitu od svog vlastitog naroda", rekao klerik u Kerryju novinaru prošlog tjedna.

Čak i crkveni komentatori slažu se da je ovaj najnoviji papinski posjet neuobičajen po stupnju sigurnosti i oružanoj moći koja će okružiti Jorge Bergoglia. No, ostavljajući zločine protiv nedužnih na stranu, Rimska crkva se urušava iznutra, i to posebno i ironično u svojim tradicionalno većim "pobožnim" područjima. Vidjeli se to dramatično prikazano u Čileu prošle godine, kada su dvadeset dvije katoličke crkve spaljene do temelja, a prosvjednici su opkolili Papu Franju u Santiagu. I Irska, još jedan slučaj ekonomskog koša trećeg svijeta, prepuna je nezadovoljstva prema Rimu.

Ratzinger nudi Putinu opljačkanu valutu za povratak na papinski tron

Jedan od vrhunskih ljudi koji ga preziru je kardinal Raymond Burke iz Amerike, Vitez Malte koji je otvoreno rekao da želi da papa Franjo umre. Burke vodi frakciju za izbacivanje Bergoglia u rimskoj kuriji koja traži da kardinal Francis Arinze iz Nigerije, ili neki sličan konzervativac, bude izabran za novog papu jednom kada Bergoglio bude izbačen. Ova frakcija je vođena ne tako tajno od strane osuđenog zločinačkog bivšeg pape Benedikta, Josepha Ratzingera, koji se još uvijek skriva u Vatikanu, od kada smo ga prisilili da abdicira u veljači 2013.

iad7fdfc14e424a539541389e281e0356

Bivši osuđeni papa Joseph Ratzinger 

Unutarnji zviždači iz crkve kažu da Ratzinger ne djeluje sam, već da ima rusku potporu, jer Vladimir Putin želi, između ostaloga, nazad svu svoju opljačkanu valutu iz vatikanskog podruma. Ratzinger će to vratiti Rusima u zamjenu za njihovu pomoć u povratku na papski tron. No, nitko ne vjeruje da će Putin na to pristati.

''Lukavstvo i teror su najbolje oružje i crkve i države, naravno, i bez obzira na to jesu li za ili protiv Bergoglia, svaka frakcija treba držati crkvene mase opljačkane u slučaju da se cijeli krvavi aranžman otkrije i sruši. I tako današnja militarizacija Irske, u koju ovih dana dolazi Bergoglio, služi interesima svih frakcija koje se toga tiču. Bez obzira na to da li će Bergoglio biti smijenjen ili ne, zadržat će se režim institucionalizirane trgovine i ubojstava djece. Pape su tek prolazni likovi na vrhu stalne ubilačke organizacije koja se zove Rimska crkva.

U međuvremenu, za sve one navodne plesne irske papiste, koji će se 25. i 26. kolovoza 2018. približiti svojim „nebeskim zvijezdama“, uvijek postoji jednostavan izbor hoće li njihovi ukorijenjeni podređenost i strah nadmašiti njihov prirodni impuls kako bi zaštitili svoju djecu od najjače predatorske snage u povijesti. Za nas ostale, naša je odgovornost da probudimo stado prije nego što oni i njihova djeca budu ošišani i zaklani; i da ubijemo Zvijer koja se s njima moli'', rekao je Kevin D. Annett najveći borac za osudu zločina crkve.

Izvor: Kevin D. Annett - http://itccs.org/

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: