person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 68760 times

U izravnom sukobu između ruskih i američkih snaga u Siriji likvidirano preko 200 američkih specijalaca! Zapadni mediji šute! /pogledajte video Assadovog 'kemijskog napada' na djecu/

Objavljivanjem informacija o kemijskom napadu u Dumi, gde je navodno poginulo 70 ljudi, pokušaj je da se još jednom međunarodna javnosti okrene protiv Rusije. Samo se tražio povod za vojnu intervenciju velikih razmjera, jer su svjesni svoje nemoći u odnosu na ruske snage u Siriji. Izgleda da su ga našli jer naši izvori kažu da se sprema veliki obračun u Siriji. Rothschildova američka, britanska i francuska plaćenička vojska krenula je prema Siriji - vraćaju se na mjesto svog zločina.

Pravo objašnjenje za slučaj „Skripal“ možda treba tražiti u – Istočnoj Guti, predgrađu Damaska. To mjesto krije mnoge tajne. Posljednjih dana stižu informacije o desetinama mrtvih u navodnom kemijskom napadu u Dumi, dijelu Istočne Gute. Kineski izvori tvrde da je napada bilo, ali ne kemijskog i da su u njemu ginuli i zapadni instruktori.

Priče o primjeni kemijskog oružja u Siriji postale su svakodnevne vijesti u zapadnim fake medijima. Ponekad i veoma zastupljene, i to uvijek kada sirijska vojska krene u ofanzivu, odnosno od veljače, kada je počela operacija sirijske vojske za oslobađanje predgrađa Damaska, Istočne Gute. Ruski i kineski eksperti, s druge strane, upozoravaju da bi ovo mogao biti nagovještaj velike oluje — pripreme vojne intervencije Zapada kako bi se zaštitili ostaci radikalnih grupa kojima se odbrojavaju poslednji dani.

Otkrivena mreža špijuna u Sirijskog vojsci

Istočnu Gutu, predgrađe Damaska, od 2013. godine drže različite terorističke grupe. Iz ovog područja svakodnevno je granatirana prijestolnica Sirije i organizirani su napadi na ruske baze Hmejmim i Tartus. Teroristi su se ovdje tako dobro utvrdili da su napravili i podzemne tunele, naoružali se najsuvremenijim oružjem i smatrali se nedodirljivima. Do sada je bilo više pokušaja da se ovo terorističko gnjezdo očisti, ali uvijek bez uspjeha.

Zbog čega? Kako izvještavaju izvori, teroristi su imali dobru mrežu špijuna u sirijskoj vojsci, što im je omogućavalo da budu korak ispred ruskih i sirijskih stratega. Zbog toga je mnogo visokih vojnih dužnosnika našlo smrt u ovom području, među kojima je i sedam sirijskih generala. Život su ovdje gubili i ruski savjetnici.

Dovoljno razloga da usljedi zajednička operacija sirijskih i ruskih snaga čišćenja Istočne Gute od terorista. Za tri mjeseca izvođenja operacije na pozicije terorista, ruska avijacija je bacila gotovo 7.000 bombi, dok su sirijske elitne snage metar po metar zalazile u dubinu neprijateljske teritorije. Ruske specijalne snage su tada zarobile i zapovjednika terorističke grupe „Fajlah el Rahman“, nakon čega je odbrana postala besmislena. Paralelno s tim, dogodilo se nekoliko vrlo zanimljivih događaja koji su bacili novo svjetlo na događaje u predgrađu Damaska.

Zašto je Istočna Guta bila tako jak bedem terorista?

Možda jer je nisu branili samo oni, već i dobro obučeni strani savjetnici Sjedinjenih Država i Velike Britanije, sa suvremenim oružjem i satelitskim sredstvima komunikacije. Međutim, kako kaže poznati ruski stručnjak za Bliski istok Jevgenij Satanovski, na borbeni duh terorista koji su počeli izlaziti iz Istočne Gute ozbiljno se odrazila precizna likvidacija američkih i britanskih instruktora. „Prema bilanci noćnog bombardiranja, samo 17. ožujka u izravnom, fajt sukobu ruskih i američkih naga, likvidirano je oko 200 američkih specijalaca, ispričao je Satanovski u emisiji „Od dva do pet“ na radiju „Vjesti FM“. Naravno, zapadni  mediji su to prešutjeli. Još od Vjetnama nije u jednom danu  ubijeno toliko američkih specijalaca koji su bili potpuno nelagalno u Siriji. 

Što se još događalo, a zapadni mediji šute?

„Američka komandna snaga za specijalne operacije u cilju spriječavanja napredovanja Rusije u ofanzivi na Istočnu Gutu napravila je plan noćnog raketnog napada sa 200 ’tomahavki‘ na objekte sirijske vojske u kojima ima najviše ruskih specijalaca, savjetnika i značajna količina municije. Amerikanci su planirali izvesti i desant u Istočnoj Guti i maksimalno otežati operaciju obračuna s teroristima u ovom dijelu Sirije“, navodi Satanovski.

“Nećemo obarati samo rakete već ćemo gađati nosače raketa”

Podsjetimo, načelnik Generalštaba Valerij Gerasimov prije par dana je obećao Zapadu da će u slučaju napada, desanta na Gutu, obarati ne samo rakete, već i nosače raketa. To je, očigledno, zaustavilo realizaciju ovog prilično ambicioznog plana.

20160718 065623

Po mišljenju kineskih analitičara, odgovor na američki i britanski neuspjeh koji je praćen velikim gubicima, bio je slučaj „Skripal“ i sva histerija oko njega. Trebalo je nekako kazniti Ruse i tada se posegnulo za provjerenom metodom — pokušajem ubojstva potpuno beskorisnog bivšeg ruskog agenta i njegove kćeri, kako bi se još jednom isfabricirala antiruska histerija.

Objavljivanjem informacija o kemijskom napadu u Dumi, gde je navodno poginulo 70 ljudi, pokušaj je da se međunarodna javnost još jednom okrene protiv Rusije. Samo se tražio povod za vojnu intervenciju velikih razmjera, jer su svjesni svoje nemoći u odnosu na ruske snage u Siriji. 

20170109 182415

Izgleda da su ga našli jer naši izvori kažu da se sprema veliki obračun u Siriji. Rothschildova američka, britanska i francuska plaćenička vojska (Izreal stoji u pričuvi) krenula je prema Siriji - vraćaju se na mjesto svog zločina.

Slijedi li veliki obračun koji može eskalirati u pogubni za svijet nuklearni rat, kojeg po svaku cijenu želi pomahnitala elita!?

Pogledajte kratki video koji razotkriva kurvine sinove - NATO plaćenike - čije gazde hoće započeti III Svjetski rat da bi prikrili svo zlo koje su svijetu nanijeli, pritom ga potpuno opljačkavši! 

Izvor: (Webtribune, Sputnik, GLOBAL MEDIA)

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – hrvatskih političara na vlasti i pri vlasti (cionista) koji otvoreno rade protiv interesa hrvatskog naroda! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

 

(23 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: