person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 3423 times

Branimir Glavaš spasio Martinu Dalić!

Što se tiče Istanbulske konvencije objaviti ćemo popis zastupnika koji su glasovali za njenu ratifikaciju i na taj način nam jasno poručili da su oni zastupnici korporacije registrirane u Londonu pod imenom 'Hrvatska d.o.o.' Što znači da za te zastupnike ne postoji Republika Hrvatska.

Oporba nije uspjela srušiti Martinu Dalić i ona ostaje ministrica u vladi Andreja Plenkovića, slavodobitno piše Index.hr. No, nije odlučio hrvatski sabor već se opet našao netko ''dežuran'' da spasi kompromitiranu ministricu Martinu Dalić.

Čiji je bio presudni 76. glas koji ju je ostavio u igri.

Dakle, protiv oporbene inicijative za izglasavanje nepovjerenja potpredsjednici vlade i ministrici gospodarstva Martini Dalić bilo je 76 zastupnika. 76 presudni glas bio je glas Branimira Glavaša. Na isti način su sa svoja dva glasa Bojan Glavašević i Ivica Mišić, podržavajući zastupnike HDZ-a, ostavili u igri zloglasni Monsanto, glasujući za uredbu, 'Koegzistencija GMO-a i organske hrane'.

20180413 125602

Branimir Glavaš - srednji gornji red crveno dugme

Hrastov zastzupnik Hrvoje Zekanović održao je svoje obećanje od prije dva dana kada je, zbog Istanbulske konvencije, napustio vladajuću koaliciju te nije podržao Martinu Dalić. Nažalost, ostali HDZ-ov zastupnici koji su glasovali protiv Istanbulske konvencije podržali su Martinu Dalić, što ostavlja gorak ukus u ustima.

Što se tiče Istanbulske konvencije objaviti ćemo popis zastupnika koji su glasovali za njenu ratifikaciju i time nam jasno poručili da su oni zastupnici protuustavne korporacije registrirane u Londonu pod imenom 'Hrvatska d.o.o'. Što znači da za te zastupnike ne postoji Republika Hrvatska. Nažalost, to hrvatskom narodu još nije došlo do mozga jer mu mozak na putu od guzice do glave putuje u prosjeku 70 godina. 

A kako nas i dalje praše chemtrailsom, prije otvoreno a sada, nakon podnesene kaznene prijave, pod okriljem mraka ili skrivajući se iza oblaka koje napravi Haarp, sve manje ljudi će doživjeti tu dob, tako da mnogima mozak neće nikada ni stići do glave.

Ako je, pak, netko glasovao za ratifikaciju I.K. iz uvjerenja da nema opasnosti od uvođenja rodne ideologije, a ne po poznatoj partijskoj subordinaciji, onda taj ne uistinu vidi šumu od stabla, ali to mu nećemo zamjeriti.

Treba li Glavašu zamjeriti što je spasio Martinu Dalić i glasovao za ratifikaciju IK? Potpuno je jasno da je tim činom kupio svaki daljnji progon protiv sebe. Jer tako, ucjenama, funkcionira UDBA ili kako se već zove.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – hrvatskih političara na vlasti i pri vlasti (cionista) koji otvoreno rade protiv interesa hrvatskog naroda! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: