person_outline
search
hrendeitpt
Karlova nagrada – Oskar koji EU masoni dodijeljuju svojim najkorisnijim političkim pacijentima!
Ovogodišnji dobitnik 'Karla', Emmanuel Macron, trenutno najkorisniji Rothschildov idiot
Vincent V. Vincent V.
  • Posted
  • Read 3026 times

Karlova nagrada – Oskar koji EU masoni dodijeljuju svojim najkorisnijim političkim pacijentima!

Prvi dobitnik ove nagrade 1950. godine, bio je glavom i bradom, čuveni zloglasni austrijski grof Coudenhove-Kalergi, duhovni otac EU, koji je još 1923. osnovao svoju globalističku organizaciju "Paneuropska unija", koju su tada financirali židovski bankari Rothschild i Warburg, suvlasnici FED-a, zajedno sa Rockefellerima i još 5 židovskih bankarskih obitelji. Coudenhove-Kalergi se u svojoj knjizi, koju je tada napisao zalagao za jednu jedinstvenu europsku državu, u kojoj će biti pomiješane nacije i rase.

Ovogodišnjeg 'zasluženog Karla' dobio je instalirani Rothschildov korisni idiot francuski predsjednik Emmanuel Macron za "zasluge u jačanju jedinstva Europe". Hrvatski mainstream mediji prenijeli su izvješće HINE o tom događaju. HINA je samo bijedni prirepak velikih globalističkih, cionističkih novinskih agencija Reutersa i Associated Pressa, pa se u tom izvješću HINE naravno veliča Rotdschildova lutkica na daljinsko upravljanje Macrona koji je zapravo nagrađen ovim masonskim EU oskarom za suučesništvo u napadu na Siriju. https://www.youtube.com/watch?v=MbyMJMAqBkA

Što je u stvari "Karlova nagrada"?

"Karlova nagrada" (Karlspreis) dodjeljuje se svake godine u svibnju, navodno osobama zaslužnim za jedinstvo Europe. Ta nagrada je u stvarnosti nagrada sa kojom globalistička cionistička elita slavi i nagrađuje samu sebe. Ili kako je to rekao njemački neovisni kritičar globalizacije Peter Boehringer: "Lista dosadašnjih dobitnika Karlove nagrade od 1950. izuzev nekoliko časnih izutetaka, čita se kao lista "who is who" (tko je tko) elitarnih činovnika EU-totalirizma. Varanje i pljačkanje naroda i država te prikriveno izazivanje i propaganda ratova i zlouporaba vlasti su za žiri koji dodjeluje Karlove nagrade upravo preduvjet za dobivanje te nagrade. Sa tom nagradom EU elita slavi samu sebe. Službeni povod obrazloženje za dobitnike te nagrade je samo formalno licemjerje."

dodijela

I na ovoj zadnjoj svečanoj ceremoniji dodjele Karlove nagrade prije 2 tjedna, to se moglo vidjeti. Na svečanosti je bilo nazočno više osoba iz samih vrhova globalističke elite. Prevaranti, lažovi, banditi, kriminalci... Pored ovogodišnjeg dobitnika Karlove nagrade Macrona i njemačke kancelarke Merkel (dobitnica nagrade 2008.), između ostalih, nazočni su bili:

- španjolski kralj Felipe, koji je inače jedan od pokrovitelja Karlove nagrade. Cijela španjolska kraljevska obitelj, kao i sve ostale europske kraljevske obitelji, uključeni su u vrhove skupine Bilderberg. Predstavnici španjolske kraljevske obitelji redovito sudjeluju na godišnjim mitinzima skupine Bilderberg. Zadnjih godina je najčešće sudjelovala Felipeova majka, kraljica Sofija, a novi kralj Felipe, koji je prije 4 godine preuzeo krunu od svog oca Juana Carlosa (koji se nalazi na listi iluminata), preklani je po prvi put sudjelovao na godišnjem mitingu Bilderbergovaca. Prilikom svečanog preuzimanja krune, prije 4 godine u Madridu, Felipe je odbio položiti svečanu prisegu na Bibliji, već je prisegnuo na španjolski ustav, a na svečanu ceremoniju u kraljevsku palaču, tada su pozvani i predstavnici dvaju španjolskih LGBT organizacija.

- Henri von Luxemburg, veliki vojvoda Luxemburga, također jedan od pokrovitelja nagrade. Nalazi se na listi iluminata, koju ste objavili prije nekoliko mjeseci.

- Frans Timmermans, nizozemski socijalistički političar, prvi dopredsjednik EU, Sorošev plaćenik i fanatični zagovornik nasilne migracije u Europu i uništavanja europskih nacionalnih država i naroda.

- Timothy Garton Ash, dobitnik Karlove nagrade prošle godine, britanski povjesničar, specijalist za istočnu Europu i Sorosev cionistički aktivist , koji sam sebe naziva "liberalni internacionalist". Ash je zagovarao rat protiv Rusije i napadao Orbana kao dikatora. Nalazi se na listi iluminata, koju ste objavili prije nekoliko mjeseci.

- Jean-Claude Trichet, dobitnik Karlove nagrade 2011. Francuski političar iz Socijalista i bivši predsjednik Europske središnje banke, prethodnik Draghija. Član je Rockefellerove Trilaterale (sjedi u izvršnom odboru), predsjednik elitnog Rockefellerovog bankarskog kluba ‘Skupina tridest’ (Group of thirty) i menadžer u Goldman Sachsu. Nalazi se na listi iluminata, koju ste objavili prije nekoliko mjeseci.

- Javier Solana, dobitnik Karlove nagrade 2007. Bivši glavni tajnik NATO-a, te bivši komesar EU za vanjsku politiku. Član Rockefellerove eugeničke organizacije "Rimski klub" (Club of Rome), član Rockefellerovog ‘Vijeća za međunarodne odnose’ (CFR) i Trialaterale. Te član još nekoliko američkih cionističkih globalističkih organizacija. Solana se osobno poznavao sa, prije 2 godine preminulim, Davidom Rockefellerom, glavnim "kumom" globalističke mafije.

- Mario Draghi, sadašnji predsjednik Europske središnje banke. Draghi je osmislio takozvani "sustav banaka u sjeni", faktički mafijaški sustav, sa kojima on spašava velike banke, koje su upale u krizu nakon financijskog kraha 2008. i to novcem poreskih obaveznika iz članica EU. Ranije je radio za židovsku Svjetsku banku, te je bio dopredsjednik velike židovske banke Goldman Sachsa za Europu sa kojom i danas održava veze. Upravo dok je radio za Goldman Sachs, Draghi je 2001. godine, zajedno sa tadašnjom grčkom vladom lažirao rezultate financijske situacije grčke države i tako uvukao Grčku u euro zonu. Također je član Rockefellerovog bankarskog kluba "Skupina tridest", te član skupine Bilderberg. Na ceremoniji u Aachenu, Draghi je tako reći, predstavljao valutu euro, koji je 2002. također "dobio" Karlovu nagradu.

- Martin Schulz, njemački političar iz Socijaldemokrata i propali kandidat za kancelara na njemačkim izborima prošle godine. Dobitnik Karlove nagrade 2015., bivši predsednik Europskog parlamenta, na spisku onih 200 i nešto Sorosevih plaćenika EU parlamenta, koja je lani objavljena u svim svjetskim neovisnim medijima, dok su korporativni mainstream mediji, to naprosto prešutili i ignorirali.

shultz

Martin Shultz, ljevičarski čelnik lažne Merkeline opozicije 

- Dalia Grybauskaitė, litvanska predsjednica, dobitnica Karlove nagrade 2013. U mladosti je bila članica KP SSSR-a, a nakon sloma SSSR-a i komunizma, 90-ih godina postala je liberalna "demokratkinja" i bila na "dresiranju" na Edmund A. Walsh School of Foreign Service na sveučilistu Georgetown University u Washingtronu, isto kao i Barroso, bivši hrvatski predstavnik u predsjedništvu BiH, Željko Komšić i još neki drugi europski političari. U upravnom odboru te škole sjede Kissinger i Clinton. 2000-ih godina bila je članica Europske komisije, pod vodstvom Barrosa. Grybauskaitė je zahjevala rat protiv Rusije, da EU i NATO vojno pomognu ukrajinsku cionističku vladu. Grybauskaitė je tada rekla: "Ukrajina vodi sada rat u ime cijele Europe"

- Joscka Fischer, bivši njemački ministar za vanjske poslove iz stranke Zelenih. U mladosti je bio radikalni ljevičar i šezdestosmaš koji se tukao sa policijom, zajedno sa svojim velikim prijateljom Danielom Cohnom-Benditom, a danas je u samom vrhu globalističke elite i nalazi se na listi iluminata, koju ste objavili prije nekoliko mjeseci. Član glavnog odbora dvaju organizacija europske globalističke organizacije ‘Europsko vijeće za međunarodne odnose‘ (ECFR), te ‘Spinelli grupe’- udruženja europskih elitarnih političara koji se zalažu za ukidanje europskih nacionalnih država i stvaranje jedne europske države. I ECFR i ‘Spinelli grupu’ sufinancira Soros. Fischer je osobni prijatelj sa njim, kao i sa bivšom američkom ministricom za vanjske poslove, židovkom Madelaine Albright.

- Daniel Cohn-Bendit, židov, dugogodišnji zastupnik njemačkih i francuskih Zelenih u EU parlamentu, posjeduje obadva državljantva. Bivši šezdestosmaš u mladosti je radio kao tetica u jednom vrtiću u Frankfurtu. Sedamdesetih i osamdsesetih godina otvoreno se zalagao za legalizaciju pedofilije i hvalio se kako su petogodišnje djevojčice pohotne. U jednoj izjavi na francuskoj i njemačkoj televiziji ranih osamdesetih godina (snimci se mogu vidjeti na youtube), kao i u svojoj knjizi ‘Veliki bazar‘. On nikada zbog toga nije krivično odgovarao, niti je itko od njega zahtjevao da podnese ostavku. Cohn-Bendit je umrežen u samim vrhovima globalističke elite. Suosnivač je i član spomenute ‘Spinelli grupe’.

- ukrajinski predsjednik, židovski oligarh, Petro Porošenko, kojega je nakon puča u Ukrajini 2014. na čelo države postavila cionistička mafija iz SAD-a, na čelu sa Sorosom i tadašnjom zamjenicom američkog State Departmenta, Victoriom Nuland (Nudelman), također židovkom.

Pogledajmo kratku povijest Karlove nagrade i njenih dobitnika.

"Međunarodna Karlova nagrada" (International Karlspreis) kako se službeno, punim imenom naziva, utemeljena je 1950. godine u Aachenu u Njemačkoj. Nagrada je nazvana po kralju/caru Karlu Velikom i službeno se dodjeljuje za zasluge za jedinstvo Europe. Međutim kako je rekao kritičar Bohringer, to je u stvari nagrada elite za samu sebe.

Prvi dobitnik ove nagrade 1950. godine, bio je glavom i bradom, čuveni zloglasni austrijski grof Coudenhove-Kalergi. Prvi, tako reći, duhovni otac EU, koji je još 1923. bio osnovao svoju globalističku organizaciju "Paneuropska unija", koju su tada financirali židovski bankari Rotschild i Warburg, suvlasnici FED-a, zajedno sa Rockefellerima i još 5 židovskih bankarskih obitelji. Coudenhove-Kalergi se u svojoj knjizi, koju je tada napisao zalagao za jednu jedinstvenu europsku državu, u kojoj će biti pomiješane nacije i rase. Za vrijeme 2. svjetskog rata, on je boravio u egzilu u SAD-u, gdje je bio umreženm sa židovskim bankarima iz FED-a, i nakon završetka rata, vraća se u Europu, gdje je poratnih godina, sa novcima Rockefellera, bio jedna od glavnih osoba, koje su u pozadini vukle konce u procesima za stvaranje Europske ekonomske zajednice (kasnije: EU).

3 godine kasnije, nakon njega, Karlovu nagradu, dobio je i Jean Monnet, francuski diplomat i mason, povezan sa Rockefellerom, također jedna od glavnih osoba, koje su vukle konce u stvaranju EU. A francuski predsjednik Charles de Gaulle jedan od najvećih europskih poslijeratnih političara, čovjek koji je napravio izmirenje sa Njemačkom i udario temelje njemačko-francuskog prijateljstva, nikada nije dobio Karlovu nagradu.

Ali zato ju je dobio Winston Churchill 1955. godine. Čovjek koji je na sastanku na Jalti 7. veljače 1945. rekao da je do sada u ratu poginulo 6 do 7 miliijuna Nijemaca i da će do kraja rata poginuti još najmanje 1,5 milijun i da on nema namjeru da prekine potpuno uništenje Nijemaca. Tri mjeseca kasnije, pred kraj rata, Churchill je zapovjedio bjesomučno razarenje njemačkih gradova i ubijanje stotina tisuća civila. Churchill je naravno također imao svoje prste u stvaranju EEZ(EU).

1061979091

Winston Churcill, neosuđeni zločinac  

De Gaulle je bio protivnik "transatlanske Europe" (dakle Europe povezane sa SAD-om ), već je on bio zastupunik ideje takozvane "Europe nacionalnih domovina"- dakle Europe kao zajednice suverenih nacionalnih država. To je ono što danas zastupaju Viktor Orban, bivši češki predsjednik Vaclav Klaus, njemački AFD i drugi kritičari i protivnici ove američko-cionističke EU. De Gaulle je oduvijek bio kritičan i nepovjerljiv prema anglosaksonskoj politici. U posebnim vezama između dviju anglosaksonskih sila SAD-a i Velike Britanije, De Gaulle je vidio opasnost za Europu i zato je De Gaulle 1966. bio povukao Francusku iz vojne strukture NATO-a.

De Gaullea, dakle nema na listi dobitnika Karlove nagrade, ali zato se na toj listi nalazimo, recimo, ime Walter Hallstein. Hallstein je za vrijeme nacizma krajem 30-ih godina u Njemačkoj bio poznati odvjetnik, suradnik nacističkog režima, koji je surađivao na izrađivanju planova za poslijeratnu Europu i tadašnjeg glavnog korporativnog saveznika nacista: farmaceutskog i kemijskog koncerna IG Farben. Dionice IG Farben-a u SAD posjedovala je i bankarska židovska obitelj Warburg (suvlasnici FED-a), a IG Farben je za vrijeme cijelog 2. sv. rata sve do 1945. mirno surađivao sa Rockefellerovim koncernom "Standard & Oil".

Nakon 2. sv. rata Hallstein je naprosto promjenio gospodara, ali nastavio sa istim planovima za ujedinjavanje Europe. Hallstein je bio nazočan na potpisivanju rimskih ugovora 1957. kada su udareni temelji stvaranja EEZ (EU). Zbog svojih zasluga, on je 1961. dobio Karlovu nagradu. a kasnije je bio predsjednik Vijeća Europe.

Početkom 80-ih godina, Karlovu nagardu je dobio i tadašnji španjolski kralj, Juan Carlos, otac sadašnjeg kralja Felipea. Na listi dobitnika su i velezločinac Henry Kissinger, zločinci Bill Clinton i Tony Blair, bivša nizozemska kraljica Beatrix (zajedno sa Kissingerom članica glavnog odbora skupine Bilderberg i na listi iluminata, koju ste objavili prije nekoliko mjeseci.), kriminalac Jean-Claude Juncker, bivši poljski premjer i sadašnji predsjednik Europskog vijeća Donald Tusk (član spomenutog ECFR-a, kojeg sufinancira Soros), njegov prethodnik na toj dužnosti, Bilderbegovac, Herman Van Rompuy, ... itd. I napokon, na toj listi dobitnika je i Jose Mario Bergoglio, papa Franjo, koji je Karlovu nagradu dobio 2016.

felipe vi i kraljica letizija 6787ea4827b360481dc11a20f2bd0036 view article new

Španjolski kralj Felipe

Papi Franji tada je dodjeljena Karlova nagrada zbog njegovog zalaganja za "ljudsko dostojanstvo", "pravo na slobodu", i "milosrđe" i naravno zbog njegovog zalaganja za masovnu migraciju sa kojom upravljaju Soros i ostala elita. Inače se Karlova nagrada dodjeljuje uvijek u Aachenu u Njemačkoj, međutim, za papu je ekstra napravljen izuzetak, tako da on nije morao doći u Aachen, već su darovatelji nagrade došli njemu u Vatikan i tamo mu na predali nagradu. Tadašnjoj svečanosti u Vatikanu bila je nazočna glavna EU elita: Angela Merkel, Jean-Claude Juncker, Martin Schulz i predsjednik Europskog vijeća, Donald Tusk. Schulz je pohvalio Bergoglia kao primjer svim onima "populistima", nacionalistima i desničarima, koji su protiv masovne migracije.

U svom neobično dugom zahvalnom govoru, u kojom uopće nije spominjao kršćanske temelje Europe, Bergoglio je tada kritizirao to što se Europa ograđuje i zakopava u rovove i što se pojedine države EU protive primaju migranata, naglasivši da je Europa oduvijek bila "multikulturalna" i zapitao se: "što je s tobom humanistička Europo, ti zastupnice ljudskih prava, demokracije i slobode?" I rekao da sanja o "jednom novom humanizmu". Humanizam je inače ideologija elite antikršćasnkih laicista.

hpapa

Papa Franjo, tipičan masonski položaj prstiju

"Što radi njegova svetost u nesvetom klubu?"- Ovako se u naslovu svog članka o sumnjivosti Karlove nagrade pitao njemački neovisni novinar Wolfgang Effenberger, koji je zamjerio papi, zašto je primio tu nagradu, odnosno zašto se u svom govoru uopće nije kritički osvrnuo na uzročnike današnjih svjetskih kriza. "Na žalost - papa je u svom zahvalnom govoru izbjegao da izrekne bilo kakvo upozorenje na trenutnu opasnost od izbijanja rata, iako je on zadnjih mjeseci više puta pominjao opasnost od trećeg svjetskog rata. Papa je samo ukazao na odgovornost za izbjeglice, ali izbjegao je da kaže, što je uzrok te poplave izbjeglica...." "...umjesto toga, papa je naprosto uživao u tome, da ga ta nazočna elita slavi kao dobitnika Karlove nagrade. Time Franjo nije napravio ništa dobrog niti Katoličkoj crkvi, niti svjetskom miru"- zaključio je Effenberger.

Ali nije čudo takvo ponašanje pape, kada se zna, da su Bergoglio i vatikansko vodstvo od početka svog pontifikata, u svemu, rame uz rame, zajedno sa globalističkom elitom. Samo nekoliko dana, nakon ovogodišnje dodjele Karlove nagrade Macronu, Angeli Merkel je u Asiziju u Italiji dodjeljena mirovna nagrada "Svjetiljka mira" i to zbog njenog zalaganja za masovnu migraciju. Nagradu joj je dodjelilo ravnateljstvio tamošnjeg franjevačkog reda.

https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/merkel-erhaelt-friedenspreis-der-franziskaner-in-assisi-a2433057.html

Autor: Vincent V.

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju link! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: