person_outline
search
hrendeitpt
Chemtrailsi, a ne piromani, izazivaju sve požare jer u sebi sadrže samozapaljive metalne nano čestice! Glavni  židomediji to kriju i lažima smiruju narod /video/
više od 5 aviona istovremeno izbacuje chemtrails, a Kolinda i Krstičević šute!
  • Posted
  • Read 7407 times

Chemtrailsi, a ne piromani, izazivaju sve požare jer u sebi sadrže samozapaljive metalne nano čestice! Glavni židomediji to kriju i lažima smiruju narod /video/

Kako li će se vatrogasci nositi s požarima, koji su podmazani metalnom zapaljivom prašinom? Pa to je kao da smo dolili ulje na vatru! Radi programa klimatskog inženjeringa zaštitni omotači, koje vatrogasci koriste, u ovom slučaju više neće biti od koristi. Poslali smo ovu objavu na sve vatrogasne službe kako bi znali zbog čega nastaju požari, kako bi zaštitili vlastiti život i jasno smo kazali tko su jedini i isključivi krivci za sve velike požare koje smo imali u Hrvatskoj. Isto tako poslali smo ovu objavu predsjednici, premijeru, ministrima, ravnateljici DHMZ-a, zastupničkim klubovima, županu SD Županije, gradonačelniku Splita, načelniku Podstrane. Da ne kažu da nisu znali.

Programi geoinženjeringa ne samo da smanjuju količinu padavina i uništavaju ozonski omotač, nego i – zbog velike količine metalnih nano čestica, koje svakodnevno vojni avioni izbacuju na Zemljinu površinu – prekrivaju naše drveće zapaljivom prašinom, koja oblaže lišće i koru drveta te pridonosi stvaranju požara, koji je, radi zapaljivosti tih materijala, izuzetno teško ugasiti u što smo se mogli uvjeriti prošle godine u Dalmaciji.

''Požarna apokalipsa, ognjena zemlja, Split obranjen, vatra se nevjerojatno brzo širi prema Strožancu i Podstrani, cijele noći vlado je pakao, izgorjelo je nekoliko kuća…,'' izvještaji su sa prošlogodišnjeg apokaliptičnog požara koji je došao do samog grada Splita...Hoćemo li imati reprizu i ove godine.

Režimski mediji u Grčkoj, u kojoj je izgorjelo više od 100 ljudi, lažima i obmanama pokušavaju smiriti narod i prebaciti krivicu na drugoga. A požari su počeli i u Hrvatskoj. Najprije nekoliko požara u Vodicama, jučer u Zadru, a uskoro ćemo imati požare, kao što ih imamo svake godine, u Podstrani ( Žrnovnici, Mravincima, Kućinama) koja je preplaćena za požare.

Prošlogodišnji apokaliptični prizori

1440x620 1500351722pozar 1

20180428 180628

0 1

''Bilo je dobro, ali je onda vjetar naglo pojačao i vatrenu liniju počeo nositi put Podstrane, sve kuće koje se nalaze put Žrnovnice vatrogasci su branili koliko su mogli, ali bili su to apokaliptični prizori… Ljudi su na ulicama, čekaju epilog situacije, svi su na nogama, nitko ne spava, svi dežuraju, naoružani su svim živim potrebnim sredstvima kojima će pokušati ugasiti stihiju'', u 2 sata ujutro javljao je reporter Radio Splita Marino Marinčić

''Sinoć smo imali borbu za kuće, požar ide dalje brdom'', imamo i svježih snaga, došle su nam kolege iz Varaždina, Karlovca, Zagreba, Sesveta.. iz cijele Lijepe naše imamo svježe snage. Neki su na izmaku snaga jer je proteklih 5-6 dana bilo dosta velikih požara u našoj županiji, ali dok bude trebalo radit ćemo'', izjavio u 5 sati ujutro izjavio je zapovjednik JVP-a Splita Ivan Kovačević.

''Počela je evakuacija u Strožancu i Podstrani. Vjetar mijenja smjer, što dodatno pogoršava situaciju. U ovom trenutku bez vode su potrošači s područja Kučina te dijela Kile. Hotel Lav u opasnosti, 50-ak kuća je u opasnosti,'' javljao je reporter RTL-a…itd

A što su izjavili medijski i politički cirkusanti kojima je zadatak lažima i obećanjima smiriti narod?

''Glasine se šire poput plamena, struje nema, sa smirivanjem požara ovaj dio grada tone u tamu. Zrak je pun dima, pepela i nervoze. Kako neslužbeno saznajemo, navodno je zadržana jedna osoba za koju se sumnja da je podmetnula požar i pokušala pobjeći. Službene potvrde još uvijek nema'', izvještava režimski novinar specijalno obućen za pronalaženje piromana.

''Morali smo isključiti više 110-kilovoltnih dalekovoda, dva 400-kilovoltna i nekoliko 220-kilovoltnih, pa se trenutno napajanje grada Splita vrši samo preko jednog dalekovoda u Kaštelima'', rekao je Zlatko Visković iz HEP-a za Radio Dalmaciju.

- Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković posjetio je Općinski sud Dračevac u istočnom dijelu Splita kojemu je prijetilo da ga zahvati vatra pa se došao uvjeriti jesu li zatvorenici na sigurnom.

- Šef Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader u izjavi za HTV najavio je da će u utorak biti održan sastanak kriznog stožera na kojem bi trebao sudjelovati i premijer Andrej Plenković.

''Kompletna policija je angažirana, kao i vatrogastvo svih županija. Bit će na terenu sve dok se ne ugasi i najmanji plamen. Pozivam građane da ostanu pribrani. U utorak zasjeda stožer na čelu s predsjednikom Vlade Plenkovićem i očekujemo nove smjernice'', rekao je ministar Božinović, kojemu nitko u Hrvatskoj ne vjeruje.

Da ne zaboravimo, ''naša'' predsjednica Kolinda prozvala je ''našeg'' ministra Krstičevića koji je odmah dao ostavku, koju, naravno, ''naš'' premijer Plenković nije prihvatio. Jedino što je vrijedno spomena je izjava mještanina: 

''Najvažnije je da nema ljudskih žrtava. Ali sada nema više ni što gorjeti ovdje jer vegetacije više ni nema, sva poljoprivreda u trenu je nestala, a ni za uzgoj životinja više uvjeta nema jer čime ih hraniti... Ovdje se ne radi samo o materijalnoj šteti, nego i o uništenju kompletne poljoprivrede, a tu je plodno tlo tako da masline, voćke... sve je izgorjelo''.

Najmanje 4500 hektara je opustošeno u prošlogodišnjem kataklizmičkom požaru. A nove - stare  smjernice premijera Plenkovića i bivših premijera su: nastavite po starom. Što i rade, jer smo svi svjedoci svakodnevnog chemtrailsovog špricanja koje nakon toga Haarp, koji se nalazi na vojnom poligonu kod Slunja, kišom spušta na zemlju.

Kako nastaju požari

Programi geoinženjeringa ne samo da smanjuju količinu padavina i uništavaju ozonski omotač, nego i – zbog velike količine metalnih nano čestica, koje svakodnevno izbacuju vojni avioni na Zemljinu površinu – prekrivaju naše drveće zapaljivom prašinom, koja oblaže lišće i koru drveta te pridonosi stvaranju požara, koji je, radi zapaljivosti tih materijala, izuzetno teško ugasiti u što smo se mogli uvjeriti prošle godine u Dalmaciji.

Programi klimatskog inženjeringa će, na nekim područjima, izazvati poplave, dok na drugim suše, a kako je već određeno unutar planova onih, koji te programe provode. Tako će npr. Slavonija biti uništavana poplavama ne bi li se u potpunosti uništila poljoprivreda, osiromašilo I raselilo lokalno stanovništvote, posljedično, otvorila vrata Monsantu s ciljem uzgoja GMO hrane za Europu, a kako je sam Monsanto u više navrata javno i najavio kao svoj cilj. Prevedeno, programima geoinženjeringa se, upravljajući klimom, ciljano osiromašuju određena područja, radi profita korporacija, koje takvim napadima klimom mogu zaraditi.

Na žalost, da bi se, nesmetano, moglo upravljati klimom, nužno je toksično sprejanje aerosolom (čiji su sastavni dio zapaljive nano čestice aluminija, barija, stroncija i drugih toksičnih metala te supstanci) takoreći na svakodnevnoj bazi. Kad sprejanje ne primijećujete po danu, vrši se po noći, što je, u zadnje vrijeme, radi porasta osviješćenosti populacije, sve češća pojava.

Korijenje drveća, radi sve veće koncentracije ponajviše aluminija (najviše se koriste nano čestice aluminija), prepoznaje toksičnost te, da bi se obranilo, prestaje do daljnjega “raditi” tj. Uzimati hranjive sastojke iz zemlje. To će rezultirati sušenjem (pojedinih) grana, a s vremenom i cijelog drveta,te, stoga, još većoj podložnosti požaru. Često će se, u zadnjoj fazi propadanja drva, primjetiti kako nije otpustilo lišće od prošle zime.

30710354 2034805483512391 125855821811679232 n

Angela Merkel oduševljena spremnicima aviona u kojem se nalaze chemtrails (pogledajte te face)

Sunčeva je radijacija postala itekako štetna i opasna pa ćemo tako, kao posljedicu, na površini Zemlje moći izmjeriti, od ukupnog sunčevog zračenja, čak 60% štetnog UVB zračenja (a ne bi smjelo biti više od 5% po lažima, koje nam servira potplačena i/li kukavička znanstvena zajednica). UVB sunčeva radijacija izaziva opekline od sunca, karcinom. UVB radijacija jerazlog zašto vam se sunce, u zadnje vrijeme, čini tako jakim. Ne umišljate. Ne čini vam se to bez razloga. Ozonski omotač je, radi programa klimatskog inženeringa uništen. Štetno sunčevo zračenje je uzelo maha! UVB radijacija, u ovakvoj količini, vrlo će lako izazvati požar, pogotovo na drveću prekrivenim metalnom prašinom.

Vatrogaci, pripremite se na ovogodišnje požare, mogli bi biti veći od prošlogodišnjih (ne vjerujemo da će naše objave zaustaviti zločince - cioniste)

Kako li će se vatrogasci nositi s požarima, koji su podmazani metalnom zapaljivom prašinom? Pa to je kao da smo dolili ulje na vatru! Radi programa klimatskog inženjeringa zaštitni omotači, koje vatrogasci koriste, u ovom slučaju više neće biti od dostatne koristi. Poslali smo ovu objavu na sve vatrogasne službe kako bi znali zbog čega nastaju požari, kako bi zaštitili vlastiti život i tko je jedini i isključivi krivac za sve velike požare koje smo imali u Hrvatskoj.

20170728 200945

Danju, u predvečerje i noću, kurvini sinovi nas špricaju chemtrailsom

Isto tako poslali smo ovu objavu predsjednici, premijeru, ministrima, ravnateljici DHMZ-a, zastupničkim klubovima, županu SD Županije, gradonačelniku Splita, načelniku Podstrane. Da ne kažu da nisu znali.

 02

09ac2e849b4a428fbab1a3915044f21521 XL

I bivša saborska zastupnica Mirela Holly postavila je zastupničko pitanje pitanje vladi i bivšoj premijerki Jadranki Kosor o chemtrailsu. Naravno i ona se pravila blesava kao i svi drugi premijeri, predsjednici i ministri obrane.

 0 Screenshot 21

Pa neka se igraju i dalje, love izmišljene piromane ili plate snimanje spota o vatrogascima herojima. Spot o junacima, hrabrim vatrogascima koji je napravila NOVA TV je ruganje s vatrogascima koji to, nažalost, nisu shvatili.

https://www.youtube.com/watch?v=mSLKetLMSJU video s prijevodom koji morate pogledati da bi shvatili koliko nas režimski mediji lažu i varaju o trovanju, požarima…

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, usporavaju, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju linkove! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera naše oružje protiv zajedničkog neprijatelja – židocionista koji otvoreno rade protiv svih naroda bivše države! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(10 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: