person_outline
search
hrendeitpt
Tonko Martinis Tonko Martinis
  • Posted
  • Read 1683 times

HDZ-ovac Tonko Martinis: 'Istanbulsku konvenciju, po nedopustivim ovlastima nadnacionalnu, treba u cijelosti i zauvijek odbaciti. Jer iznad hrvatskog naroda, države i sabora samo je Bog! Nikakva EU, EK, MMF, Bankaroidi…'

Kao HDZ-ovac smatram da Hrvatska nema alternativu i treba voditi suverenistčku nacionalnu politiku kao članica EU i svih drugih institucija svijeta. Hrvatski zakoni dobro štite žene od nasilja, a može se još pokoji ako možda treba iz "zakonika I.K. dodati".

Drage fb prijateljice i prijatelji, za one koji još nisu pročitali I.K. a žele evo sadržaja I.K. u cjelosti. - "Prave li možda provokativnim naslovom ("Za one koji se prave blesavi) sebe možda blesavima ili demagozima lažovima - neki jako bahati demagozi, lažovi ili plaćeno zbunjeni ".. koji nam to demagoški krivo tumače I.K. i lažu, podvaljuju neprihvatljivu gender/rodnu ideologiju i "pjevaju" da je I.K. Ok.

Ovo pišem kao dobro informirani HDZ-ovac koji je više puta pročitao i analizirao uradak Istanbulske konvencije (I.K.)

Taj uradak "Gremija", zvan i znan kao I.K. - Pročitao sam analitički od Preambule, pa zatim od 1. do 81. članka plus Dodatak – Povlastice i imuniteti (Članak 66.)! Ja nikad ni prije.. ni za Karamarka, ni poslije, ni sada za Plenkovića (ni sutra ni nikad!) nisam bio za ratifikaciju I.K u Hrvatskoj i imam stav oštro PROTIV RATIFIKACIJE I.K. sa dobrim argumentima.

Ima masu toga za odbaciti dosta članaka posebno o tzv. "Nadnacionalnoj Vladi *GREVIO i njihovoj nedodirljivosti članak 66. i Dodaci ..itd. Tu nema ograda od teksta neke vlade-zemlje, ni prekrajanja I.K., već uzmi ili ostavi (odbaci).

GREVIO resize 2

Ovo su te famozne babuške ili GREVIO sa pravima iznad nacionalne države!

Mi Hrvatska to trebamo odlučno odbaciti! Amen. I kao HDZ-ovac koji smatra da Hrvatska nema alternativu i treba voditi suverenistčku nacionalnu politiku kao članica EU i svih drugih institucija svijeta. Hrvatski zakoni dobro štite žene od nasilja, a može se još pokoji ako možda treba iz "zakonika I.K. dodati".

Ali Istanbulsku konvenciju po nedopustivim ovlastima nadnacionalnu treba u cijelosti RH i zauvijek odbaciti. Jer iznad hrvatskog naroda, države i sabora samo je Bog! Nikakva EU (respekt), EK, MMF, Bankaroidi, ni nitko drugi.

Hrvatska neće trgovati predsjednićke vlade RH Plenkoviću suverenitetom! Ni padati na diktate, ucjene bilo koga! Postoji ako ne ide nakon Brexita, mogućnost još exita nekih vrlo nezadovoljnih zemalja statusom u EU 28 koja je u krizi. Ako se EU ne reformira kao savez suverenističkih država, jednakih prava za velike i male "ribe", moguć je i Croexit.

Istanbulsku konvenciju sa punim pravom odbacuje većina Hrvatica i Hrvata, te ukoliko Vlada ne stornira ratifikaciju I.K Hrvatski narod i građani većina traže da se REFERENDUMOM to riješi i stopira ta rodna podvala neprihvatljiva Hrvatima u "tom otrovnom paketu I.K".

Suverenistički, uz Božju pomoć, snagu i blagoslov, za Hrvatsku.

20180319 124058

Zanimljivo je pitanje, koje nitko ne postavlja, tko ove aktivistice i zagovornice sotonske I.K. financira? 

Prilozi:
1. https://narod.hr/…/grevio-hrvatsku-provedbi-ik-nadzirale-is

2. https://m.youtube.com/watch?v=QsfmpgqZXio

3. Blog: “Rodna ideologija je lukava podvala koja ne štititi prava žena već destruira Hrvatsku obitelj i naciju - Istanbulsku konvenciju’ Hrvatska Vlada i sabor trebaju odbaciti” https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1834812256561201&id=100000973343268

PROSVIJED PROTIV RATIFIKACIJE I.K U HRVATSKOJ 24.03.2018.g. na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu u 11 sati.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: