person_outline
search
hrendeitpt
Čim je nogometna euforija malo splasnula, židocionisti su napunili chemtrailsove spremnike i nastavili sa trovanjem hrvatskog naroda kojeg smatraju stokom sitnog zuba!
Danas (lijevo) i jučer (desno) - najprije su špricali chemtrailsom, zatim je haarp sve to izmiksao (ravnomjerno rasporedio), a nakon toga to toksično smeće spustio na Zemlju!
  • Posted
  • Read 2931 times

Čim je nogometna euforija malo splasnula, židocionisti su napunili chemtrailsove spremnike i nastavili sa trovanjem hrvatskog naroda kojeg smatraju stokom sitnog zuba!

Chemtrails ima trostruki učinak: uništava naš imunološki sustav, uništava usjeve i plodove u sazrijevanju, a lako zapaljive metalne čestice koje padaju na crnogoricu, nakon male iskre, izazivaju lančane katastrofalne požare koje imamo svake godine! I za to su krive sve vlade i svi predsjednici od 2000-te godine, kada su Mesić i Račan skinuli gače NATO-u, MMF-u i Monsantu.

Geoinženjering je proces u kojem se ljudi igraju boga s vremenom i Zemljinim sistemima za održavanje života. Geoinženjering je klimatski inženjering tj. manipulacija oceansko – atmosferskih sistema i magnetosfere. Primarne metode klimatskog inženjeringa su Menadžemnt Solarne Radijacije, Fertilizacija Oceana i Kemijska Nukleacija Leda. Te patentirane metode najviše koriste nano čestice metala (kao što su aluminij, barij, stroncij, željezo, kadmij...) koje se, na svakodnevnoj bazi, raspršuju avionima po lijepoj našoj.

Jučer su židokonrvetiti, židocionisti ili nacisti 21 stoljeća, ponovno krenuli sa trovanjem hrvatskog naroda chemtrailsom. Nakon toga ga je Haarp koji se nalazi kod Sinčićevog Karlovca izmiksao, a sutradan spustio otrovnu kišu na nas, na plodove u sazrijevanju i crnogoricu koja će i ove godine, možda i bolje od prošle, gorjeti.

1 20180722 123450 1 20180722 123450Nebo nad Podstranom, jučer, 22.srpnja 2018.

Kemijska Nukleacija Leda

Kemijska Nukleacija Leda, služi za stvaranje privremenih zahlađenja, koja, mi u Hrvatskoj, imamo prilike vrlo često iskusiti. Jer, Hrvatska je među pet zemalja u svijetu sa najvećim prosječnim izmjerenim temperaturama u svibnju. O čemu se radi? Obzirom da je klima u potpunosti umjetna (temperature su toliko visoke, a da ne bi došlo do panike stanovništva) nad mnogim se krajevima provodi Kemijska Nukelacija Leda, koja, putem agensa za Kemijsku Nukleaciju Leda ohladi vlagu iz atmosfere, te proizvede rashlađene padaline.

Ta vlaga u vidu rashlađenih padalina, kratkotrajno i toksično će ohladiti atmosferu i zemlju na dijelovima, gdje se provodila Kemijska Nukleacija Leda, ali će, po potrebi, proizvesti i tuče, koje, u zadnje vrijeme, nerijetko imaju „kapi leda“ veličine teniske loptice. Da bi se moglo upravljati metalnim nano česticama, kojima nas sprejaju, te oblikovati vrijeme, potrebna su i tvz. HAARP postrojenja tj. grijači jonosfere.

HAARP postrojenja

se sastoje od mnogo antena, koje odašiljaju izuzetno visoke frekvencije, koje se odbijaju od klimatskim inženjeringom umjetno stvorene jonosfere te ciljano pomiču određene nakupine nano čestica, koje su oko sebe nukleirale vlagu iz atmosfere tj. ciljano pomiču tu vlagu tj. oblake, željenim smjerom i brzinom. Na isti način, grijači jonosfere mogu ciljano izazvati vulkanske erupcije i potrese.
https://2012-transformacijasvijesti.com/manipulacije/kresimir-misak-o-haarp-u-zemljinoj-frekvenciji

4

5 20180723 062841Izgled neba nad Podstranom, danas ujutro 23.7.2018, nakon što je haarp izmiksao chemtrails

Geoinženjering ne samo da može odrediti gdje će padati kiša, gdje će biti suša, tko će imati kakvu temperaturu i tlak zraka, koga će pomesti uragan kategorije 6..., nego i koji će vulkan eruptirati, koga će zadesiti potres, tko će dobiti novu pandemiju ptičje gripe i slično.

6 20180723 090838

7 20180723 090944Danas, 23.7.2018. Haarpov NUS proizvod - toksična chemtrailsova kiša 'spuštena' na zemlju

Ne zaboravimo ono najvažnije – globalno zatopljenje ne postoji. Ono je laž, koju su nam servirali isti oni, koji provode klimatski inženjering da bi nas „spasili“ od globalnog zatopljenja. Sad, zato, imamo novi naziv; za trenutne i nadolazeće katastrofe, koje nas čekaju; Klimatske Promjene.

Dakle, chemtrails s kojim nas od 2000-te intenzivno truju, zbog čega smo na prvom mjestu u Europi po broju umrlih od malignih bolesti, ima trostruki učinak: uništava naš imunološki sustav, uništava sjetvu i plodove u sazrijevanju da bi se uvozio Monsantov GMO, a lako zapaljive metalne čestice koje padaju na crnogoricu, nakon male iskre, izazivaju lančane katastrofalne požare koje imamo svake godine! Imati ćemo i ove!

Najodgovorniji za genocid nad hrvatskim narodom, trenutno su Kolinda, Plenković, Krstičević, Čorić, Branka Picek i zastupnici u saboru kojima se redovito šalju sve naše objave, ali nijednom nitko od njih nije pokrenuo raspravu o chemtrailsu i geoinženjeringu. Branimir Bunjac jedini je pokazao zainteresiranost, bio je dogovoren sastanak u saboru, ali ga je predsjednik stranke Vilibor Sinčić blokirao.

Svi znamo da je Udruga ''Ne govoru mržnje - istinom protiv laži'', podnijela kaznenu prijavu protiv Kolinde, Plenkovića, Krstičevića, Čorića i Branke Picek za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom. Naravno, nitko od njih nije se usudio komentirati kaznenu prijavu jer su svjesni što rade. Javna rasprava bi ih potpuno razotkrila, a to židocionistička vlada u sjeni, koja upravlja Hrvatskom, po svaku cijenu želi izbjeći.

To su potvrdili i ministri u vladi koji su nam rekli da ne smiju komentirati neovisne medije. Oni mogu davati izjave samo ono što im se dostavi u kabinet i za njihove židomedije…Jutarnji, Večernji, Slobodna Dalmacija, Index.hr, HRT, NOVA TV, RTL...

I da zaključimo:

Toksične metalne nano čestice aluminija, barija, stroncija, titanijuma, broma, aflatoksini te ostale otrovne čestice, kojima je naše nebo na svakodnevnoj bazi spreja,  kontinuirano padaju na Zemlju te mijenjaju ph zemlje i voda (zakiseljuju ih!). I uvijek ista shema: najprije nas prskaju chemtrailsom, nakon toga Haarp proizvede kišu ili tuču i spusti sav taj toksični materijal na zemlju, s kojim uništavaju naš imunološki sustav, uništavaju voćke, uništavaju i crnogoricu na koju se zalijepe samozapaljive nano čestice zbog čega imamo svake godine sve veće i veće požare!

Probudimo se i zaustavimo političke monstrume koji vrše genocid nad hrvatskim narodom, nad nama i našom djecom! 

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, usporavaju, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju linkove! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera naše oružje protiv zajedničkog neprijatelja – židocionista koji otvoreno rade protiv svih naroda bivše države! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: