person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 4007 times

Bleiburg/ Pravi holokaust nad hrvatskim narodom izvršen je 45-te, a vrši se i danas! /video/

Stotinjak Soroševih partizančića iz Hrvatske, Slovenije, Italije i Austrije okupilo se u gradiću Bleiburgu kako bi prosvjedovalo protiv tradicionalne bleiburške komemoracije iz pijeteta prema žrtvama partizanskog pokolja nad nenaoružanim hrvatskim narodom, djecom,  starcima.

Partizanska djeca i unuci, iz straha da ne ostanu, između ostalog, i bez ''zasluženih'' nasljednih mirovina, godinama ovaj velebni skup iz pijeteta prema žrtvama genocida ili holokausta nad golorukim narodom u kojem nisu birali između djece, trudnih majki, staraca ili razoružane hrvatske vojske. Nešto slično, ali u manjem obimu, dogodilo se i u Vukovaru kada je pao. Godinama urednici partizanskih medija, ovaj skup na Bleiburgu  etiketiraju ustaškim ili fašisoidnim dernekom ili najvećim neonacističkim skupom. Samim tim prozivaju i gotovo cijeli hrvatski narod. A to im nećemo dozvoliti! 

Poslovica kaže ''Ono što govoriš o drugome to si ti''. Da je tako najbolji dokaz je Poljudska svastika koju su organizirali i realizirali djeca partrizana, djeca onih koji su izvršili holokaust nad hrvatskim narodom na Bleiburgu i ostalim stratištima: Kolinda, Milanović, Ostojić, Jovanović, Bauk, uprava partizanskog Hajduka i britanska tajna služba u Hrvatskoj. Sa ciljem da cijeli svijet još jednom podsjeti na genocidni ili fašisoidni hrvatski narod.

Tragikomično je što je premijer Plenković tražio da se otkriju krivci za svastiku. Dobio je dokaz o organizatoru, otkriveni su počinitelji, ali nije s tim izašao u javnost. Lakše je ucjenjivati brata blizanca - SDP. Podsjetimo, ministar Božinović je izjavio da će objaviti organizatora svastike da bi nakon toga, mucajući izjavio da će istraga i po treći put provesti. Što govori sve o njemu i Plenkoviću.

Isti dokaz namjerno je ponuđen i predsjednici Kolindi nakon njene primjedbe kako to da se još nije riješila svastika na Poljudu. Kad je licemjerki ponuđen dokaz, nije se više javila. Nije luda da sama sebe prozove. 

jasenko 

partizančići

Danas, 12.svibnja 2018. stotinjak Soroševih partizančića (na slici) iz Hrvatske, Slovenije, Italije i Austrije okupilo se u gradiću Bleiburgu kako bi prosvjedovalo protiv tradicionalne bleiburške komemoracije. Ovih okupljenih 100-njak Soroševih jadnika, iz čak 23 udruge, stotinjak djece i unuka partizanskih koljača koji sebe nazivaju antifašistima, govori sve o njihovoj snazi, moći, brojnosti, a i samoj težini njihova protesta i poruka. No, partizanski HRT dao im je debelu minutažu, još jednom pokazavši i dokazavši tko upravlja Hrvatskom i glavnim medijima.

Ponovimo još jednom. Pravi holokaust izvršen je nad hrvatskim, a ne židovskim, narodom. Izvršili su ga partizani, židokonvertiti, fašisti, nacisti, neonacisti, ljudi lišeni svih ljudskih osobina. Danas, njihova djeca, unuci, rođaci... raspoređeni u dvije glavne partizanske partije HDZ i SDP uz zajednički suport HNS-a, te partizanski urednici mainstream medija, ponovno vrše genocid nad hrvatskim narodom: pljačkajući ga, varajući ga, držeći ga u dužničkom ropstvu, trujući ga GMO-om, chemtrailsom, cjepivima, a sutra će i vodom. 

Bleiburg će se pohoditi vječno sa ili bez pokroviteljstva sabora!

To je jedina istina, sve drugo je njihova-partizanska laž i prijevara!

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: