person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1294 times

Što mu je još napisao?

'Istanbulska konvencija s rodnom ideologijom vodi ravno u majmunsko društvo. Svi vi žvačete slamu koja je puna mirisa liberalfašizma. Vaši ideolozi su Engels, Markuze i onaj seksualni psihopat A. Kinsey, koji širi u svojoj pseudoznanosti grozote spolnih bolesti, abortus, sidu i seksusalno nasilje, a među omladinom modnu epidemiju proljev elgebeteštija. Vaši učitelji su komesari Stazić i dr.pharm Jovanović (op. IPL-a. jedan od autora svastike na Poljudu): slijedite njihovu didaktičku metodu:pogledaj u ogledalo i pljuni. ...'

"Mi smo majmunsko društvo kako vidite na slici. Nismo učili Marxovu sociologiju, ipak to sve znamo. Glavna oznaka našeg društva je promiskuitet, parenje svatko sa svakim, drk - drk i život u čoporu. Sretni smo! Vratite se k nama vi koji ste prerano otišli iz našeg čopora, vi izgubljeno ljudsko društvo ostavite državu, naciju, Crkvu, zakone, Boga, Isusa, brak i obitelj. Najbliža tvorevina našem društvu bila je propala diktatura zločinca Tita i komunizam SFRJ.

Krhotine te ideologije nalaze se u ostacima nestale Partije: u SDP-u, GLAS-u, HNS-u, u parazitskim udrugama, hate grupama, hejtačima: Antifašistička liga, Platforma 112, Radnička fronta, Protagora, YIHR, Nova ljevica, Gong, Index.hr, i u otkačenim pojedincima jugofašistima kao Frljić, Taritaš, Teršelić, Sarnavka, Pilsel, ... Skojevac Jokić skovao je cjeloviti Kurikulum…koji vodi ravno u majmunska posla.

Istanbulska konvencija s rodnom ideologijom vodi ravno u majmunsko društvo. Svi vi žvačete slamu koja je puna mirisa liberalfašizma. Vaši ideolozi su Engels, Markuze i onaj seksualni psihopat A. Kinsey, koji širi u svojoj pseudoznanosti grozote spolnih bolesti, abortus, sidu i seksusalno nasilje, a među omladinom modnu epidemiju proljev elgebeteštija. Vaši učitelji su komesari Stazić i dr.pharm Jovanović (op.a. jedan od autora svastike na Poljudu): slijedite njihovu didaktičku metodu:pogledaj u ogledalo i pljuni. ..."

Komunisti su najveći neprijatelji hrvatskog naroda. Oni su, kako je izvjestio zločinac Ranković, u Skupštini 1951: ''ubili bez suđenja, od 1945 do 1951. 586.000 ratnih zarobljenika i civila (svaki 4 Hrvat) i drugih naroda koji su se opirali majmunskom društvu i u ime takvog društva vladala je komunistička tiranija, ubijala i punila jame sve do 1990. a danas drže pod kontrolom medije i tajne službe.

Mi nećemo majmunsko društvo, neka u njemu žive majmuni. Tražimo demokratsko društvo! Tražimo zakon o lustraciji da se uklone neoboljševici i jugošovinisti, orijuna, razvaline komunističke ideologije, i svi trabanti kulturne revolucije", stoji u pismu nepoznatog autora Monsantovom emisaru, gremijevom zastupniku Bojanu Glavaševiću kojeg plaćaju hrvatski porezni obveznici, iako nema ništa s Hrvatskom, što je, sa svojim korumpiranim drugom Ivicom Mišićem, i pokazao kod glasovanja o GMO-u.

Dd8P8EbVAAE G6b

Glavaševićev i Mišićev glas legalizirao je Monsantov dugogodišnji nelegalni rad - trovanje hrvatskog naroda - zbog čeg smo na prvom mjestu u Europi po broju umrlih od malignih bolesti.

Nepoznati autor napisao je ono što misli cijeli hrvatski narod. Naravno, u hrvatski narod ne ubrajamo političare na vlasti i pri vlasti, njihove zastupničke trabante, uhljebe, lažne branitelje i sitne facebook štakore koji prate što pišemo po društvenim mrežama.

To je, nažalost, današnja Hrvatska!

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju link! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: