person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 6203 times

Tri pedofila obješena na dizalicu nakon što su proglašeni krivima za brutalno silovanje i ubojstvo desetogodišnjeg dječaka.

Pucanje u tijelo (srce), prije javnog vješanja, provodi se jedino u Jemenu, iako su kamenovanje, vješanje i odrubljivanje glave dopušteni po jemenskom zakonu

Šokantne fotografije pokazuju muškarce, odjevene u plave kombinezone, vezane lisicama i okružene jemenskim vojnicima i mnoštvom građana na ulicama glavnog grada koje je promatralo javno izvršenje smrtne kazne. 

Vlasti su naredile silovateljima da legnu na pod, nakon čega su im ispalili po pet metaka u tijelo. Nakon toga su mrtva tijela dizalicom podignuta u zrak, da vise, kao znak upozorenje svima koji misle činiti takve i slične zločine.

yemen executions paedophiles rape killing murder hung 1453883

yemen executions paedophiles rape killing murder 1453881

pedophiles hanging crane yemen 678x381 1

Jemen ima jednu od najviših stopa izvršenja po glavi stanovnika u svijetu. Glavni zločin uključuje nasilna djela poput ubojstva, silovanja, terorizma ili prijestupa pod šerijatskim zakonima, kao što je preljub, seksualno nedolično ponašanje, sodomija, pljačka, otmica, prostitucija, bogohuljenje i otpadništvo. Smrtna kazna se određuje u ovisnosti o okolnostima iste.

Pucanje u tijelo (srce) prije javnog vješanja provodi se jedino u Jemenu, iako su kamenovanje, vješanje i odrubljivanje glave dopušteni po jemenskom zakonu.

53 zemlje na svijetu još uvijek prakticiraju smrtnu kaznu.

Izvor: https://yournewswire.com/pedophiles-shot-hanged-crane

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: