person_outline
search
hrendeitpt
Kevin Annett Kevin Annett
  • Posted
  • Read 10651 times

Oni koji su odgovorni za zločine nad djecom u crkvenim objektima, uključujući i Papu, moraju biti uhićeni i suđeni u građanskim ili međunarodnim sudovima i ne mogu biti zaštićeni tzv. 'kanonskim zakonom'

'Bogatstvo i imovina svih crkvenih tijela većih od jedne zajednice mora biti nacionalizirana i stavljena pod javno vlasništvo, tako da Crkva može funkcionirati kao sluga zajednice'

Donesena je Deklaracija zabrinutih protestantskih i katoličkih svećenika od deset točaka sa osnovnim ciljem da se Crkva dovede pravdi i da se zaštiti nevine. ''Mi smo svećenici protestantskih i katoličkih vjera koji su ujedinjeni u našem temeljnom odbijanju genocidnog nasljeđa kršćanstva, koje je carstvo osvajanja i nasilja koje proizlaze iz spajanja crkve i države pod kasnijim rimskim carevima'', zajednička je izjava nakon donesene Dekalracije.

Kršćanstvo danas djeluje kroz bogate, državno zaštićene crkvene organizacije koje su pravne korporacije i koje nisu odgovorne ni Bogu, ni svojim vjerskim zajednicama. Kršćanstvo je krivovjerje i poricanje Kristove vrhovne vlasti i njegove žrtve. Mi dugujemo našu odanost Bogu, a ne crkvenim tijelima koja izvlače svoju moć i legitimitet iz državnih i privremenih moći i svjetskog bogatstva.

crni papa Nikolas 790x526

ITCCS (Međunarodni sud za crkvene zločine) osudio je papu Benedikta, crnog papu (isusovca i jezuitskog generala) Adolfa Pachona Nicholasa (na slici) i još tri vrhunska vatikanska dužnosnika tijekom 2013. i 2014. godine.

Kao što je Krist očitovan u svakom čovjeku i ženi, budući da je Kraljevstvo Nebesko u nama i njegovo kraljevstvo nije od ovoga svijeta, svaka crkva koja tvrdi da ga zastupa, lažno negira Krista kao Gospodina i krajnju svetost ljudskog bića.Mi smo morali napraviti ovu izjavu sada zbog vladavine laži i nasilja koja prevladava u crkvi, te povijesti brutalnosti, genocida i razaranja koje su izvođene tisućljećima od strane katoličkih i protestantskih crkava nad ne-kršćanima i nevinima.

Ovaj pokolj počeo je prije više od petnaest stoljeća, na početku kršćanstva, i nastavlja se i danas.

Ubijajući milijune žena i kršćana koji su bili disidenti pod Inkvizicijama, Crkvenom etikom oduzimanja - koja je obećala duhovno pročišćenje svakome tko je ubio Židove, muslimane i druge "neprijatelje vjere" - i eventualni genocid neizrecivih milijuna autohtonih naroda po svijetu: sve se to dogodilo od vjerovanja Crkve da ima moć da ubija i osvaja u ime nenasilnog Isusa.

Vatikan je odgovoran za najveći pokolj čovječanstva u povijesti zbog dvaju papinskih bula (Romanus Pontifex, 1455. i Inter Catera, 1493.) - proglašenih i još uvijek operativnih pod tzv. Kanonskim zakonom - koje su sankcionirale i poticale uništavanje i porobljavanje svih ne-kršćanskih naroda: većine čovječanstva. Bogatstvo Vatikana danas počiva na ukradenim i nevraćenim zemljama mnogih tih naroda.

Je li, dakle, iznenađujuće da je Crkva, jednako dugo, sakrivala mučenje, zlostavljanje, pa čak i ubojstvo nevine djece u sirotištima, prodavaonicama i "stambenim školama" širom svijeta? Da li smo iznenađeni da takva nasilna organizacija stavlja svoj vlastiti materijalni opstanak ispred pravde za nevine koje je uništila? Ili, prema kanonskom zakonu poznatom kao Crimen Solicitationas, od svakog se svećenika očekuje da sakrije dokaze o silovanju djece i dopušta se da to bezumlje ne bude nekažnjeno ili se suočava s protjerivanjem iz crkve?

'Ne u naše ime'

Svjesni smo toga da su i protestantske crkve krive za ove zločine i da redovito sklanjaju silovatelje i druge zločince u svojim redovima. Primjer može biti postavljen od strane Rima, ali ga aktivno kopiraju drugi. Ove činjenice su nepobitne, pa ipak kršćani nastavljaju davati svoje prisustvo, novac i odanost crkvenim korporacijama s takvom krvlju na rukama i takvim lažima na njihovim usnama. Svi ovi zločini protiv Boga i čovječanstva učinjeni su u naše ime. Mi smo, po prijedlozima i propustima, davali našu podršku anti-Kristu u našoj sredini i dopustili smo da se upotrijebimo za činjenje najgoreg od svih grijeha: nasilja protiv svetog duha Boga i nevinih.

Iz tog razloga, i da se očistimo od ovog ogromnog otpadništva i zla, donijeli smo Deklaraciju od deset točaka:

1. Crkva mora izdati punu naknadu svim žrtvama prema njihovim željama i potrebama. Crkva mora platiti sve troškove nastale uslijed njihove štete tim žrtama, uključujući sve troškove liječenja, savjetovanja i prekvalifikacije i sve gubitke dohotka uzrokovanih njihovom invaliditetom, tugom i patnjom.

2. Crkva mora vratiti svu zemlju i imovinu koju su preuzeli od svojih žrtava, te vratiti i vraćati sva bogatstva koja im je stvorila njihova eksploatacija njihovih žrtava, uključujući bogatstvo dobiveno prisilnim, neplaćenim ili niskim plaćanjem rada.

3. Crkva mora dozvoliti pravilno pokapanje, bezuvjetno i na svoj trošak, ostataka svih onih koji su umrli u njihovim ustanovama ili pod njihovom brigom.

4. Crkva mora predati svjetovnim vlastima bez uvjeta sve dokaze, i sve počinitelje i njihove pribore, povezane s takvim smrtima i drugim zločinima protiv djece i drugih pod crkvenom skrbi. Crkva mora bezuvjetno sudjelovati u svim pravnim ili ljudskim pitanjima o svojim zločinima i mora slobodno otkriti svoje zapise u takvim istragama.

5. Oni koji su odgovorni za zločine nad djecom i drugima u crkvenim objektima, uključujući i Papu, moraju biti uhićeni i suđeni u građanskim ili međunarodnim sudovima i ne mogu biti zaštićeni od kaznenog progona bilo kojim oblikom imuniteta ili takozvanim "kanonskim zakonom".

6. Svi djelatnici klera i crkve moraju biti licencirani i praćeni kao državni službenici, te moraju biti zakonski prisiljeni dati javnu, obvezujuću zakletvu kako bi zaštitili prava i svetost djece, i moraju otkriti bilo kakvu štetu koja im je učinjena, ako je potrebno protiv zapovijedi same Crkve.

7. Moraju se ukinuti sva oslobođenja od poreza, imunitet, zakonska jamstva i posebne povlastice koje uživa Crkva.

8. Diplomatsko priznavanje Vatikana i njihov status takozvane "države" moraju biti poništeni.

9. Svi posebni konkordati i financijski sporazumi s Vatikanom moraju biti poništeni, a sva javna sredstva i porezi koji se daju Vatikanu moraju biti vraćeni pripadnim vladama.

10. Bogatstvo i imovina svih crkvenih tijela većih od jedne zajednice moraju biti nacionalizirana i stavljena pod javno vlasništvo, tako da Crkva može funkcionirati kao sluga zajednice.

Mi, svećenički utemeljitelji protestantske i rimokatoličke vjere ujedinjeni u našu grupu 'Ne u Naše Ime', svečano se obvezujemo ovom programu i odanosti, i pozivamo sve kršćane i svećenike da učine isto. Od sada, i dok se Crkva ne raspusti kao korporativno, samoupravno, kriminalno tijelo, mi ćemo voditi sebe i naše pastoralne dužnosti odvojeno od i u suprotnosti s korporativnim kršćanstvom i njihovim postojećim crkvama.

Potpisano i ratificirano desetog dana ožujka 2012. i ponovno izdano na uskrsnu nedjelju 2018. godine.

Možete nas kontaktirati na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Autor: Kevin Annett

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: