person_outline
search
hrendeitpt
A. Hruperov A. Hruperov
  • Posted
  • Read 1903 times

Afera 'hotmail' / Najgrabljivije hijene strateški su raspoređene po vladi i saboru, a sitni grabežljivci vrebaju po establišment redakcijama

Ministarstva su prepuna beskičmenjaka, rodijaka, nekompetentnih uljeba koji radno vrijeme provode zagušujući internet dok zakone donose, i novac odnose neformalne skupine bjelosvjetskih snobova, hohštaplera, lihvara, skupine mafijaša i raznoraznih protuha koje se proglašava znalcima, stručnjacima i savjetnicima. To i jesu za megalopovluke na drsko primitivan način, ali zato besramno bahat, jer znaju da nikome neće polagati račune, a posebno ne moralno i etički devastiranom narodu ispranih mozgova.

Kada se proučilo hotmaile Martine Dalić vidljivo je da je piratska grupa na čelu s Plenkovićem i Petrovom uz pomoć grupe Borg prvo torpedirala Agrokor iako joj je trup već puštao vodu. Martina Dalić koja je ispalila torpeda često se motala oko Kutle, naučila je voziti romobil ali je pala sa bicikla. Zatim se grupa pirata iako svađom rascijepljena ukrcala na brod koji tone, predstavljajući se kao brodospasitelji. Iznesli su blago sa broda koliko su samo mogli nositi i spremiti u nadanovske podrume.

Da bi se čitava rabota prikrila nisu doduše zapalili Agrokorov toranj već ga proglasili skupim iako su sebi odredili apanaže od stotina milijuna. I tako su odselili na Žitnjak u fingirani nužni smještaj. Tijekom te nepotrebne selidbe iskorišteni su povoljni uvjeti da se dokumentacija sakrije, uništi, desortira i na drugi način učini neupotrebljivom kako bi se prikrili stvarni efekti pljake pokradenog tonućeg broda. Naime da su zapalili toranj bilo bi previše očito a potopiti ga poplavom kao što se na uobičajeni način neutraliziraju sporne arhive po podrumima nije bilo moguće.

Gazdu su torpedirali brojni kumovi i rodjaci kada u vidjeli da je vjetar promijenio smjer. Gazda svoje bogatstvo i kraljevski dinastički život nije skrivao i time je navukao jal svih jebivetara i hijena koje stalno kruže oko zadnjica vladajućih ne bi li nekoga ugrizle za nogu pa i srušile da ga razderu. Svaki Cezar ima svojega Bruta, kasno je poslije suze roniti. Bilo bi zanimljivo saznati da Gazda kaže tko mu je u obiteljsko gnijezdo podmetnuo kukavičje jaje zvano Crnjac. Mora se priznati da kumovi-savjetnici su nadahnuto nazvali Gazdu Borgom. Sve to smrdi na komunističku konspiraciju, tehniku kojom je Josip Broz nazvan Tito. Naime sve dok je mogao vršiti za HDZ funkciju Borga, bio je nedodirljiv ali onda su hijene radilice zaplesale vlastitu igru. No da su radili čista i na zakonu osnovana posla ne bi bilo potrebno izmišljati nadimke.

Najgrabljivije hijene strateški su raspoređene po vladi i saboru, a sitni grabežljivci vrebaju po establišment redakcijama. U toj sveopćoj makljaži, koja je nastala teško je prepoznati tko je sve protiv koga ili za koga. Vodi se golema bitka da se ugrabi što više sa onima koji i inače sve plaćaju-narodu. Tu se ne može raspoznati ima li uopće poštenih jer svakog sata iz ponora izbijaju novi dosijeji koji su očito pri seobi svuda otplovili. Sve to društvo trebalo bi pod hitno hapsiti i spremati iza brave ali Hrvatska nema takve kapacitete zatvora, a ni neovisnu policiju, ni sudstvo jer njima upravljaju upravo inkriminirani mafiozi.

Svjesni nemoći anestezioniranog pravosudnog sustava drsko i bezobrazno nam se smiju. Dodjeljuju si nagrade za natucanje 4 jezika i ljubav prema europskoj povelji, krevelje se grupnim konferencijama za izabrane novinare kojima su dostavljena pitanja. Pljuju u obraz svakom poštenom i radišnom hrvatskom građaninu koji treba samo plaćati njihove bezobrazne lopovluke, dok su prodali Hrvatsku Briselu i NATO-u. Oni ih brane, čuvaju i plačaju fotelje, a hrvatskoj sirotinji šipak. Samo poniznima daruje se besplatni ručak u caritasu i poneko prenočište za ovršene beskućnike.

Ministarstva su prepuna beskičmenjaka, rodijaka, nekompetentnih uljeba koji radno vrijeme provode zagušujući internet dok zakone donose, i novac odnose neformalne skupine bjelosvjetskih snobova, hohštaplera, lihvara, skupine mafijaša i raznoraznih protuha koje se proglašava znalcima, stručnjacima i savjetnicima. To i jesu za megalopovluke na drsko primitivan način, ali zato besramno bahat, jer znaju da nikome neće polagati račune, a posebno ne moralno i etički devastiranom narodu ispranih mozgova.

Detalje hotmail korespodencije Grupe Borg kakvu u Italiji nazivaju Cosa nostra nema smisla posebno komentirati jer sama formom i sadržajem govori sve, i u potpunosti razobličava i anemičnog gicana kao i svu ekipu u tom svinjcu. Iako se drži podcjenjivački naduto, kao da je popio svu pamet svijeta, začuđuje lakoća i temeljitost kojom su ga razgolitili. To najviše govori o njegovoj inteligenciji i udbaškim nazorima da je dovoljno posjedovati silu i vlast a onda možeš raditi što hoćeš. Nije jasno da u totalitarnom financijskom i poreznom sustavu susjed susjedu ili siromahu ne smije bez porezne prijave pokloniti košaru jabuka,a da se vlada ponosi djelima koje je sa savjetnicima učinila u Agrokoru.

Hvali se anemični da je spasio radna mjesta. I jest i to stranačkih uhljeba u tornju termitnjaku kojima je Gazda bio jatak i sada to gorko požalio.Nema smisla uopće komentirati nesuvisle, proturječne izjave pozicijskih i opozicijskih političara koje su rezultat straha i panike o mogućim novim "wikileaks" objavama koje mogu zahvatiti bilo koga. Prekrasno je vidjeti kao se rađa iz straha nova političarska solidarnost i zajedništvo i platforma "neka institucije rade svoj posao" i to tako da otkriju tko ih to i zašto razotkriva. Svatko sumnjiči svakoga i osvrće se za svakom sjenom ne bi li otkrio neprijatelja koji mu ugrožava lagodni položaj. Narodna veli:"svaka rit dojde na šekret".

Veliki obmanjivač Plenković je izjavio:

"Ako je netko dao veliki doprinos da riješimo najkrupniji problem hrvatskog gospodarstva od kraja Domovinskog rata, to je ona (Martina Dalić, op.a.). Nisu uzalud ljudi koji se bave gospodarstvom prepoznali koliko je taj zakon spriječio štete, šteta nije nastala. Sad se bavimo greškama koje su nastale u procesu. Ako su one namjerne, netko će odgovarati. Ako nisu, idemo dalje".

A radnik ako mu u tvornici pukne nenamjerno drška na alatci mora je platiti jer nije znao pažljivo rukovati. Kojeg li pokvarenog licemjerja. Učinjena stvarna šteta neće biti poznata godinama jer je velika seoba iz tornja zamaglila dokumentaciju. A kada i bude konačno poznata kleptomani će odavno već biti u Briselskim i sličnim fotaljama zaštićeni imunitetima. Konačno komu treba imunitet? Sposobnim i poštenima ne, sposobnim lopovima ne. Imunitet se unaprijed daje nesposobnim mega lopovima koji osim malverzacije i krađe na primitivni način ne znaju ništa drugo, nesposobniji su od kokošara.

Blago Dalmaciji što se očistila od svojega šljama,a drugima kako bude.

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: