person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2349 times

Indexova Anketa za retardirane čitatelje /Glasajte tko su krivci za potpunu propast Hrvatske

Albert Einstein je rekao: "Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost", a Seneka kaže: ''Između ostalih nevolja, glupost ima i ovu osobinu - uvijek se ponavlja''

Tako Index.hr između ostalog piše:

…Nakon što je Hrvatska doživjela demografski kolaps, pa joj uz stagnirajuću ekonomiju i neodrživi mirovinski sustav prijeti kolaps, pokušali smo detektirati tko su ključni krivci za potpunu propast Hrvatske… U neuspjehu smo doslovno posebni, imamo jedinstvenu kategoriju jer je u razdoblju od 1989. - 2016. realni BDP po stanovniku Hrvatske narastao tek bijednih 6,8 posto.

Države koje su u odnosu na nas bile nekada siromašne, Rumunjska i Bugarska, ostvarile su rast od gotovo 54 i 58 posto. Još jedna bivša komunistička država Poljska ima rast 125 posto, a europski fenomen je Irska, siromašna zemlja iz koje se iseljavalo stoljećima, čiji je realni rast BDP-a nadmašio 157 posto pa je postala država koja uvozi radnu snagu. Istovremeno, iz Hrvatske se nakon ulaska u EU iseljava sve više stanovništva. Sveukupno se iz Hrvatske u druge članice Europske unije, zaključno s podacima za 2017. godinu, iselilo 348.000 radno sposobnih građana...

Čak spominju i ospice

…Dojam kataklizme pojačan je rastućim maršom konzervativnih udruga koje nasrću na ljudska prava i trendom protivnika cijepljenja, pa je zbog niske procijepljenosti u urbanoj sredini kao što je Dubrovnik zavladala epidemija ospica…. Hrvatska će postati nacija siromašnih staraca. Udvostručit će se broj starijih od 65 godina, a značajno smanjiti broj djece i mladih ljudi. Hrvatska će dakle do 2060. postati nacija siromašnih staraca….

I postavlja anketno pitanje: Tko su krivci?

Albert Einstein je rekao: "Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost", a Seneka kaže: ''Između ostalih nevolja, glupost ima i ovu osobinu-uvijek se ponavlja''.

Nažalost, hrvatski građani, posebice indexovi čitatelji, ni nakon 28 godina nisu shvatili da su mediji i saborski zastupnici jedini i isključivi krivci za stanje u državi. Pa su navalili ispunjavati ovu anketu u kojoj se između ''krivaca'' navode: Karamarko, Željka Markić (po ovoj anketi je na visokom 14 mjestu (od 71 navedenog) krivca za potpunu propast Hrvatske!!?? Čak je i Ivan Pernar visoko pozicioniran kao krivac za stanje u Hrvatskoj!

U anketi se navode još Horvantičić, Ribić, Kerum, Glavaš, Saucha, Petrov, Baldasar, Lozina…. te Kuštark, Ćurković, Dolički, Miklenić, četvorica krivaca za koje 99 % Hrvata nikada nije čulo.

Naravno, Index nigdje ne spominje saborske zastupnike (koji donose sve zakone) i glavne medije: HRT, NOVA TV, RTL, N1, HINA, Jutarnji, Večernji, Slobodna Dalmacija, 24 sata, Telegram, Index.hr, T portal…njihove produžene ruke: Soroševe anketarske kuće CRO Demoskop i CRO Barometar koje prave lažne ankete, odnosno lažno održavaju ''popularnost'' HDZ-ovih i SDP-ovih političara i njihovih stranaka i nezaobilazni Soroševog GONG-a koji ''vodi računa da izbori budu transparentni i pošteni''.

Da nije smiješno čovjek bi morao plakati, što od smijeha, što od tuge ili spoznaje da u Hrvatskoj živi toliko mediokriteta!

Novinari i etika

Novinarstvo je nekad bilo časno znimanje, struka  kojom su se bavili novinari. Posao im uvijek bio prikupljanje, pisanje i objavljivanje informacija za tiskane medije, časopise, radio, televiziju i Internet. Hrvatsko novinstvo i novinska djelatnost prošli su 1990-ih put privatizacije tijekom koje novinari nisu smatrani "vlasnicima sredstava na kojima rade", a Ustav Republike Hrvatske svojim člankom 38. stavkom 3. jasno određuje:

Zabranjuje se cenzura. Novinari imaju pravo na slobodu izvještavanja i pristupa informaciji. 

Isto tako, Međunarodna federacija novinara 1926. donijela je deklaraciju koja služi kao etnički standard profesionalnog ponašanja novinara. Ona ima 9 članaka. Nagrada Joseph Pulitzer dodijeljuje se svake godine u travnju najboljem novinaru za pisanu riječ.

1. Poštovanje istine i prava javnosti na istinu prava je dužnost novinara.
2. U obavljanju svojih dužnosti, novinar će uvijek braniti načela slobode i pravo na objektivan komentar ili kritiku.
3. Novinar će izvještavati u skladu s činjenicama kojima podrijetlo dobro poznaje. Novinar neće izostaviti bitnu informaciju ili krivotvoriti dokumente.
4. Novinar će se uvijek koristiti moralnim metodama, kako bi došao do vijesti, fotografije ili dokumenta.
5. Novinar će sve poduzeti kako bi ispravio objavljenu informaciju čim se ispostavi da je namjerno netočna, pa i bez intervencije ispravka.
6. Novinar će poštovati profesionalne tajne u sveti s izvorima informacije koju je dobio u povjerenju.
7. Novinar je svjestan opasnosti od diskriminacije koju nerijetko potiču mediji, te će sve učiniti da izbjegne produbljivanje tave diskriminacije, posebno one koja je utemeljena na razlikama u rasi, spolu, vjeri itd.
8. Novinar će smatrati velikom uvredom: plagijat, zlobne pogrešne interpretacije i klevete i neosnovane optužbe, a i prihvaćanje mita radi tiskanja neke informacije.
9. Novinar vrijedan ovoga naziva smatrat će svojom dužnošću slijediti već spomenuta načela.

Novinarstvo kao i druga zanimanja traži profesionalnost i odgovornost, a mnogi danas nemaju te osobine iako se bave novinarstvom. Novinar i njegova djelatnost društveno su neobično važne, jer kao sustav omogućuju brz protok informacija. Novinarstvo karakterizira stalna borba s rokovima jer se velik broj odluka donosi u kratkom roku. Novinar je trebao biti zadnja linija obrane, istine od laži, dobra od zla.

Nažalost, novinari i etika u Hrvatskoj odavno ne postoje. Urednici i novinari glavnih (mainstream) medija, postali su najobičnije presstitutke koji prenose skriptirane vijesti šest korporacija u vlasništvu hazarskih Židova koji kontroliraju 95% glavnih židomedija u svijetu (General Electric, News Corp, Disney, Viacom, Time Warner i CBS) kako bi mogli prikrivati planirani genocid nad cijelim čovječanstvom!

Još jednom ponavljamo, za vaše dobro: Ne čitajte navedene medije koji su uz korumpirane (gremijeve) saborske zastupnike, isključivi krivci za stanje u Hrvatskoj. Oni su jedini krivci što se hrvatski narod nalazi u dužničkom ropstvu, što je najsiromašniji u Europi. I uz to, prvi u Europi, a 10. u svijetu, po broju umrlih od malignih bolesti.

Hrvatski narod se svakodnevno truje chemtrailsom, a nijedan od nabrojenih medija, o tome ne smije ni pisnuti.

Što treba još napisati da bi konačno shvatili što se događa u Hrvatskoj?

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju link! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: