person_outline
search
hrendeitpt
Jim Stone Jim Stone
  • Posted
  • Read 2719 times

Jim Stone: 'Lažna uzbuna o nuklearnom napadu na Havaje 12. siječnja 2018. nije bila lažna. Izraelska podmornica lansirala je nuklearnu raketu!

Tijekom prijenosa košarkaške utakmice se pojavila vijest o nuklearnom projektilu koji ide na Havaje. Jim Stone je otkrio neke pikantne detalje koji drastično mijenjaju lažnu službenu priču:

20180303 232142

„Prije nekog vremena (tijekom lažnog nuklearnog alarma na Havajima) objavio sam video o jedrilici koja je bila 100 milja od obale na Havajima koja je bila svjedokom nuklearnog bljeska kada je raketa uništena. Bilo je preko 20 svjedoka koji su točno potvrdili priču.

20180303 232049

Izraelska podmornica lansira nuklearnu raketu

Bilo je to visoko na nebu i nije utjecalo na brod, osim bljeska. Postoji potvrda i na kopnu u vezi toga, jer je pomoćnik svjetionika na obali Maui također rekao da je vidio svjetlosni bljesak na oceanu. Očito je da samo nuklearna eksplozija to može napraviti, ali to je bilo dovoljno daleko da ne bude problema na zemlji.“

thumbnail image003

„Ideja je bila da se krivica prebaci na Sjevernu Koreju. Napad je bio stvaran. Kada je napad propao, Kabala je bila vidno uznemirena i odmah su lansirali lažnu priču da se prikrije stvarni događaj. To je bio još jedan njihov propali pokušaj da se inscenira nuklearni rat, jer je njihov projektil bio vrlo brzo uništen. Isto tako je uništena i nuklearna nevidljiva podmornica s koje je projektil bio lansiran.

Ljudi više nisu dovoljno glupi kako bi vjerovali službenoj priči. Postoje priče koje idu širom interneta, a koje šire zabrinutost oko toga hoće li se u SAD pokrenuti velika operacija lažne zastave kako bi se spriječilo Trumpa da očisti kriminal Duboke Države (Deep State), sada kada je to u tijeku. Imajte na umu da je u prošlosti bilo mnogo datuma predviđanja, ali velika je razlika oko toga da sada postoje optužnice za uranij, optužnice koje prijete uništiti Duboku Državu.

Svatko sa tri miliwata ili više snage u mozgu trebao bi biti u stanju shvatiti ovu situaciju i vidjeti razlog za zabrinutost. Jučer je internetom kružio tajni memo o raznim vrstama trovanja Trumpa i dani su specifični detalji o tome kako se prilično lako može napraviti razne otrove, uz poticanje da ih pokušaju uvesti u Trumpovu hranu. Vjerujem da smo jedva izbjegli veliku nesreću na Havajima - Imajte na umu da je tu Izrael u igri.

ČINJENICA: Postoji samo jedna nuklearna nacija koja ima podmornice koje odgovaraju opisu, a to nije Rusija ili SAD - to je IZRAEL.

Izrael bi 2018. godine trebao imati tri podmornice Dupin 2. Ako prođe godina i ako oni mogu pokazati samo dvije, jedna od njih je uništena. Podmornice Dupin 2 imaju propulziju neovisnu o zraku, što im daje raspon i izdržljivost skoro kao kod nuklearne podmornice. Jedna od njih je mogla to učiniti na Havajima, čak i bez kopnene podrške.

Moguće podmornice su: Dolphin, Leviathan, Tekumah, Tanin, Rahav i Dakar (još nije naručeno) s posljednje 3 koje imaju vrlo veliki neovisni zračni raspon.

NOVI DOKAZI !!! IZRAEL JE IZGUBIO JEDNU DOLPHIN 2 PODMORNICU.

PITANJE: Koja bi nacija mogla pokrenuti nuklearni rat u Sjedinjenim Državama i da onda pobjegne? IZRAEL!!! Oni trebaju operaciju lažne zastave i 3. svjetski rat kako bi se riješili Trumpa, sada kada im je on na vratu.

Pacifička komanda je otkrila raketu, ti sustavi NIKADA NE GRIJEŠE, što znači da su srušili raketu, a trebalo im je 38 minuta da potvrde da je raketa uništena, i da drugi projektil neće biti pokrenut.

A sada, od kada se to dogodilo, MSM, ostali dužnosnici, pa čak i niži oblici alternativnih medija pokušavaju to demantirati. Problem - snimci su stvarni, a jedina nacija koja je mogla to prouzročiti i provesti je Izrael.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice' 

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: