person_outline
search
hrendeitpt

Pedofil koji je silovao više od 200 djece pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji!

Zlostavljač koji je osuđen na 13 godina zbog silovanja 34 dječaka pronađen je mrtav u zatvoru nakon što se pohvalio kako je silovao više od 200 dječaka

Zloglasni pedofil, koji je priznao da je silovao više od 200 djece, pronađen je mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji. Karl Toft, se odbio ispričati zbog svojih zločina koje je izvršio dok je bio čuvar u Kingsclear reformskoj školi u New Brunswicku u Kanadi.

Prema izjavi jednog zatvorenika Charlesa Inglesa, Toft je pronađen mrtav u svojoj ćeliji nakon što se pohvalio kako je silovao još 200 djece, a ne ''samo'' 34 za koje je optužen i osuđen na 13 godina zatvora nakon što je priznao krivnju za seksualno zlostavljanje dječaka u školi kod Frederictona. 

Toft je ispričao u intervjuu objavljenom u Edmonton Sunu da je započeo seksualno zlostavljati djecu kada je imao samo 16 godina, dok je radio kao lider u Boy Scoutu. "Kada se dogodi stidim se što sam učinio, ali sam stalno ponavljao svoje postupke'', rekao je.

Stanovnici Kingscleara tvrdili su da je zlostavljanje rasprostranjeno i da su i drugi službenici, povezani s tom školom, učestvovali u kriminalnim aktivnostima. Vjeruje se da je Toft imao veze na visokim mjestima koja su ga dugo vremena štitili. Wil Tonowski, umirovljeni policijski službenik u Edmontonu, koji je radio s visokorizičnim počiniteljima, izjavio je da su potrošili mnogo novca na nadzoru Tofta koji se znao izvući iz gotovo nemogućih situacija.

Potpuno je jasno da je njegovo hvalisanje povezivalo druge osobe na visokim funkcijama uključenih u pedofilski lanac, pa su ga odlučili zauvijek utišati.

Izjava glasnogovornika policije da neće istražiti njegovu smrt, jasno potvrđuje da nije bio solo igrač u zločinima nad djecom.

Izvor: http://www.neonnettle.com/news/4180-pedophile-who-raped-200-children-found-dead-in-prison-cell

Još ćemo jednom ponoviti: Pedofilija je bolest za koju ne postoji lijek. Jedini lijek je potpuna izolacija jer će zločin ponoviti u svakoj situaciji kad se nađu u kontaktu s djecom!

Zato roditelji pazite i kontrolirajte svoju djecu posebice ako primjetite da su se povukla u sebe. To je zbog straha od pedofila koji djeci, nakon svog čina, zaprijete da će im se osvetiti roditeljima.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Sunday, 13 May 2018 14:15
(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: