person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1675 times

Modriću, Lovren, Vida, Mandžukiću... igrajte za hrvatski narod koji diše uz vas, pobjedite licemjerne Engleze…pobjedite za Zdravka Mamića koji vas je stvorio, a engleski slugani osudili!

Profašistički engleski list 'Telegraph' tvrdi kako posjeduje ekskluzivne informacije kako FIFA tolerira HNS-u fašizam. Naravno, nisu zaboravili spomenuti i poljudsku svastiku koju su organizirali Ostojić i Jovanović, kako bi se još jednom osudio hrvatski narod za fašizam!

''Hrvatska koja je promarširala u polufinale SP-a i utakmice s Engleskom poznata je po ratobornim navijačima koji joj već godinama nanose sramotu na velikim natjecanjima, piše britanski Telegraph i tvrdi kako se isti trend nastavio i u Rusiji, ovaj put prešutnim odobravanjem FIFA-e.

"Transparent je uočio dužnosnik hrvatskog saveza, a FIFA je tajno opomenula HNS te o tome nije izvijestila. Krovna svjetska nogometna organizacija tvrdi kako objavljuje većinom samo novčane kazne te koristi mehanizam tajne opomene", navodi Telegraph i ističe da ovaj incident utoliko neće biti ozbiljan teret HNS-u koji je teški recidivist i trenutno je pod sankcijama zbog navijačkih akcija sa svastikom na Poljudu i prekidanjem utakmica u Milanu i St. Etienneu…'' itd, itd... nadrobio je profašistički Index.hr.

 govna

Engleskom Telegraphu, Indexu, Ostojiću, Jovanoviću i ostalim medijskim i političkim smradovima treba odgovoriti samo na jedan način: pobjedom protiv Engleske!

Modriću, Lovren, Vida, Mandžukiću... igrajte za hrvatski narod koji diše za vas, pobjedite engleska licemjerna govna… pobjedite za Zdravka Mamića koji vas je stvorio, a engleski slugani osudili!!

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike, dijelove teksta i blokiraju linkove! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: