Print this page
Utihnula bahata nacija! Hrvatski igrači engleske lavove pretvorili u pokisle kokoške!
  • Posted
  • Read 4363 times

Utihnula bahata nacija! Hrvatski igrači engleske lavove pretvorili u pokisle kokoške!

Irska legenda Roy Keane: Englezi se više bavili kako proslaviti ulazak u finale nego kako nadmudriti Hrvatsku! Modrić, Mandžukić, Lovren, Vrsaljko, Brozović, Vida.. igrali su za Hrvatsku i Zdravka Mamića!

Opća tragedija i potop u Engleskoj. Više se razmišljalo o organizaciji proslave ulaska u Finale i taktici protiv Francuza nego o Hrvatskoj. Već su spremili ražanj, a zec u šumi. Hrvatski nogometaši kao da su čuli poruku bivšeg izbornika Igora Štimca koji je rekao da treba zgaziti i poniziti bahate Engleze. I ponizili su ih. U svim elementima igre.

Tri produžetka za redom po 30 minuta ili odigrana jedna utakmica više nije bila prepreka Dalićevim momcima da pokažu kako se gine za domovinu, a znamo da su igrali i za onog koji nije s njima, za Zdravka Mamića, čovjeka koji ih je stvorio (volili ga mi ili ne), a ''naše'' političke, engleske dodvorice osudili. Zato je ova pobjeda, još slađa.

 hrvatska

Jedna za hrvatski narod, druga za njihova šefa Mamića i Dalića kojeg je Mamić i postavio za selektora. Modrić, Mandžukić, Lovren, Vrsaljko, Brozović, Vida.. igrali su za Hrvatsku i Zdravka Mamića!

Milijuni engleskih navijača diljem zemlje utopili su svoje boli večeras po parkovima i pubovima razbijajući sve što im je došlo pod ruku. Drugi su se tješili da su prvi put vidjeli svoju Englesku u polufinalu. Ulice su bile sablasno prazne.

tuga 1

 tuga 2 55163

tuga 3

ulica

Josh Quinn, 22, iz Bristola, rekao je: "To je bila razočaravajuća izvedba Engleske. Prva polovica bila je nevjerojatna i druga polovica bila je strašna. Osjećam se razočarano, ali ponosno."

Max Pemberton, 24, iz Gloucestera, nosio je prsluk poput Southgatea kako bi gledao utakmicu. "Opustošen sam", rekao je.

kean

Roy Keane (lijevo) i Ian Wright (desno desno) izmjenjivali su žestoke riječi tijekom emisije na ITV-u. Roy Keane mu je rekao da su se Englezi više bavili kako organizirati proslavu ulaska u finale nego kako nadmudriti Hrvatsku reprezentaciju.

Keane: "Morate se usredotočiti samo na jednu igru, ali svi se ponašate kao da ste već u finalu ... da se nogomet vraća kući."

Wright: "Nismo govorili o završnici, samo smo se nasmijali s tobom. Činjenica je da smo sretni. "

Keane: "Ne smeta mi što ste sretni, ali vi se unaprijed radujete, razmišljate kako proslaviti ulazak u finale''

Wright: "Ne, nismo."

Keane: ''Da, jeste. Treba prije reći hop pa onda skočiti''.

Wright: "Zašto se ne bismo radovali zbog toga?"

Keane: "Možete se radovati kad pobijedite Hrvatsku - to je polufinale."

Wright: ''Ljudi nisu očekivali da dođemo do polufinala ...''

Keane: "Govorili ste kao da je to gotova stvar. Znate li koliko je teško doći do velikog finala i to na svjetskom prvenstvu''

Naravno, gledatelji su se više bavili njegovim ''lošim'' engleski naglaskom jer im se nije sviđalo njegovo razmišljanje i upozorenje da neće biti baš tako lako preskočiti Hrvatsku. I bio je u pravu.

Ne da nas nisu preskočili, nego smo ih nadmašili u svm elementima nogometne vještine. Doslovno smo ih osramotili imajući u vidu da smo igrali jednu utakmicu više (tri utakmice i tri produžetka po 30 minuta). Isto tako nitko nije spomenuo da je Hrvatska jedina momčad svjetskog prvenstva koja je pobijedila sve svoje protivnike.

Izbornik Dalić je rekao: 'Oni nisu normalni'. I nisu normalni. Samo veliko srce i ljubav prema Domovini i Bogu može dati dodatnu snagu da, kako je rekao Igor Štimac, ''zgaze bahate Engleze''. I zgazili su ih. nadigrali su ih u svim elementima nogometne igre. I na kraju, gorde engleske lavove pretvorili su u pokisle kokoške.

Veselje hrvatskih navijača

 4 veselje

3 veselje

1 veselje u hrvatskoj

Zaželimo im sreću u finalu protiv još jedne prepotentne momčadi – Francuske!

I ako može, bez ljutnje, savjet Zlatku Daliću: Strinić je naša najlošija karika, niti je stoper, niti je bek. Pivarić je neupitno bolji igrač od njega!

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju linkove! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera naše oružje protiv zajedničkog neprijatelja – židocionista koji otvoreno rade protiv svih naroda bivše države! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(6 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved