person_outline
search
hrendeitpt
SAD, Britanija i Francuska ispalili više od 180 tomahawki na Siriju. Rusi i Sirijci su ih gotove sve oborili!
snimak ruskog obaranja tomahawki
  • Posted
  • Read 24709 times

SAD, Britanija i Francuska ispalili više od 180 tomahawki na Siriju. Rusi i Sirijci su ih gotove sve oborili!

Sat vremena prije nego što su istražitelji organizacije UN OPCW stigli u Siriju ispitati je li bilo kemijskog napada od strane Assada, plaćenička cionistička NATO vojska sa svojim saveznicima Britanijom i Francuskom,  krenula je bombardirati Siriju. Ispalili sau 180 raketa Tomahawk od kojih je više od 100 usmjereno na civilne objekte. Svih 180 tomahawki je srušeno, kao što je Putin i obećao Trumpu. Nijedna raketa nije prošla antiraketni štit!

Nakon likvidacije preko 200 američkih specijalaca u direktnom fajtu Rusa i Amerikanaca pripadnici sirijske vojske zarobili su velik broj britanskih vojnika tijekom vojne operacije u području sirijske istočne Gute, prenijela je agencija “El Majadin”. Zarobljeni vojnici su dio međunarodnih snaga koje su raspoređene u području kako bi pripremile kopneni napad na sirijsku prijestolnicu Damask. 

Nakon što je dokazano da Assad nije koristio kemijsko oružje očekivalo se da će se zločinci povući. No, nisu. Zločinac se uvijek vraća na mjesto zločina pa ne čudi što su sat vremena prije dolaska međunarodnih OPCW-ovih istražitelja ispalili tomahawke na Siriju kako bi ih spriječili u razotkrivanju Velike Britanije i Njemačke koje su proizvele i dostavile u Siriju kemijsko oružje. Dakle, udar je nastao kada je praktički dokazano da je Assad čist i kada je trebao nastati dugi mir, kako u Siriji tako i u svijetu. A nakon toga osuditi zločince, Busha, Clintone, Obamu, Rothschilda, Sorosa, Rockefellera.... pred međunarodnim sudom. Barem tako je Trump najavljivao. 

Velika Britanija je od 12. travnja zatvorila zračni prostor oko svoje „Akrotiri“ – kako je saopćeno – „u vezi s predstojećim povećavanjem vojnih aktivnosti“. Zračni prostor uz južnu obalu Cipra proglašen je „opasnim za civilnu avijaciju“.

Mogu li Rusi potopiti „Trumana“?

Bivši komandant ruske Crnomorske ratne flote – admiral Vladimir Komojedov – ukazao da je „u teoriji“ moguće potopiti nosač aviona i jednom jedinom moćnom raketom poput nadzvučne krstareće rakete „Kalibar“, ali i odmah naglasio da je za garantirani uspjeh potrebno formirati grupu od ratnih brodova, podmornica i aviona koja će djelovati sinhronizirano. Rusija trenutno u Mediteranu ima oko 15 ratnih i pomoćnih brodova. Glavne među njima su fregate „Admiral Grigorovič“ i „Admiral Esen“, naoružane „Kalibrima“, podmornice klase „Varšavjanka“ i „Štuka“ koje mogu gađati i brodove i ciljeve na kopnu.

„Esen“ ima i druge rakete dometa do 300 kilometara. Na sirijskoj obali su postavljeni sistemi „Bal“ sa protubrodskim raketama H-35 „Uran“, dometa 120 kilometara, i „Bastioni“ čije rakete „Jahont“ imaju domet do 300 kilometara. Ruske krstarice „Moskva“ i „Petar Veliki“ naoružane su krstarećim raketama „Granit“ dometa 700 kilometara. 

Svaka udarna grupa SAD oko nosača aviona ima širinu obrane do 1.500 kilometara, a naši brodovi i podmornice raspolažu raketama dometa 300-500 kilometara. Takve udarne grupe u stanju su da – uz pomoć Avaksa – otkrivaju protivnika i uništavaju ga sa sigurnog rastojanja. Naši brodovi, u svakom slučaju, nisu prijetnja takvoj grupi jer ih ona ne bi, naprosto, pustila dovoljno blizu“. Komojedov smatra da najveće šanse protiv američkih udarnih grupa imaju ruske podmornice klase „Antej“ naoružane raketama „Granit“. Međutim, najvažnije da ne budu otkrivene prerano.'' 

Na obale Sirije stigao britanski špijunski avion za upravljanje raketnim udarom

Britanski avion za zračnu špijunažu i upravljanje vatrom Sentinel R1 – uzletjevši iz avio-baze „Wodington“ u Engleskoj – stigao je pred obale Sirije. Primjećen je istočno od Krita, a letio je prema obalama Sirije zbog „uzimanja“ koordinata za raketne udare po Siriji. 

Tkaođer je poznato da se Bashar Al-Asad nalazi u Ruskoj vojnoj bazi Tartus u prostoriji bez prozora, avioni SAA premješteni su na 2 međunarodna aerodroma, a oprema je većinom prebačena u Ruske baze. Hezbolah se povukao u Iran. Slijedi li žestok odgovor na Izrael. Kina je potpuno stavila na raspolaganje Rusiji, pomorskim snagama i avijacijom!

Kratko, kao što je i Fulford napisao: 'Ovo je očajnički pokušaj svjetske zločinačke povampirene elite da pokrene III Svjetski rat kako ne bi morala odgovarati pred svijetom za sve zločine koje su čovječanstvu napravili'.

Postavlja se logično pitanje: Čemu služi UN kada su na svoju ruku Theresa May, Macron i Donald Trump, bez odobrenja svojih senata i UN-a, ponovno napali  Siriju iako nisu imali ni jedan jedini povod za to. Potpuno je jasno da je UN zapravo Rockefellerova i Rothschildova prčija koja služi kao pokriće svim porobljivačkim NATO ratovima u kojima je ubijeno, raseljeno, kontaminirano, silovano... na desetine miljuna ljudi i djece.

Netko je lijepo napisao: 'Dobro da su započeli kako bi se svijet konačno očistio od zapadnjačke gamadi koja je gotovo uništila cijelu planetu: što ratovima, što chemtrailsom, što genetski modificiranom hranom, što cjepivima'.

Ako ima Boga, zločinci će dobiti svoje! 

Izvor: GLOBAL MEDIA 

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara na vlasti i pri vlasti (cionista) koji otvoreno rade kako protiv interesa hrvatskog naroda, tako i protiv cijelog svijeta! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(15 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: