person_outline
search
hrendeitpt
Jim Stone Jim Stone
  • Posted
  • Read 17756 times

Jim Stone: Alfie Evans je otrovan cjepivom i onda su ga u bolnici izgladnili do smrti jer britanska vlada ne isplaćuje odštetu do 2 godine! Alfie je za 14 dana trebao napuniti 2 godine!

Alfie Evans je rođen sasvim normalno i obolio je sa godinu dana nakon što je primio šest cjepiva u jednom posjetu liječniku. Cjepiva su potaknula auto-imunološki poremećaj koji je prouzročio da njegov imunološki sustav uništi njegov mozak. Oni kažu da je imao neispravne gene koji su to prouzročili, ali to je njihovo jednostrano univerzalno opravdanje koje koriste svaki put. Oni uvijek optužuju "neispravne gene".

Neporeciva činjenica: Britanska vlada doista neće isplatiti odštetu ako dijete umre prije druge godine, a Alfie je trebao napuniti dvije godine za 14 dana. Britanski trolovi očajnički pokušavaju tvrditi da nema dvogodišnjeg minimuma. Oni lažu.

11

Na dnu se vidi limit od 2 godine što je dokaz genocidne britanske politike /screenshot s njihove državne WEB stranice/

ČINJENICE: Cjepiva su uništila Alfie Evansa i prouzročila uništenje mozga, (sva djeca se sada uništavaju cjepivima, koja su zapravo oružje za eugeniku) i oni koji ga uzmu u najgorem slučaju umiru poput Alfieja. Alfie nije umro od samog cjepiva, umro je zato što su mu uskratili hranu. Uskratili su mu hranu, jer bi on sa dvije godine imao pravo na odštetu! Oni nisu htjeli dopustiti da se to dogodi.

Ne mislim da je britanska vlada bila zabrinuta zbog isplate za štetu, i oni bi vjerojatno platili, jer je to visoko profilirana priča. Britanska vlada je zapravo bila zabrinuta, jer je to bilo tako očito oštećenje zbog cjepiva i oni ne žele da netko istražuje oružje koje oni žele nastaviti koristiti protiv djece.

Imam posebne riječi, samo za Kraljicu:

Aura superiornosti odlazi od vas poput smrada sa trule stražnjice. Odsutni stražari i barikade koji štite "vaše kraljevske stražnjice" - uskoro ćete biti razvučeni po ulicama i linčovani!

Da, Alfie, dijete koje je bilo uništeno cjepivom je bilo sasvim normalno prije nego što je primio šest cjepiva u jednom danu, onda su njegovim roditeljima rekli da je "umro zbog neispravnih gena", a zatim, dva tjedna prije nego što je trebao ispuniti dob potrebnu za isplatu štete zbog cjepiva, on je umro samo zato što je policija čuvala ulaz u bolnicu da se ne dozvoli dostava hrane, i da se ne dozvoli Alfieju da bude nahranjen, a oni su ga ubili tako što su ga nasilno spriječavali da se hrani sve do smrti.

https://yournewswire.com/study-aluminium-baby-alfie-evans-brain

Umro je za četiri dana! Uništili su ga s namjerno sabotiranim cjepivima, a kada nije umro dovoljno brzo (nakon što su ga bili skinuli s uređaja za održavanje života) jednostavno su ga ubili tako da su ga prestali hraniti!

2

Neutješni Alfievi roditelji - dijete je bilo normalno dok nije odjednom primilo dozu od 6 cjepiva! 

Kakva to kraljica vlada Zemljom koja ovako radi?

Reći ću vam:

Degenerirano dehumanizirano smeće. Odvratan neispravan otpad. Aura superiornosti izlazi iz nje poput smrada propale kuće. To je jedini način kako će britanska država namjerno izgladniti bebu do smrti nakon što je uništi.

ROBIN HOOD je bio u pravu. Oduvijek sam je mrzio.

DRAGA POLICIJO: Ako ćete začepiti usta ljudima koji ovo objavljuju raznim prijetnjama, onda vam moram reći….POPUŠITE NAM.

Autor: Jim Stone

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: