person_outline
search
hrendeitpt
Unatoč kaznenoj prijavi za genocid Kolinda, Plenković i Krstičević i dalje odobravaju prašenje (trovanje) chemtrailsom! Vatrogasci, pripremite se, chemtrails je uzrok požara u Hrvatskoj!  /video/
Sada nas kurvini sinovi špricaju u ranu zoru, pred mrak, noću ili se po danu kriju iza oblaka!
Svjetlana Valentić Svjetlana Valentić
  • Posted
  • Read 8575 times

Unatoč kaznenoj prijavi za genocid Kolinda, Plenković i Krstičević i dalje odobravaju prašenje (trovanje) chemtrailsom! Vatrogasci, pripremite se, chemtrails je uzrok požara u Hrvatskoj! /video/

Unatoč podnesenoj kaznenoj prijavi, Kolinda, Plenković i Krstičević odobravaju polijetanje vojnih aviona iz Velike Gorice koji nas i dalje špricaju chemtrailsom. Jedino su promijenili radno vrijeme, prešli su na noćno i rano jutarnje ili se po danu kriju iza oblaka. Ovi snimci su napravljeni u subotu 14. travnja 2008, u 6 sati i 20 minuta. Chemtrailsi su uzrok i svih velikih požara u Hrvatskoj, a ne piromani!

Kako nastaju požari

Programi geoinženjeringa ne samo da smanjuju količinu padavina i uništavaju ozonski omotač, nego i – zbog velike količine metalnih nano čestica, koje svakodnevno padaju na Zemljinu površinu – prekrivaju naše drveće zapaljivo mprašinom, koja oblaže lišće i koru drveta te neizmjerno pridonosi stvaranju požara, koji je, radi zapaljivosti tih materijala, izuzetno teško ugasiti u što smo se mogli uvjeriti prošle godine u Dalmaciji.

Programi klimatskog inženjeringa će, na nekim područjima, izazvati poplave, dok na drugim suše, a kako je već određeno unutar planova onih, koji te programe provode.
Tako će npr. Slavonija biti uništavana poplavama ne bi li se u potpunosti uništila poljoprivreda, osiromašilo I raselilo lokalno stanovništvote, posljedično, otvorila vrata Monsantu s ciljem uzgoja GMO hrane za Europu, a kako je sam Monsanto u više navrata javno i najavio kao svoj cilj.

Prevedeno, programima geoinženjeringa se, upravljajući klimom, ciljano osiromašuju određena područja, radi profita korporacija, koje takvim napadima klimom mogu zaraditi. 

Na žalost, da bi se, nesmetano, moglo upravljati klimom, nužno je toksično sprejanje aerosolom (čiji su sastavni dio zapaljive nano čestice aluminija, barija, stroncija I drugih toksičnih metala te supstanci) takoreći na svakodnevnoj bazi. Kad sprejanje ne primijećujete po danu, vrši se po noći, što je, u zadnje vrijeme, radi porasta osviješćenosti populacije, sve češća pojava. 

Korijenje drveća, radi sve veće koncentracije ponajviše aluminija (najviše se koriste nano čestice aluminija), prepoznaje toksičnost te, da bi se obranilo, prestaje do daljnjega “raditi” tj. Uzimati hranjive sastojke iz zemlje. To će rezultirati sušenjem (pojedinih) grana, a s vremenom i cijelog drveta,te, stoga, još većoj podložnosti požaru. Često će se, u zadnjoj fazi propadanja drva, primjetiti kako nije otpustilo lišće od prošle zime. 

Vatrogaci, pripremite se na ovogodišnje požare

Sunčeva je radijacija postala itekako štetna i opasna pa ćemo tako, kao posljedicu, na površini Zemlje moći izmjeriti, od ukupnog sunčevog zračenja, čak60% štetnog UVB zračenja (a ne bi smjelo biti više od 5% po lažima, koje nam servira potplačena i/li kukavička znanstvena zajednica). UVB sunčeva radijacija izaziva opekline od sunca, karcinom. UVB radijacija jerazlog zašto vam se sunce, u zadnje vrijeme, čini tako jakim. 

Ne umišljate. Ne čini vam se to bez razloga. Ozonski omotač je, radi programa klimatskog inženeringa uništen. Štetno sunčevo zračenje je uzelo maha! UVB radijacija, u ovakvoj količini, vrlo će lako izazvati požar, pogotovo na drveću prekrivenim metalnom prašinom.

požar3 v1 1 b0dc5fa189d9a52116889fd04ae3106c L

Kako li će se vatrogasci nositi s požarima, koji su podmazani metalnom zapaljivom prašinom? Pa to je kao da smo dolili ulje na vatru! Poznajete li kojeg vatrogasca? Ako da, javite mu ove informacije, jer, radi programa klimatskog inženjeringa zaštitni omotači, koje vatrogasci koriste, u ovom slučaju više neće biti od dostatne koristi. Javite im, neka se pripreme na požare, organiziraju što bolje jer njihovi su životi itekako u opasnosti! 

Unatoč podnesenoj kaznenoj prijavi, Kolinda, Plenković i Krstičević odobravaju polijetanje vojnih aviona iz Velike Gorice koji nas i dalje špricaju chemtrailsom. Jedino su promijenili radno vrijeme, prešli su na noćno i rano jutarnje ili se po danu kriju iza oblaka. Ovi snimci su napravljeni u subotu 14. travnja 2008, u 6 sati i 20 minuta. Chemtrailsi su uzrok i svih velikih požara u Hrvatskoj, a ne piromani!

20180414 061603

20180411 124616

20180415 135829

Ubacili smo u objavu i ovu fotku koju nam je upravo (15.04. 2008. u 14 i 20 minuta) poslao čitatelj iz Splita koji kaže da se ne može disati. Nebo je potpuno sivo što znači da su kurvini sinovi špricali cijelu noć. Nevjerojatno koja zločinačka organizacija upravlja hrvatskom državom!? Iako smo podnijeli kaznenu prijavu protiv Kolinde, Plenkovića, Krstičevića, Čorića i Branke Picek, za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom, oni i dalje odobravaju vojnim pilotima da u Velikoj Gorici pune spremnike otrovima i špricaju nas, kao da smo štakori! Samim tim potvrđuju vjerodostojnost podnesene kaznene prijave protiv istih za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom.

contrailscience.com skitch 1162022010 20120720 210703

Ovako izgleda avion u kojem se nalaze chemtrails spremnici 

Naša je dužnost da ih upozorimo, što i radimo. Protiv najodgovornijih podnijeta je kaznena prijava za genocid nad hrvatskim narodom. Kaznena prijava će se podnijeti protiv istih i za štetu koju uzrokuju požari, a podnijeti će se i protv gremijevih zastupnika koje mjesecima upozoravamo na posljedice prašenja chemtrailsa, ali ne reagiraju, odnosno ponašaju se kao da to nije njihov problem.

Podsjetimo, u Mošćeničkoj Dragi poginuo je 45-godišnji vatrogasac tijekom intervencije.

Snimivši spot o junacima, hrabrim vatrogascima, NOVA TV sprda se s vama. 

Vatrogasci, pripremite se za ovogodišnje požare i pogledajte ova dva videa!

https://www.youtube.com/watch?v=uiayfcPhnHE&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=f1yjlhti2AE

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – hrvatskih političara na vlasti i pri vlasti (cionista) koji otvoreno rade protiv interesa hrvatskog naroda! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: