person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1393 times

Izađimo na prosvjed, podržimo stranku 'Slobodna Hrvatska' - oni su naša bolja Hrvatska!

Zemlja se egzodusom sustavno prazni, a plodnu zemlju preuzet će bogate korporacije ili milom ili ovršnom silom po formuli: Ovršni zakon + Zakon o GMO = prazna zemlja za korporativni  profit!

Priopćenje za javnost u vezi „Marša za bolju Hrvatsku“

Stranka Slobodna Hrvatskai Inicijativa Ovršni ustanak pozivaju na prosvjede pod nazivom „Marš za bolju Hrvatsku“ koji će se održati u Parku Franje Tuđmana u Zagrebu u subotu 26. svibnja 2018. s početkom u 11 sati i 15 minuta i u istog datumau Đakovu u Ulici Pape Ivana Palva II od 11 do 12 sati. Marširajmo:

1. ZA Hrvatsku u kojoj neće postojati blokade računa građana i lihvarenje ovršenika!
2. ZA Hrvatsku u kojoj je ukinuto dužničko ropstvo!
3. ZA Hrvatsku u kojoj neće biti dozvoljen uzgoj i prodaja GMO hrane!
4. ZA Hrvatsku efikasnog i nekorumpiranog sudstva!
5. ZA Hrvatsku kvalitetnog zdravstva iz kojeg ne bježe liječnici i medicinske sestre!
6. ZA Hrvatsku u kojoj se cijeni rad i znanje, a ne članske iskaznice!
7. ZA novi teritorijalni ustroj Hrvatske s puno manje teritorijalnih jedinica!
8. ZA Hrvatsku iz koje mladi ne bježe i u kojoj se rađa više djece!
9. ZA Hrvatsku pristojnih plaća i mirovina, visoke zaposlenosti i dostojansvene starosti!
10. ZA Hrvatsku obnovljivih izbora energije u kojoj se smeće ne gomila na Jakuševcu i Karepovcu, već ga se koristi kao sirovinu za proizvodnju energije!

Prezentirat ćemo vam dokaze o postojanju veze između GMO-a, ovrha i blokada preko 870 OPG-ova s jasnim planom iseljavanja iz Hrvatske kroz pljačku privatne imovine financijski uništenih građana.

Zakonom je uzeto jedinicama lokalne samouprave Ustavno pravo na brigu o okolišu i prepušteno je centralnoj državi. Na taj način lokalni političari usprkos Ustavnoj dužnosti ne mogu eliminirati GMO iz lokale sredine, a korporacijama je olakšano lobiranje. Politikom pogodovanja uvoznom lobiju i korporacijama OPG-ovi su pred kolapsom.

Zemlja se egzodusom sustavno prazni, a plodnu zemlju preuzet će bogate korporacije ili milom ili ovršnom silom po formuli: Ovršni zakon + Zakon o GMO = prazna zemlja za korporativni profit!

Pored toga, povod za organizaciju ovog prosvjednog marša je i promašena politika Vlade koja je svojim odlukama potiče tehnološko zaostajanje, klijentelizam, ortački kapitalizam, korupciju, rast siromaštva i nesigurnosti u budućnost što za posljedicu ima masovno iseljavanje naših sugrađana.

Zemlja, voda i ljudi su bit hrvatske države!Polako, ali sigurno ostajemo bez sve te tri komponente. Zato smo odlučili pozvati građane da nam se pridruže u “Maršu za bolju Hrvatsku”.

33167905 899094256965951 2893411526197116928 n

S poštovanjem, Damir – Kristijan Rogina

pppp

 

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: