person_outline
search
hrendeitpt
Vincent V. Vincent V.
  • Posted
  • Read 3237 times

Sorosevo i cionističko glasilo, portal Index u službi globalističke korporativne elite, skoro svakodnevno vodi ideološki rat protiv hrvatskog naroda, desnice i kršćana, a posebice protiv pokreta 'Hod za život'. Papa Franjo ne podržava 'Hod za život'!

Papa Franjo i vatikanska vrhuška su u svemu na strani globalističke elite. On i njegova dvorska svita čak odvraćaju pojedine biskupe i svećenike da ne sudjeluju na demonstracijama za borbu za pravo na život, da se ne bi zamjerali eliti, čiji je Bergoglio miljenik. Bergoglio širom svijeta na biskupske položaje postavlja takve svoje ljude, liberalnih i globalističkih svjetonazora. Kao onog ljigavca Blaisea Chupicha, kojega je Bergoglio postavio za nadbiskupa Chicaga, baš zbog njegovih "progresivnih" stavova

Portal Index, Soros-Rothschildovo glasilo, nedavno je opet, u svojoj tipičnoj kosovsko-udbaškoj maniri, senzacionalistički objavio da iza "ultrakonzervativnog" pokreta 'Hod za život', stoje nekakve mračne snage, iz cijele Europe, a pokret financiraju navodno nekakvi ruski i britanski milijarderi. I tko je sve to otkrio? Izvjesni lik zvani Neil Datta.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/belgijski-istrazivac-za-index-zeljka-markic-je-u-tajnom-europskom-pokretu-vrlo-su-opasni/1045448.aspx

Tko je Neil Datta i tko stoji iza privatne organizacije EPFm financirane od mafijaške elite?

Neil Datta iz European Parliamentary Foruma iz Bruxellesa jedan je od vodećih istraživača ultrakonzervativnih pokreta u Europi koji zadnjih godina otvoreno napadaju ne samo seksualna i reproduktivna prava žena kao i prava manjinskih skupina, već sve otvorenije zagovaraju i urušavanje modela liberalnih demokracija, nudeći kao alternativu tzv. "povratku na naravni poredak". Neil je i jedan od aktera dokumentarnog filma "Protuudar na pravo na pobačaj u Europi", a prije mjesec dana u Stockholmu prezentirao je svoju novu knjigu "Vizija vjerskih ekstremista za mobilizaciju europskih društava protiv seksualnih i reproduktivnih ljudskih prava". U članku lažno se sugerira, da iza aktivista pokreta boraca protiv pobačaja, stoje navodno moćne snage, koje žele ugroziti prava žena i manjina i demokraciju i sve živo. Tipična taktika izvrtanja činjenica, zamjena teza i odvratanja pažnje, po onom geslu; napad je najbolja obrana". Jer doista moćne i mračne snage ustvari stoje iza ovog "istraživača" Neila Datte i samog Indexa.

43842238 304

Neil Datta - izgled lica sve govori o ovom 'čovjeku'

Index u svom članku prešućuje što je to European Parliamentary Forum. Naziv European Parliamentary Forum (Europski paralmentarni forum) neupućenim čitateljima, sugerira, kao da je riječ o nekakvoj organizaciji nekakvih parlamentaraca, dakle zastupnika parlamenta. Međutim radi se o privatnoj organizaciji, koja se punim imenom zapravo naziva "European Parliamentary Forum on Population and Development", kratica EPF (Europski parlamentarni forum za stanovništvo i razvoj). Iza organizacija stoji cionistička globalistička korporativna elita, a organizacija se bavi promicanjem i provođenjem fašističke i antikršćanske eugenike, smanjenja svjetskog stanovništva, naravno uvijek pod krinkom istih šupljih fraza o navodnoj brizi za svjetsko stanovništvo i razvoj. I za "seksulano i reproduktivmo pravo žena" i ostala prava, sve same ''dobre namjere i plemeniti ciljevi''.

Međutim, samo jedan pogled na portal ove organizacije i njenih donatora i sponzora, koji daju novac za nju, dovoljan je da se vidi odtkuda vjetar puše i onda se cijela ta napuhana priča Neila Datte i njegov propagndni filmić i ovaj članak Indexa, rasplinu kao mjehur od sapunice, ili bolje rečeno kao hrpa proljeva na kiši. https://www.epfweb.org/node/245

Donatori EPF-a - sami zločinaci i zločinačke organizacije:

- Otvoreno društvo, zaklada Georgea Sorosa

- Planirano roditeljstvo (PP), odnosno njegova svjetska krovna organizacija Međunarodni savez planiraniog roditeljstva (IPPF). Planirano roditeljstvo (Planned Parenthood ) je zloglasna američka privatna eugenička organizacija iza koje stoji globalistička elita. Koja fanatično i dijabolično podstiče, promiče i vrši pobačaj i sterilizaciju stanovništva, posebno u siromašnim dijelovima svijeta u Aziji, Africi i Latinskoj Americi. A promiče i tzv. "seksualnu edukaciju", što je zapravo samo smokvin list za propagiranje i širenje pedofilije i homoseksalnosti.

U svojim zločinačkim djelatnostima, PP deseteljećima surađuje zajedno sa američkom vladom, vladama drugih zapadnih država, EU i UN-om. Zadnjih godina, PP je postala poznata široj javnosti, kada su u SAD-u, neovisni novinari ortkrili, da djelatnici ove organizacije prodaju pobačene fetuse nerođene djece. PP je osnovana 1921. od strane fanatične feministice Margarete Sanger koja je bila otvorena rasistkinja i simpatizerka nacizma u Njemačkoj. PP je 30-ih godina surađivala sa nacističkim režimom u Njemačkoj, u sprovođenju eugenike i eutanazije, a PP su od početka financirali Rockefeller i Ford, koji su također sufinancirali eugeniku u Njemačkoj 30-ih godina.

Unatoč svim ovim poznatim činjenicama Hillary Clinton i ostala američka elita danas slave Margaret Sanger kao veliku zaslužnu povijesnu osobnost i nekakvog borca za ženska prava. Njemačka podružnica PP-a, zove se Pro Familia, osnovana je 1952., a njen prvi predsjednik bio je Hans Harmsen, koji je prije toga za vrijeme nacizma bio poznati eugeničar koji je radio za režim. Pro Familia, koja je u Njemačkoj glavna organizacija za "spolni odgoj", u svojim časopisiama, brošurama i knjigama, godinama, je otvoreno propagirala pedofilju, što su otkrili njemačaki mediji prije nekoliko godina.

- Zaklada Billa i Melinde Gates. Bill Gates je svjetski kriminalac i jedan od vodećih članova globalističke elite (nalazi se na popisu iluminata). Fanatični eugeničar, koji sa svojim zakladom daje milijarde za pobačaj i sterilizaciju u cijelom svijetu, Sa svojom drugom organizacvijom GAVI, on troši milijarde za cjepljenje cjelokupnog svjetskog stanovništva, što je osobno proglasio svojim ciljem.

- Europska komisija (EK), kriminalna kvazi vlada nelegalne cionističke tvorevine EU.

- Fond Ujedinjenih naroda za stanovništvo (UNPF). Cijeli UN odavno kontrolira globalistička cionistička elita, (koja ga je u stvari i stvorila) a sve podorganzacije UN-a kao UNPF rade u službi te elite. Podsticanje eugenike u obliku promicanja pobačaja, kontracepcije, sterilzacije, cjepljenja itd., posebno u siromašnim dijelovima svijerta, odavno je agenda kriminalnog UN-a.

- Kraljevsko švedsko ministarstvo za vanjske poslove. Ne treba puno objašnjavati da je vodstvo "najnaprednije" države Europe i svijeta, posvuda tamo gdje se provodi i financira zlo.

- Njemačka zaklada svjetsko stanovništvo (DSW) Deutsche Stiftung Weltbevölkerun. Zaklada je utemeljena 1991., a bavi se prije svega promicanjem pobačaja, kontracepcije i "seksualne edukacije" u siromašnim državama 3. svijeta. Zaklada dobiva ogroman novac od nekoliko koncerna. U upravnom odboru zaklade sjede Ernst Ulrich von Weizsäcker i Margot Kässmann. Ernst Ulrich von Weizsäcker iz plemićke obitelji je jedan pd najpoznatijih njemačkih i europskih eugeničara, predsjednik njemačke podružnice glavne globalističke eugeničke organizacije, Rockefellerovog "Rimskog kluba". On je nećak nekadašnjeg njemačkog predsjednika, pokojnog Richarda von Weizsäckera koji je u 2. sv. ratu bio njemački oficir Wehrmachta, a nakon rata u poslijeratnoj Njemačkoj je kao podanik anglo-cionističke elite postigao karijeru i bio njemački predsjednik od 1985. do 1995. On je 1985. izjavio da je pretvaranje njemačkih gradova u prah i pepeo i namjerno, bjesomučno ubijanje preko miliju njemačkih civila od strane britanskog ratnog zrakoplovstva, pred kraj 2. sv. rata 1945, bilo "oslobođenje" za Njemačku.

Margot Kässmann, druga šefica zaklade DSW-a, je biskupica Evanđeličke njemačke crkve (EKD). EKD je glavna protestantska luteranska crkva u Njemačkoj, faktički državna crkva i jadni režimski prirepak Merkeličinog režima i globalističke elite, a biskupica Kässmann, koja je prije 7-8 godina dala ostavku na dužnost glavnog predstojnika EKD, zbog pijanstva za volanom, poznata je po izjavi, da su anti-bejbi pilule "dar Božji".

- Zaklada Nike. To je zaklada velikog američkog i svjetskog koncerna za proizvodnju sportske obuće, Nike, koji godišnje zarađuje stotine milijardi dolara, i to tako, što se veliki broj tenisica Nikea, proizvode u siromašnim državama svijeta, kao Pakistan ili Bangladeš, gdje sirotinja tamo u Nikeovim tvornicama radi za plaću od desetak dolara mjesečno. Plus, što ovaj koncern, kao i većina drugih velikih koncerna, uz pomoć Junckera i ostale briselske kriminalne mafije legalno utajivaju milijarde eura poreza godišnje u Europi.

- Zaklada John D. i Catherine T. MacArthur. To je zaklada koju je osnovao američki industrijalac i milijarder John D. MacArthur koji također sufinancira agendu za novi svjetski poredak.

- Zaklada William i Flora Hewlett je zaklada koju su1966. osnovali američki oligarh William Hewlett, osnivač koncerna Hewlett-Packard (koji proizvodi računala, aparate za kopiranje itd..). Zaklada usko surađuje sa organizacijom Planirano roditeljstvo, kojoj je donirala stotine milijuna dolara.

- Population Action International (PAI) je još jedna od brojnih eugeničkih organizacija elite, koja usko surađuje sa "Planiranim roditeljstvom" (Planned Parenthood) i američkom državnim organizacijom za inozemnu pomoć i razvoj (USAID), inače duboko kriminalnom organizacijom, koja ne samo da promiče pobačaj i ostale eugeničke aktivnosti, već u Hrvatskoj i drugim državama, zajedno sa Sorosem i briselskom mafijom iz EU, sufinancira brojne "nevladine udruge" (NGO), kao Documenta i slične. USAID također ima svoje prste u pripremanju pučeva i "obojenih revolucija" u pojedinim državama svijeta.

- Tides je američka privatna organizacija za javne dobrotvorne aktivnosti, koja vrši aktivizam za "progresivne ciljeve" kao prava gejeva, feminizam, seksualna prava, pobačaj i slično, i dobiva ogromni novac od mmogih američkih koncerna i oligarha, a među njima je i neizbježni Soros, koji je također donirao milijune za ovu organizaciju. Organizaciju je osnovao William Draper Jr., koji je bio prvi predstavnik SAD-a pri tek osnovanom NATO-u nakon 2. sv. rata, te tajkun i bankar.

Dakle, Neil Datta i EPF, doista dobivaju ogromni novac od moćnih donatora i sponzora, a oni se pretvaraju kao da su nekakvi neutralni "istraživači", a aktviste za Hod za život, predstvaljaju kao bogate, iza kojih stoje milijarderi! Kada Neil Datta, EPF i Index optužuju kršćanske aktiviste i pokret Hod za život, da navodno imaju velike novce to je isto kao da Real Madrid optuži NK Rijeku, da ima puno novca i da kupuje skupe igrače.

Vatikan i instalirani papa Bergoglio, ne podržavaju 'Hod za život'

A da pokret 'Hod za život' ima potporu Vatikana, je naprosto smijurija, jer Vatikan u stvarnosti ne podržava niti 'Hod za život', niti druge narodne kršćanske vjerničke iniicijative, kao one za zaštitu obitelji i protiv gay braka i opće homoseksualizacije. Ima pojedinaca, biskupa, svećenika i ostalih crkvenih lica, koji na vlastitu ruku podržavaju Hod za život, ali vatikanska vrhuška zasigurno ne. Papa postavio za nadbiskupa Chicaga Chupica (Čupića) koji zabranjuje svojim svećenicima sudjelovanje na marševima za život

djeca

Djeca su Božji dar i ona najbolje osjećaju tko je dobar, a tko loš

Bergoglio i vatikanska vrhuška su u svemu na strani globalističke elite. On i njegova dvorska svita čak odvraćaju pojedine biskupe i svećenike da ne sudjeluju na demonstracijama za borbu za pravo na život, da se ne bi zamjerali eliti, čiji je Bergoglio miljenik. Bergoglio širom svijeta na biskupske položaje postavlja takve svoje ljude, liberalnih i globalističkih svjetonazora. Kao onog ljigavca Blaisea Chupicha, kojega je Bergoglio postavio za nadbiskupa Chicaga, baš zbog njegovih "progresivnih" stavova.
"Naše gore list", kako su mu tepali hrvatski mainstream mediji, Chupich (Čupić), u Chicagu je zabranjivao svećenicima iz svoje nadbiskupije da sudjeluju na marševima za život i poznat je kao "gay friendly".

Sam Bergoglio je prije 3 godine u zrakoplovu, na povratku iz posjeta Filipinima izjavio ono da se katolici ne trebaju razmnožavati kao zečevi. Nije to bila slučajnost, nije se to tek tako samo omaklo brbljivom "veseljaku" Bergogliju, već je to bila kalkulirana izjava u skladu sa svjetonazarom njegovih pajdaša iz globalističke eugeničke elite, koji fanatično žele smanjiti broj svjetske populacije. Da stvar bude potpuna, Bergoglio i vatikanska vrhuška, pokazali su svoje pravo lice, prošle godine kada je u Vatikan na neko zasjedanje o klimi i svjetskoj populaciji, bio pozvan dr. Paul Ehrlich. Ehrlich, židov, ateist i eugeničar, poznat je po svom fanatičnom zalaganju za drastično smanjenje svjetskog stanovništva.

U svojoj knjizi "Eccoscience" izišloj 1977. Ehrlich je predlagao fašističke metode, kako smanjiti porast svjetskog stranovništva. Među tim metodam je naprimjer i to da se ženama nasilno vrši pobačaj, čak ako one to ne žele, ili da se u vodu ubaci neko sredstvo, koje čini žene neplodnim, da ne mogu više rađati djecu. Osim toga, savjetnici Vatikana za pitanja klime i populacije su također fanatični eugeničari i ateisti, Jeffrey Sachs i Hans-Joachim Schellenhuber. Jeffrey Sachs, židov, bivši dugogodišnji bankarski mutikaša, koji je radio za MMF i Goldman Sachs, poznat je po tome što ga je MMF 1989., bio poslao Anti Markoviću, da napravi plan ekonomskih reformi i spasi poljuljanu Jugoslaviju. Hans-Joachim Schelenhuber je njemački aktivist koji sjedi u svjetskim organizacijama elite za pitanja klime. On se otvoreno zalaže za drastično smanjenje svjetske populacije i za uspostavljanje "planetarne vlade" i zemaljskog suda (earth court ).

I baš se našao lik iz napredne, ultraliberalne Belgije, "istraživač" koji razbacuje priče o mračnim "ultrakonzervativcima".

Samo, zašto taj "istraživač", Neil Datta, ne istražuje, pedofilnu elitu smrdljive, trule, propale države Belgije, elitu koja je stajala iza groznih slučajeva zlostavljanja i ubijanja djece od strane zločinca Marca Dutrouxa, sredinom 90-ih godina. Dutroux je osuđen, ali nikada nisu otkriveni njegovi naredbodavci. Ne čudi, to, jer je Belgija, jedna od vodećih eugeničkih država, koja je zajedno sa pajdaškom Nizozemskom (državom Bilderberga) prva legalizirala eutanziju za djecu. Naravno, opet ljigavo i nevješto upakovano u celofan humanizma i dobročinstva.

Belgija je zapravo suvišna država, koju većina njenih stanovnika, nasilu spojenih francuskh Valonaca i nizozemskih Flamanaca uopće, ne želi, (Flamanci se otvoreno zalažu za odvajanje), ali država koju europska globalistička elita održava na životu, kao središte glavnih institucija te elite.

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju link! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28

 

 

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: